tiistai 27. marraskuuta 2007

Ron Paul mainittiin sattumalta jo hesarissakin


Uskomatonta että itse hesarikin jo joutuu myöntämään että on tämän niminen ehdokas...

Keskiviikkona 21.11 2007 jää murtui.

Helsingin Sanomat tulee kuulumaan niihin uutismedioihin joiden ulkomaantoimitus joutuu häpeään kun aikanaan heillekin selviää miten suuri kannatus republikaanien ehdokas Ron Paul´illa on.
Toivottavasti suomalaislukijat viimeistään silloin tajuavat ettei hesari välita totuutta vaan vääristelee asiat siten kuin amerikkalainen CFR sekä Bilderberg kokouksen ohjauskomitea haluaa.
On selvää että pankki- ja rahapiirit sekä sotateollisuus ja heidän talutushihnassaan olevat uutistoimistot ja mediamogulit tekevät kaikkensa Hillary Clintonin kampanjan tukemiseksi. Tällöin Hesarikin on toiminut näiden etujen mukaan valistaen suomalaisia aika lailla vinosti
muiden varteenotettavien ehdokkaitten vetovoimaisuudesta. Tästä syystä esim Ron Paul ja hänen kampanjansa saavuttama valtaisa suosio ruohonjuuritasolla ja tästä raportointi on ilmeisesti ollut kiellettyä aluetta hesarin toimitukselle.

Lisäksi Ron Paul on myrkkyä nykyisille raha- ja valtapiireille kuten erkkolaisillle. Kuvitelkaa itse että itse hesari joutuisi tuomaan julki Ron Paul´in kampanjaa kohta kohdalta ja esim. selittää suomalaisille miksi joku haluaisi purkaa pois ihaillun ja pelätyn keskuspankki Federal Reserve System´sin jonka hegemonia on vallinnut ja hallinnut maailman taloutta vuodesta 1913.

Tästä seuraisi helposti sellainen tilanne että joku voisi kyseenalaistaa myös Euroopan Keskuspankin tarpeellisuuden ja olemassaolon - kohtalokkain seurauksin Euroopan "harmaille taustavaikuttajille" joiden seurapiireissä erkkolaiset nykyään juovat coqtailinsa.

Ja mitä kauheinta - joku voisi haluta kopioida Ron Paul´in palkkatuloveropolitiikan eli lopettaa sen kokonaan - vaikkapa Suomessakin. Täällähän edelleen kuvitellaan että se on tarpeen.

Ja kaikkein kauheinta valta-, raha-ja pankkipiireille olisi se jos velkaantuneiden Euroopan valtioiden nykyisten velkojen oikeutus kyseenalaistettaisiin. Tästä koituisi satojen miljardien korkotuottojen menetykset - samaisille loismaisille piireille jotka siis tätä nykyä elävät sillä että kansalaiset eivät ole vielä tajunneet että valtiot voisivat hyvin itse tuottaa rahansa eikä lainata ne pankeilta kuten tänään jostain ihmeen syystä tekevät.

Ei kommentteja: