torstai 10. joulukuuta 2009

Lyndon LaRouche: kaikki luototus valtion tehtäväksi.

Suomessa Lyndon LaRouche ei ole vielä kovin tunnettu. LaRouche on jo vuosikymmeniä kritisoinut velkavetoista rahajärjestelmää. Ruotsissa LaRouchen ajatuksista kirjoittaa mm Nya Politiken sekä evah.org.

John Hoefle esittelee tässä videossa Lyndon LaRouchen kaavion kolmoislinjaa, joka selittää miksi elvytyspaketit eivät voi toimia.Ruotsin LaRouche-liikkeen eräs sivu jonka otsikossa todetaan että rahajärjestelmä on kaikkien ongelmiemme takana, eli nykyinen velkavetoinen rahajärjestelmä on se varsinanen sairaus.
Tällä sivulla LaRouche esittää ratkaisunsa - joka muistuttaa tämän blogin talousdemokratian ajatuksia. Oleellisin uudistus: kaikki rahan liikkeelle laskeminen ja luototus jää valtion tehtäväksi.

Suomessa kuitenkin löytyy joku joka seuraa LaRouchen pohdintoja ja jopa kommentoi niitä varsin mielenkiintoisesti: Alternative Arboretum.

LaRouche on välillä hyvinkin suorapuheinen ja kehottaa mm Kööpenhaminankokousta ottamasta välimatkaa brittien kansanmurhapolitiikkaan. Amerikkalaisena hän näkee maailman pahuuden kytkeytyvän Iso-Britanniaan. Tulee mieleen 1700-luvun lopun amerikan siirtomaat ja sota kuningas Yrjö III:n joukkoja vastaan. Sota voitettiin ja tästä syntyi Amerikan Yhdysvallat 1776.

Ei kommentteja: