maanantai 26. marraskuuta 2007

Basso-media keskustelupalstalta poimittua

Moderaattori Juha kirjoittaa:

Tänne vaan sitten keskustelua ens vuoden jenkkien pressanvaaleista. Aika tärkeät vaalit kuitenkin edessä. Esittelen oman ehdokkaani.

Ensi vuonna Amerikan yhdysvalloissa valitaan taas 4 vuodeksi uusi pääperkele tanssimaan suuryritysten pillin mukaan ja aloittamaan oman pienen sotilaallisen interventionsa/osama jahtinsa jossain päin maapalloa. Dollarin kurssi jatkaa syöksyään ja maailmantaloudellinen lama alkaa ? Olisiko tällekkin paskalle erillainen vaihtoehto ? Omasta mielestäni on. Ehkäpä kaikkien yllätykseksi hän on republikaani, kannattaa abortin kieltämistä, haluaa USAn etelä-rajalle lisää minuuttimiehiä ja rakentaa sellaisen muurin, että berliinin muuri näyttää lähinnä kulosaaren meluaidalta ja haluaa oikeastaan lopettaa aseiden valvomisen. Foorumin vasemmisto-sektio repii tässä vaiheessa rastojaan päästää ja heittelee tofulla kyllästetyt soijanakkonsa seinille ja ihmettelee, että miten tämä mies voisi olla oikea kaveri Yhdysvaltojen seuraavaksi presidentiksi.
Tämän kaverin nimi on Ron Paul ja minä äänestäisin häntä siksi, että hänellä tuntuu olevan näistä nykyehdokkaista eniten hajua mitä ns. "tiuku viiraa" tuolla maailmalla ja kotimaassa. Ron Paul on kuvaillut itseään liberaaliksi republikaaniksi ja jos katsoo mitä hän haluaa tehdä jos pressaksi pääsee niin voidaan puhua jo liberaalista kaverista.

- Haluaa lopettaa tuloveron keräämisen yhdysvalloissa. (Käytännössä tarkoittaa sitä, että liittovaltion budjetista pudottetaisi niitä eniten syöviä paskiaisia pois, eli: puolustusvoimat ja tiedusteluelimet)

- Vastustaa mm. Patriot Actia, kuolemantuomiota, NATOa, YK:ta, WTO:ta ja Sotaa huumeita vastaan.

- Lopettaisi sotilasavustuksen yltiöpäisen jakelun maailmalla. Eli Israel, Kolumbia, Pakistan ja muutamat muut demokratian (israel poislukien) mallimaat joutuisivat ihmettelemään kuka sitä kidutusta sitten opettaisi ?

Tämä 72-vuotias lääkäri ja kokenut kongressiedustaja (vrt. meidän kansanedustaja) on tosissaan nousemassa presidenttipeleihin rapakon takana. Syy tähän on nykyaikana se kovin yleinen syyllinen: INTERNET!

(jatkuu)2 kommenttia:

Sami Holmström kirjoitti...

Paul

Ron Paul mainitaan Uusisuomi.fi:ssä. Blogissa tosin.

Lars Osterman kirjoitti...

joo..olen ainakin ihan itse yrittänyt sysätä sen nimeä jo useaan otteeseen..hehe..

;-)))