torstai 6. maaliskuuta 2008

Ron Paul: Vuorenvarmaa vaalivilppiä Texasissa

Texas 14. vaalipiiri - kongressivaalit: Ron Paul 37.220 ääntä.
Texas 14. vaalipiiri - esivaalit : Ron Paul 6.697 ääntä.

Ron Paul kysyy oikeutetusti miten tällainen tulos on mahdollinen ? Miten voidaan selittää että hänen luottavaiset äänestäjänsä eivät olisi äänestäneet häntä myös puolueen esivaaleissa ? Tätä ei hänen mielestään voi selittää kuin vaalivilpillä - election fraud !

http://www.rense.com/general81/txs.htm

Ron wrote:

They want us to believe that McCain won Texas in a landslide. A place where I have never heard anyone mention his name, never seen so much as a bumper sticker, and clearly a state that is covered by Ron Paul signs. Just for the sake of discussion let's say it's possible. What I find seriously hard to believe is this:
* Ron Paul got 70% of the vote in his district for Congress-----37,220 votes.
* In that same district they want us to believe he only got 6,697 votes for president.
* That equates to approximately ONLY 1 in 5 people that voted for him for Congress supported him for President. They can't be serious. Don't lie to me!!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaalivilpillä on USA:ssa jo pitkät perinteet. Tällä vilpillähän ratkaistiin Bush vs Gore presidentinvaalit Bushin eduksi.

Samaa on luvassa Suomessakin, jahka elektroninen äänestyssysteemi, jonka toimintaa ei kukaan puolueeton taho saa edes tutkia, tulee käytäntöön. Tämän jälkeen sementoidaan Kokoomus-Keskusta-SDP puolueiden hegemonia.

Anonyymi kirjoitti...

Lopulta suomen eduskunnalla ei ole paskaakaan väliä kun päätäntävalta siirtyy brysseliin lissabonin sopimuksen mukana. EU:n tuomioistuin tulee sanomaan aina viimeisen sanan.

Lars Osterman kirjoitti...

Niin katselin videon joka liittyi tähän ja yllätyin että EU-parlamentti hyväksyi kaiken lukematta tekstiä edes. Kuulemma se mitä hyväksyttiin oli 300 sivun muutospaketti josa viitattiin määrättyihin lakeihin joita ei oltu liitetty. Kokonaispaperimäärä olisi ollut 3000 sivua lukemista.
MEP Jens-Peter Bonde haukkui sekä komission että parlamentin tästä syystä.

Eikä asiasta edes saanut tehdä kansanäänestysasiaa. Se estettiin ja perustuslaki runnottiin läpi enemmittä mutkitta.

Halveksuttavaa että Suomen "oma" Alexander Stubb on tämän federalisti ääriliikkeen aivopestyimpiä kannattajia.