torstai 27. maaliskuuta 2008

Ron Paul: 9-11 tutkimukset avattava jälleen !

Ron Paul sanoo tässä haastattelussa että haluaa että 9-11 tutkimukset avataan uudelleen koska hän ei ole tyytyväinen tähänastisiin vastauksiin. Selvä viesti 9-11 truth ryhmille. Ron Paul´in ohella myös demokraattien Dennis Kucinich on sanonut aivan vastaavaa kysyttäessä.
Janukselle kiitokset tästä vihjeestä.

5 kommenttia:

ttl kirjoitti...

Kyllä Ron Paul on tuonut tämän näkemyksensä (9/11 tutkimus oli hutaisten tehty ja aihetta perusteellisemmalle tutkimukselle olisi) useammassakin yhteydessä. Ei tämä miksikään erityiseksi "viestiksi" truthers-ryhmille ole tarkoitettu.

Hän taisi jopa jossakin yhteydessä vastata toimittajan kysymykseen sen suuntaisesti, että kun hänestä tulee presidentti, hän käynnistää uuden tutkimuksen.

Mieleeni tuli jo aiemmin kampanjan aikana, että tämä voi olla yksi konkreettinen syy sille, miksi valtaeliitti ei missään tapauksessa tule sallimaan Paulin presidenttiyttä.

Lars Osterman kirjoitti...

Silti RP on aikaisemmin suorissa tv-lähetyksissä esivaaliväittelyistä hyvin hyvin selkeäsanaisesti ottanut etäisyyttä 9-11-truth-liikkeeseen.

Alex Jones on puhunut tästä usein hieman pettyneenä. Moni muukin.

Tässä mielessä tämä on uusi käänne.

ttl kirjoitti...

"Tässä mielessä tämä on uusi käänne."

Ei ole.

1.) Ron Paul on koko ajan tehnyt selväksi, että hän ei usko "9/11 inside job" -teoriaan ja itse asiassa pitää sitä naurattavana ("ludicrous"); ja

2.) Ron Paul on koko ajan tehnyt selväksi, että hänen mielestään 9/11 tutkimus oli hutaisten tehty, ja ansaitsisi tulla tutkituksi paremmin.

Nämä näkemyksensä hän on esittänyt täysin muuttumattomana koko presidenttikampanjansa ajan — molemmat kohdat useissa eri haastatteluissa, ainakin viime kesästä lähtien.

Asiassa ei ole minkäänlaista muutosta, saati uutta käännettä. On täysin absurdia väittää, että tuossa Coast-to-coast AM haastattelussa Paul olisi lähettämässä jotain "viestejä" riippumattomille 9/11 -tutkijoille.

JanusFIN kirjoitti...

Olen seurannut aktiivisesti Paulin kampanjaa viime alkusyksystä ja olen ehdottomasti sitä mieltä, että hän on toiveideni vastaisesti ja jatkuvasti ottanut etäisyyttä koko 911 aiheeseen, eikä ole ilmaissut siihen kanstaansa. Osoituksena tästä myös laaja uutisointi 911 Truth sivustoilla ja foorumeissa.

Myös Alex Jones ja Jeff Rense ovat kirjoittaneet samasta asiasta ja ovat nyttemmin tyytyväisempiä tilanteeseen. ( Tosin varmasti toivoivat että näkemys olisi esitetty heidän lähetykisissään...)

Joka tapauksessa kanta on nyt selvä meille kaikille, jos siitä oli epäselvyyksiä, koska MSM yhdisti vastoin Paulin tahtoa hänet 911 kysymykseen ja levitti mielikuvaa hänen "truth" aseenteestaan, kuten väitöksiä oikeitokytköksistä joita välitettiin mustamaalatusti törkykampanjan ollessa kiivaimmillaan. ( Fox, CNN... )

Olen kuunnellut n. 50 hänen puhettaan ja ensimmäistä kertaa hän sanoi asian suoraan. Hyvä näin.

JanusFIN kirjoitti...

http://www.prisonplanet.com/articles/march2008/250308_b_Paul.htm
http://www.911blogger.com/node/14517

Tässä vain pari nopeaa esimerkkiä haastattelun laajasta "Breaking News" tarjonnasta...

Miksi uutisointi ilman uutista?