keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Väite hiilidioksiidiongelmasta vain poliitikkojen keino rahastaa

Annetaanpa puheenvuoro asiantuntijalle: Tim Ball äänessä ! Väitetty ilmastonmuutos on hyvä lypsylehmä. Ihmisiä syyllistetään. Tietämättömyys kukoistaa. Raha virtaa.
Climate Scientist Compares CO2 Hysteria to Terrorist Hysteria

James Corbett
The Corbett Report
Tuesday, March 4, 2008

Dr. Tim Ball, the Chairman of the National Resources Stewardship Project and an environmental consultant who has authored numerous scientific publications in the field of climate science joined The Corbett Report recently to discuss the B.C. government's recent move to impose a carbon tax on the province, among other issues. Carbon taxes, he asserts, are "another grab for money; politicians are always looking for ways to get more funding."

"The hysteria over manmade global warming is akin to the hysteria over the terrorist scare: a convenient excuse to raise funds and take basic liberties from citizens. "In the U.S. and in fact the Western world, they're using terrorism and [the need for] Homeland Security as a way of taking away people's individual rights."

4 kommenttia:

Juuso kirjoitti...

Samaa mieltä olen. Kumma juttu kun tosta ihmisen aiheuttaman ilmantonmuutoksen skeptisyydestä on tullut melkein sama asia kuin holokaustin kieltäminen.

Lähes kaikki uskovat sen automaattisesti ja katsovat vain kummasti jos yrittää herättää keskustelua, että onkohan asia aivan noin kuin poliitkot väittävät.

Lars Osterman kirjoitti...

Aivan. Olen todella pettynyt kanssaihmisiini. 99% ihmisistä eivät muutama vuosi sitten tienneet mistään IPCC:stä eivätkä Al Gore´stakaan. Nyt propagandakoneistä on pyörinyt ja uusi uskonto on syntynyt.

Oma tyttäreniki sai annoksen propagandaa: yläasteella kaikille tuputettiin Al Goren elokuvaa lopullisena varmistettuna totuutena. Hallelujaa !

Minua kirjaimellisesti oksettaa.

Eikä ketään kiinnosta pohtia sitä miksi muualla maailmassa on ollut kylmin talvi sataan vuoteen.

Anonyymi kirjoitti...

Niin asioilla on taipumus tehdä heiluriliikettä - ensin ilmaston lämpenemistä pidetään viherhöpöjen vouhkaamisena tai maailmanlopun maalaamisena ja sitten yht'äkkiä se onkin uusi uskonto, kuten sanoit. Vastenmielisintä asiassa on syyllistäminen ja tämän varjolla rahastaminen, muuten en sinänsä näe mitään pahaa siinä jos heräämme miettimään omaa ylenpalttista kulutuskäyttäytymistämme.
marja

Lars Osterman kirjoitti...

Niin Marja..paitsi ettei Vihreät puhuneet tästä ilmastonmuutoksesta yhtään mitään. Vihreät( joiden piirissä olen itsekin ollut mukana aikaisemmin) vouhottivat lähinnä Itämerestä, rikkipäästöistä, fosforipäästöistä ja maatalouden ravinnepäästöistä.
Nyt vihreät ovat ylpeinä rinta pullistaen sanomassa : "no niin me olimme oikeassa"

Miten nin oikeasssa ? Ei yksikään viherhörhö sanaakaan sanonut ilmaston lämpenemisestä - päästöistä vaan vouhottivat. Eikä hiilidioksiidi ole päästö vaan osa hiilen kiertokulkua planeetan biojärjestelmässä. Kasvien rakennuspalikat ovat hiiliyhdisteitä. Syksyn tullessa osa näistä mätänee maassa ja hiili vapautuu ilmaan hiilidioksiidina. Toinen osa menee eläinten vatsan kautta ja hajoaa vasta sitten samaan hiilidioksiidiin.

;-)