tiistai 18. maaliskuuta 2008

Piristysruiske pimeyteen

Ei politiikka kaikki minun maailmassani ole. Ei todellakaan. Tuuletetaan siksi kerran vähän erilaisella teemalla. Näitä asioita ei paljon tuoda julki missään muualla kun netissä ja englanniankielisissä kirjoissa. Erich von Dänikenille naurettiin jo 80-luvulla. Asiat ovat kuitenkin kehittyneet tälläkin saralla. Katso video ja ylläty todisteiden määrästä.Osa 2.


Kommentit tervetulleita kuten aina.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muuten ihan hyvä blogi mutta blogaaja taitaa olla suomenruotsalainen, eikö totta?

Saattaa olla, että tämä video on jo ollut esillä täällä ja tämä rahasysteemiä kuvaava artikkeli.

Nämähän ovat todella tärkeitä asioita, jotka pitäisi saattaa jokaisen ihmisen tietoon.

Lars Osterman kirjoitti...

Kiitos kommentista. Kovasti vaan mietin miten minun kaksikielisyys tähän liittyy.
Tuota kolmen tunnin Money Masters- videota on kyllä tuotu julki ja linkki siihen pitäisi olla tuolla alavasemmalla milloin tahansa klikattavissa. Mutta ainahan on hyvä että välillä muistutetaa siitä näinkin kommentissa uusille kirkistelijoille.

Tuo I want the earth plus 5% on minulle tuttu. Taitaa jopa olla paperinivaskana printattuna jossain kansiossa. Se tarina osoittaa meille miten kestämättömän mahdoton pienikin korko oikeasti taloudelle
on. Tästä korostahan nousee nykypäivän jatkuva talouskasvun tarve. Talouskasvu itsessään on aivan turha ja tarpeeton ilmiö jota vaan ei osata nähdä sellaisena pahana kun se on. Edes vihreät eivät tajua talouskasvun kytkyä korkoon.

Hyvä että muistutit siitäkin.

;-)

Anonyymi kirjoitti...

No, kun on minut on leimattu fennomaaniksi ja äärikansallismieliseksi ja nopa natsiksi netin eri kielipoliittisilla foorumeilla. Pientä tutkimusta tekemällä selviää, että vastustan pakkoruotsia ja siihen liittyviä ilmiöitä henkeen ja vereen. Nämä eivät tosiaankaan tähän varsinaisesti liity mutta tulipahan nyt kerrottua.

Lisään blogisi oman blogini linkkilistaan, jos vain sopii?

Kuten blogistasi käy hyvin ilmi, näitä asioita ei opeteta ihmisille missään, vaikka todellakin pitäisi. Kansainväliset kusettajajutkupankkiirit ovat oikeastaan jokaisen maailmassa käydyn sodan takana. Presidenttejäkin on murhattu, kun he ovat nousseet korollisen rahan valtaa vastaan. Ainakin Abraham Lincoln ja todennäköisesti jopa JFK tapettiin näiden asioiden vuoksi.

Nämä asiat liittyvät osaltaan myös maailmanpoliittiseen tilanteeseen. Selväähän on, että jenkit heiluvat lähi-idässä mm. öljyn takia mutta arvatkaapa liittyykö asiaan myös arabimaailman haluttomuus käyttää kusettajajutkujen korkoon perustuvaa systeemiä. Arabeja on ollut vaikeaa saada mukaan Uuteen Maailman Järjestykseen, joten lopulta on päädytty väkivaltaan täysin naurettavien tekosyiden (esim. "terrorismin vastainen sota") nojalla. Moni ei esim. tiedä sitä, että arabipankit kieltäytyivät ottamasta käyttöön kansainvälistä pankkien käyttämää tietokoneohjelmaa 1980-luvulla, jolla rahaliikenne hoidettaisiin. Mielenkiintoisia sattumia eikö totta?

Anonyymi kirjoitti...

Tietävätköhän ihmiset edes sitä, että inflaatiota ylläpidetään juurikin kulutushysterian vuoksi. Ja ylläpito onnistuu tietenkin helposti fractional reserve systeemin avulla, kun rahaa luodaan tyhjästä lisää talouteen.

Käytännössähän kaikki maailman maat ovat korviaan myöten veloissa Maailman pankille ja kansainväliselle valuuttarahastolle. Kansainväliset parasiittijutkukeinottelijat rikastuvat siis tähtitieteellisiä summia toisten niska limassa tekemästä työstä revityistä koroista.

Juuri näitä asioita natsit oikeutetusti vastustivat. Kun natsit sanoutuivat irti parasiittijutkukeinottelijoiden kusetussysteemistä ja loivat itse rahaa, joka oli sidottu aidosti Saksassa tuotettujen hyödykkeiden ja palveluiden arvoon, niin talous lähti jyrkkään nousuun mutta sehän ei kansainvälisille pankkiireille luonnollisesti sopinut. Loppu onkin sitten tuttua historian tunneilta.

Lars Osterman kirjoitti...

HTU:

Tiedän kyllä että lähes joka sana jonka tuossa kirjoitit on täysin totta. Julkisuudessa silti kannattaa ehkä miettiä miten asiat sanoo. Tässä tarkoitan lähinnä sitä että kuulijalle/lukijalle ei ole aina hyvä antaa valmiiksi pureskeltuja faktoja.
Moni menee esim heti kuuroksi jos puhuu juutalaispankiireista. Liittoutuneiden kautta levinnyt historiankirjoituksen valheet ja suoranainen aivopesu on ollut sitä luokkaa että monesta seikasta totuus on poliittisesti epäkorrekti edes lausua ääneen. Toivotaan että olosuhteet muuttuisivat. Tosin olen melko pessimistinen tässä suhteessa koska EU:n linja on ollut hyvin masentava. Ilmeisesti Brysselin israelilaislobby on kasvamassa AIPAC:in kaltaiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

EKP:hän EU:n versio FED:stä. Käytännössähän tätä korollisen rahan kusetusta koko EU:kin on. Valta on jo siirtynyt Brysselin pedofiileille ja kansainvälisille pankkiireille.

Kyllähän muuten täällä Bloggerissa pitää uskaltaa puhua asioista niiden oikeilla nimillä.

Oletkos muuten tietoinen, että Bloggen poisti blogini sieltä alle viikko sen perustamisen jälkeen?