tiistai 11. maaliskuuta 2008

Vielä rokotuksista

Suru valtaa sielun kun seuraa menneillä olevaa HPV-rokotusta propagoivaa tv-mainoskampanjaa. Päivälehdistä löytyy myös mainoksia ja yleisönosastolla kansainvälinen lääketeollisuus kampanjoi Väestöliiton kilven takana.
Eräs Dan Apter näyttää olevan hyvinkin aktiivinen tässä HPV rokotteiden levitysyrityksessä.
Jokaisen teinitytön ja teinin vanhemman tulisi saada puolueetonta tietoa jo todetetuista haitosta, mahdollisista vaaroista sekä siitä ettei rokottamisella missään olla saavutettu sitä mitä valheellisesti julkisuudessa väitetään.

"The lethal brew called the vaccinations made from disease cells and so many obnoxious ingredients do not build up immunity. Rather these vaccines are introduced to create more diseases. As I have said in my new doctor's oath, vaccinations are worse than rape. It is heinous and those who have made vaccination mandatory, like in USA and in the EU countries, are the mass murderers."

Vaccination is not immunization


Mitä rokotteet oikeasti sisältävät - katso ja kauhistu.

Rokotteet, depressiot ja neurologinen rappioituminenLisäys: Lue Jan-Erik Wikhallin blogista miten HPV-rokotustilanne on kehittynyt Ruotsissa. Siellä tilanne on pahempi kuin meillä - rokotusta saatu jo junailtua pakolliseksi. Sikahyvää bisnestä ! Samppanja kuohuaa lääketeollisuuden kokkareilla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis mitä? Pakolliseksi saatu se rokotus? Eikös se ollut vasta kokeilu asteella? Siis, jotenkin ymmärtäisi jos ne jääräpäät laittaisivat sen, mutta olin ymmärtänyt että se on kokeilu asteella. Hullujen touhua.

Lars Osterman kirjoitti...

Sanos muuta..Wikhall on tarkka kaveri ja kertoo kaiken yksityiskohtaisesti blogillaan.

;-)