maanantai 26. marraskuuta 2007

Tiede-lehden keskustelusta 14-15.11

Eräs nimimerkki Esa kirjoittaa:

"Kongressimies Ron Paul on johtava vapauden puolustaja maamme pääkaupungissa. Yhdysvaltojen edustajainhuoneen jäsenenä Dr. Paul työskentelee väsymättä pienemmän perustuslaillisen valtion, pienempien verojen, vapaiden markkinoiden, sekä terveen rahapolitiikan puolesta. Hän on tunnettu kollegoiden ja äänestäjien parissa johdonmukaisesta äänestyshistoriasta. Dr. Paul ei koskaan äänestä lain puolesta, jos perustuslaki ei sitä oikeuta. Entisen valtionvarainministerin William Simonin sanoin, "Dr. Paul on yks poikkeus 535 joukossa Capitol Hillillä."

Nyt on tekeillä uusi keräys, jonka järjestää Boston Tea Party 07. Joulukuun 16. päivänä tullaan todennäköisesti tekemään uusi ennätys internet-keräyksissä. Keräykseen on kirjautunut yli 13 tuhatta lahjoittajaa, tavoite on 100 000 lahjoittajaa ja 10 milj. dollaria. Sivuilla on nähtävillä hyvä dokumentti Fedistä.

Yksi suurimmista Ron Paulin ajamista asioista on yksityisen Federal Reservin lakkauttaminen. "...Fed, meidän keskuspankki, vaalii suurta velkataakkaa lisäten rahamäärää -tehden jokaisen dollarin kansalaisen taskussa arvottomammaksi. Fed on yksityinen pankki, jota johtavat yksityiset virkamiehet, joidenka ei tarvitse olla avoimia tai vastuussa kansalaisille." -Ron Paul

Ei kommentteja: