tiistai 15. joulukuuta 2009

Alternative Arboretum: Pahuus Kööpenhaminassa

Tämä Mika Karjalaisen kirjoitus on mielekiintoinen ja pitkä. Olen lukenut samanlaisia kannanottoja englanniksi. Hienoa että edes joku kirjoittaa näistä ymmärrettävällä tavalla ja suomeksi. Tästä selviää myös ero aidon jenkki- ja brittipolitiikan välillä. Esko Seppänen sekoittaa joskus nämä kaksi politiikan vastakohtaista toisiinsa. LaRouche edustaa jenkkipolitiikkaa.

Tässä alkuosa:

Tilannekatsaus Kööpenhaminan ilmastokokoukseen osana NWO -projektia

Kööpenhaminan ilmastokokous on jatkunut nyt viikon ja viimeinen viikko on alkanut. On aika koota yhteen välitilannekatsausta ensin Lyndon LaRouchen aktivistiporukan näkemänä. Huomaamme siitäkin, kuinka ko. kokous on vertaansa vailla oleva uskonnollinen lahkolaisriitti ja tuomiopäivän saatananpalvontamenot aiheuttaa kaikkien aikojen kansanmurha- ja joukkotuhonta-aalto seuraavan parin sukupolven aikana!

Kokouksessa mukana olevat päättäjät (Muutamia jopa varsin keskeisiä poikkeuksia lukuun ottamatta) ja suurin osa valtavirtamedian reporttereista ja muusta mediaväestä ovat joko autuaan tietämättömiä / välinpitämättömiä tästä keskeisesti ihmiskunnan tulevaisuuteen vaikuttavasta pahuuden agendasta tai sitten osa heistä on niin pahuuden syövereissä itsekin, että eivät tunnistaisi esim. tätä kritiikkiäni kuin korkeintaan vieraalla ja tunnistamattomalla kielellä kirjoitetuksi hieroglyfiksi / loitsuksi. Niinpä: Olemme tilanteessa, jossa NWO -tietouteen valveutuneet kansalaiset näyttävät Brittiläisen imperiumin eliittijohdatuksen ja aivopesun pauloissa olevista ihmisistä erityisen kummallisilta. Tämä on ymmärrettävissä tutkimalla ihmisen tunne- ja tahtotoimintoja psykologiselta ja sosiologiselta kannalta, mutta se on eri aiheen juttu ja itse asiassa aikomukseni on ollut jo viime keväästä lähtien alkaa käymään niitä aspekteja läpi tässä NWO -kriisin analysoimisessa maailman tunnetuimpiin ja parhaimpiin kuuluvan poliittisten ja sosiaalisten ilmenemismuotojen tutkijan Francesco Alberonin avulla...


Mutta tämä Kööpenhaminan kokous on esitellyt jo nyt vertaansa vailla olevaa pahuutta: Mitä ajattelette esim. näistä, jotka ovat paljastuneet kokouksen 180 -sivuisesta "salaisesta" päätösasiakirjasta: Ilmastonmuutosta pyrittäisiin "torjumaan" muodostamalla sekä valtava verotuskoneisto länsimaiden kaikkeen hiilidioksidin päästöihin liittyvään toimintaan ja materiaaleihin sekä toteuttamalla hiilidioksidipäästöjen salliminen maksujärjestelmällä, jossa maksujen kerääjänä ovat loppuviimeksi maailmanpankki IMF eli varat menevät ko. oligarkkieliitin taskuun. Lisäksi on huomattava, että tuota verotuskoneistoa pohjustetaan suojarahastoilla ja sekä niitä että noita hiilipäästömaksuja voidaan käyttää eliitin tavoitelmien mukaisesti pörsseissä spekulatiiviseen johdannaismarkkinapelailuun. Hiilidioksidista tehdään siis kaikkien aikojen häikäilemättömin kauppatavara ja kansanhallinta-ase, joita oligarkkieliitti pyrkisi ohjaamaan täydellisesti parasiittisen kontrollinsa avulla. Tämä systeemi olisi heidän maailmanhallituksensa perusta, joka ottaisi kaikki maailman valtiot kuoleman syleilyynsä.
Lue loput Mikan blogilla

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuota tuota...En itse käyttäisi sanaa saatana kissankokoisilla kirjaimilla (vaikka se olisikin linkin takana jonkun muun sivustolla). Voi antaa sivuistasi hieman arvelluttavan kuvan ja ajaa uuden lukijan melko vilkkaasti pois. Viestin saa perille muutenkin.

Muuten mielenkiintoista luettavaa tosin.

Lars Osterman kirjoitti...

Tuota tuota..kylläpä sitä nyt ollaan herkkiä. Sana on vain sana. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Saatana tarkoittaa pahuutta ja on hyvä sana minusta.
NWO on susi ihmiselle, siis saatanallinen hanke. NWO homini lupus.
Kyllähän tuo nwo-eliitti on ihan sairasta porukkaa henkisesti, ehkä ns. matelija-aivojen ohjaamaa.
Nisäkkäille tyypilliset positiiviset tunteet kuten rakkaus ja huolenpito eivä kuulu sen tunnearsenaaliin.
Minulle on hitaasti valjennut, että se on paljon sairaampaa kuin haluamme myöntääkään.
Jostain kumman syystä tällainen sairas joukko aina onnistuu kaappaamaan vallan kuten historia kertoo. Se on murheellista ja tekee ihmisten elämästä kärsimysnäytelmän.
Toivo on pantava siihen, että riittävän monen silmät aukenevat ja vastavoima syntyy.
Täytyy todellakin pystyä empaattisesti siirtämään itsensä köysiin ja kuvitella miltä sitten tuntuu. Ja sitten päättää kenen puolella on.

Lauri kirjoitti...

Kannattaa katsoa The Arrivals, melko pinnallisesti mutta varsin vakuuttavasti perusteltu näkemys tähän satanistiseen agendaan.

p.s. Tässä blogissa mainostettu Bill Stillin The Secret Of Oz on myös video joka tulisi saattaa yleiseen levitykseen, aivan käsittämättömän hyvää materiaalia.

tappernakkeli kirjoitti...

Hieman uskonnollis-sävytteistä tekstiä.
Mielestäni tämä NWO eliitistä puhuminen on alkanut karkaamaan käsistä. En kiellä, etteikö valta olisi länsimaissa kietoutunut pienen eliitin ympärille mutta en kyllä näe, että esim. Vanhanen, Katainen tai edes Merkell välttämättä olisivat tietoisesti ajamassa NWO:ta eteenpäin osana "NWO-eliittiä".
Epäilen kyseessä olevan ennemminkin domino-efektin tapainen asioiden edistäminen, jossa palikat ovat poliitikot, lobbarit ja heidän neuvonantajat. Niin kauan kun "palikat" eivät itse vaivaudu etsimään tietoa/miettimään rytinä jatkuu ja liikkeen aloittanut voima pysyy varjoissa.

Anonyymi kirjoitti...

Onko The Secret of Oz nähtävillä jossain netissä?

Lauri kirjoitti...

Hyvinkin uskonnollis-sävytteinen tosiaan juu, mutta on hyödyllistä tiedostaa tämä okkultistinen puoli ko. ilmiön taustalla. Ateistina en kykene samaistamaan ajatuksiani täysin Arrivalsin sisältöön, mutta olennaisia teesejä siinä jaetaan lähinnä Illuminatin suhteen. NWO ilmiönä onkin sitten paljolti juuri domino-efektin mukainen.

Secret of Oz löytyy torrenttina, kun jaksaa hiukan etsiä.

Anonyymi kirjoitti...

Jatkaakseni ensimmäistä kommenttiani.

Uskonnollissävytteinen teksti ajaa itse asiasta kiinnostuneen helposti pois. Mutta kirotkaa saatanaa puolestani vaikka parvekkeiltanne, jos se auttaa asian eteenpäin viemistä :)

Itse asiassa tässä taustalla oli sellainen juttu, että suosittelin tätä sivustoa tuttavalleni. Kävin sitten illalla lukemassa täällä viimeiset merkinnät ikään kuin "uutena" lukijana ja saatanasta puhuminen ensimmäisessä silmään osuneessa jutussa ei antanut kokonaisuudesta kovin asiallista vaikutelmaa.

Voitte käyttää rakentavan kritiikin toki miten haluatte.

Hyvää työtähän sivuston pitäjä tekee tuodakseen tietoa ihmisille ja siitä kiitos.

Lars Osterman kirjoitti...

Hmm..ollaanpas sitä nyt ..hmm sanoisiko "tekopyhiä". Suomessahan kiroillu on hyvin, hyvin yleistä ja jokapäiväistä. Silti reagoidaan kun nähdään tuo sana "saatana" kirjoitettuna, ikään kuin siihen liittyisi uskontoa.

Lisäksi, jokainen joka vähänkin tietää salaseuroista kuten vapaamuurareista ja sen sellaisista tietää myös että näissä piireissä noita uskonnollisväritteisiä ilmaisuja suorastaan vilisee ja Lusifer itse on nostettu liikkeen Valonkantajaksi.
Koko länsimainen salonki-eliitti ja arviolta kolmasosa Linnan Juhlien vieraista lienevät jollain lailla kytkyssä salaseuroihin. Joskus lie todettu että lähinnä salaseuralaisten ura etenee Linnan Juhliin asti.

Oli miten oli ..veikkaan että jokainen meistä on käyttänyt tuota " s´tana" sanaa sellainen kymmentuhatta kertaa. Erityisesti sitä kuulee amatööritimpureiden ja hartiapankkilaisten piireissä kun vasara ja muut työkalut lipsuvat.

Anonyymi kirjoitti...

Tappernakkeli sanoi: "Niin kauan kun "palikat" eivät itse vaivaudu etsimään tietoa/miettimään rytinä jatkuu ja liikkeen aloittanut voima pysyy varjoissa."
Juu...niin on.
Kerron nyt oman stoorini.
Olen akateemisesti koulutettu ja erikoisalaani on ihmismieli. Kun pääsin eläkkeelle pian 10v siten aloin tutkia maailmanpolitiikkaa johon en aiemmin ollut juurikaan perehtynyt. Sitä ennen luin Eino Kailan ja GH vonWrightin paksut teokset oppiakseni ymmärtämään paremmin ihmistä ja maailmaa.
Pörssin kautta ajauduin talouden maailmaan, joka alkoi nopeasti näyttää hyvin raadolliselta puuhalta. Siinä rikkaat söivät köyhiä kun suoraan sanotaan.
Pankkiirien osuus kaikessa alkoi tulla esiin. He olivat selvästi kaiken keinottelun ja murheen taustalla ja ohjasivat maailmanpolitiikkaa itse luomiensa nukkehallitusten kautta, kuten Chomsky kertoo.
Eustace Mullensin The Secrets of FED kirjan netistä luettuani aloin tajuta enemmän. Myös hänen videoitaan katsoen. Kyseessä oli valtava huijaus, joka on saanut toimia pian sata vuotta ja joka yhä toimii - ja globaalisesti. Kaiken tapahtumisen taustalla vaikuttaa pieni rahaeliitti, joka yrittää puristaa maailmaa muottiinsa.
Henry Makow sanoo, että Illuminaatti on Rotschild ja hänen rikkaat lakeijansa, jotka koostuvat pääosin vapaamuurareista eri puolilla maailmaa.
Olen taipuvainen faktojen pohjalta uskomaan tuon. En voi väittää vastaan koska en osaa perustella väitettäni. Kyse siis on jonkinlaisesta dominoilmiöstä, jossa 'palikat' toimivat ja jossa ohjaksia pitää vain kourallinen ihmisiä, joiden intressissä on ajaa maailma orwellimaiseen totalitarismiin mikä on eliitin kannalta paras olotila.
En suostu uskomaan, että kaikki vuosien työ jota olen tehnyt päästäkseni asioista perille, olisi vain harhaa, johon olen langennut. Minulle tuo asia on tullut tietoiseksi kovan ja pitkän aivotyön kautta mutta ehkä se ei ole tietoista monille muille eikä edes niille,jotka ovat päättäjinä ja oman edun ajajina mukana tuossa hankkeessa, joka voi päätyä hyvin ikävään ja synkkään lopputulokseen.
Siksi kannattaa lukea ja käyttää omaa päätä -- mikäli ei ole valmis astumaan valittujen johdatukseen tai heidän köytettäväkseen.
Ja kannattaa muistaa, että pahin on edessä. Olemme vasta matkalla, ehkä alkutaipaleella ja nämä ilmasto- ja sikaflunssajutut ovat vasta alkua vaikka nekin täyspäiselle kertovat vakuuttavaa kieltä siitä, mihin Illuminaatin juna on menossa.
http://www.whale.to/b/mullins_h.html
suosittelen linkkiä

Lars Osterman kirjoitti...

Tässä myös eräänlainen tilitys joka osoittaa että tavattomat asiat eivät ehkä olekaan niin tavattomia.

Viranomaiset ovat pitkälti syypäitä siihen että näistä vaietaan.

Kestihän se myös ennen kuin ensimmäinen katolailaispappi tuomittiin julkisesti pedofiliasta.
Ensimmäisen tomion jälkeen pato aukesi ja sitten alkoi rikosvyyhti alkoi aueta ja Vatikaani maksoi auliisti kymmeniä miljoonia taaloja vahingonkorvausta pienelle osalle kärsineitä ettei asioista julkisesti käräjöitäisi.

**

Tässä edellisen kommentin linkki aktiivisena:

http://www.whale.to/b/mullins_h.html

Markku kirjoitti...

Kannattaa lukea tämä, jotta voi ymmärtää kuinka NWO toimii, ja mitkä sen oikeat suunnitelmat ovat tulevaisuuden suhteen.

Meidän täytyy pystyä luomaan rinnalle systeemi jonka valtaa ei kukaan pysty hallitsemaan. Sen on oltava valta, joka on tasapuolisesti jaettu ihmisten kesken. Jolloin HE eivät voi tulla kaappaamaan MEidän järjestelmää.

Ihmiset eivät saa lähteä missään nimessä vallankumoukseen nykyistä järjestelmää vastaan. Se on se sota mitä HE haluavat. Lopputuloksena olisi kaaos, josta valta olisi helppoa kaapata.

Pitkä teksti, joka herättää "heränneen" oikeaan todellisuuteen.

http://pakalert.wordpress.com/2009/06/11/the-new-world-order-wants-the-new-world-order-to-fail-order-out-of-attacking-the-new-world-order/

Anonyymi kirjoitti...

Markun linkki on mielenkiintoinen.
Minusta kuitenkin on turha puhua kahdesta NWO:sta. Kyse on vain siitä, että siitä on nyt alettu paljastaa pintaa ja koko ajan edetään syvemmälle kunnes syntyy kapina, jota eliitti odottaa iskeäkseen. Näin se menee luultavasti rapakon takana.
Linkin artikkeli loppuu näin:
So, what is our solution? Three things: (1) we must focus our attention very energetically on understanding the New World Order formula described above. And (2), as Alex Jones said on June 2: “If we are self-sufficient, they can’t beat us, that’s why they want to shut down all the farms and ranches.” We can add to this, as Alex often has, that we also need to become armed to the teeth, in every possible way (crossbows, learning gun smithing, etc.). Freedom is farmers with guns working together! Now, most importantly, (3), we also cannot underestimate the power of religion, as I think so many of us, even in our movement, have been fooled into doing. With religion, we can even break the laws of physics!
Niinpä. Aika laihat eväät tarjolla.
Tuo viimeinen ainakin, että siis uskotaan korkeampiin voimiin.
En ymmärrä miten kansannousut olisivat vältettävissä. Kun ihmiset jäävät pulaan ja nälkään niin alkaa tapahtua. Ei siinä tieto auta kun massat alkavat vyörytä. Ei ajatella mitä tästä seuraa.
Paha tilanne.
En tiedä, mitä tulee ja mihin päädytään. Ehkä jonkinlainen maailmanlaajuinen vastarintaliike lopulta syntyy ja sitten eliitti alkaa käydä ikuista sotaa sitä vastaan kuten nyt 'terroristeja' vastaan. Tuon liikkeen jäsenet ovat siis tulevia terroristeja - kuten ovat osin jo nyt.
Sääliksi käy Amerikkaa koska sieltä kaikki alkaa mutta emme pääse mekään kuin koira veräjästä.
Muuten tuossa linkin kirjoituksessa puhuttiin kuinka nwo-eliitti on alkanut paljastaa itseään herättääkseen vastarintaa ja ärsyttääkseen kansaa.
Ymmärsin miksi meilläkin on ihan päättäjätasolla 'avattu hanat' ja alettu puhua NWO:sta avoimesti. On saatu lupa, ellei peräti käsky.

Anonyymi kirjoitti...

Aamulehdessä on tänään 17.12. 2009 pitkä kirjoitus "Uusi uljas maailma arveluttaa".

Aikas juoni kirjoitus torstaivieraalta.

Markku kirjoitti...

Täällä oli myös puhetta saatanasta. Jos on olemassa paha niin on olemassa myös hyvä. Kannattaa ehkä katsoa tämä youtube-videosarja:

Illuminated - Atheism (Part 1/8)
http://www.youtube.com/watch?v=-_sqhCVsIMw

Kannattaa katsoa myös loput osat. Suosittelen!

Tämän videosarjan jälkeen ymmärrät positiivisen ja negatiivisen energian eron. Ja kuinka tärkeätä ihmisille on välittää positiivista energiaa keskenään.

Videosarja avasi minulle oven siihen miksi eliitillä on niin kova hinku saada meidät täydellisiksi orjiksi. Miksi meidät täytyy kahlita täysin heidän valtansa alle. Miksi he eivät ole tyytyväisiä tähän nykytilaan, missä me olemme heidän jonkin asteisia orjia.

Eli vahvat eväät meillä on jos vain niin haluamme.

Lars Osterman kirjoitti...

Tätä kannattaa myös katsoa. Se liittyyä tähän kommenttikeskusteluun.

http://alternative-arboretum.blogspot.com/2009/12/avartavaa-nwo-keskustelua-blogien.html

Markku kirjoitti...

Mikan blogia (http://alternative-arboretum.blogspot.com/) olen lukenut ja olen siitä nauttinut suuresti. Tekstiä on paljon, mutta jokainen sana on tärkeä. Hän tuo myös sitä tärkeää asiaa esiin, että vaihtoehtoa pitää saada aikaiseksi systeemille. Eikä vain pelätä NWO:ta ja kapinoida sitä vastaan. Sehän ei tuo mitään hyvää, vaan todennäköisesti vain hyödyttää eliittiä.

Aloin miettimään myös sitä positiivisen ja negatiivisen energian tärkeyttä. Sitä tutkiessani törmäsin siihen väitteeseen, että ihmisellä olisi vain kaksi päätunnetta: rakkaus ja pelko.

http://www.frequencyawareness.com/emotions-fear-vs-love.html

http://www.authorsden.com/visit/viewarticle.asp?id=39292

http://www.fearorlove.com/fearorlove.htm

Ja jos eliitti käyttää pelkoa meihin ja he ovat saatanan palvojia niin se voi tarkoittaa, että vastakkainen voima olisi meidän toinen päätunne. Tulee mieleen raamattu, jossa sanotaan monessa kohtaa "Jumala on rakkaus".

Eli toistemme rakastamisella on tärkeä merkitys ja sillä energialla mitä voimme välittää keskenämme. Tässä puhutaan kypsästä rakkaudesta. Ei pelkästään parisuhteessa olevasta rakkaudesta. Rakkaudesta kaikkeen mitä elämässä kokee.

Sitten törmäsin tähän videopätkään:

http://www.youtube.com/watch?v=uKbxeioeYrc

Videolla kohta 3.00 - 5.30 on se tärkeä viesti. Olisiko tämä se evoluutio mikä on meissä, mutta sen voi vain avata rakkaudella. Koko videosarjan voi katsota, mutta lopputuloksena on vain, että pitäisi kapinoida eliittiä vastaan lakolla, se ei tuo minun mielestä mitään hyvää.

En kuulu kirkkoon, ja olen ollut atheisti aikaisemmin. Koraaniin tutustuminen on avannut minulle kokonaan uuden ajattelutavan. Eikä Jumalan tai Luojan näkeminen kokonaisuudessa sulje mitään pois. Tiede ja esim. koraani toimivat hyvin yhteen. Kuten voit tätä linkkiä tutkimalla nähdä. Viisaita sanoja koraanissa, joista monet ovat vasta avautuneet 1900-luvulla tieteen kehittyessä.

http://www.miraclesofthequran.com/index.php

Pitäisikö meidän enemmänkin luoda suurempi ja kokonaisvaltaisempi liike, kuin esim. talousdemokratia? Liike joka voi kutsua kaikkia tekemään jotain yhteisen hyvän eteen. Yhteisöllisyys ja Me-sana voisivat olla siinä avainsanoja. Tietenkin liikkeen sisällä puhutaan kaikesta, esim talousdemokratiasta. Tekisimme yhdessä positiivisa asioita, eli loisimme rakkautta, josta voi sitten avautua jotain hienoa.

Liikkeessä pitää olla sanomaa vähän jokaisesta asiasta, mikä on systeemissämme vialla. Tarjoamme vastineeksi vastakohtaa. Kun jokaiselle on jotakin niin liikkeessä on myös jokaiselle jotakin tekemistä. Kaikki ovat tasa-arvoisia ja tuovat oman panoksen liikkeeseen. Yhden ihmisen poistaminen liikkeestä ei hajoita liikettä, koska jokainen vastaa omasta "alueestaan" liikkeessä.

Kaikkia ohjaa toinen päätunne rakkaus ja toimisimme yhdessä kuin muurahaiset. Yhden muurahaisen poistaminen pelistä ei vaikuta vaan yhteisö jatkaa ja jatkaa. Kukaan yksittäinen ei johda ja ketään ei nähdä toisten yläpuolella.

Ja jos positiivinen energia vetää puoleensa lisää positiivista energiaa niin olemme automaattisesti kasvava liike.

Voima on meissä ihmisissä ja sen avaamiseen tarvitaan vain yhteistyötä.

Anonyymi kirjoitti...

Mika K (alternative arboratum, jota Lars suosittelee) on mielenkiintoinen ja älykäs mies.
"Eliitti pitää siis meitä ohjailussaan silläkin tavalla, että se tuottaa meille nautinto- ja kulutustuotteita (Lähes kaikki viihde, vaatemuoti, käyttötavaroiden brändäys ja tarpeiden mielikuvamanipulointi jne.), jotka vastaavat emotionaalisiin tarpeisiimme, joita puolestaan on jatkuvasti manipuloitu mm. ihmisyytemme kokonaisvaltaisen ohjailtavuuden parantamiseksi ja tehostamiseksi. Näin on syntynyt länsimainen materialismi, joka on eräänlainen eliitin ohjaama uskonnollinen kapitalismin tehoste; palvotaan tavaraa ja mediatuotteita onnen ja statuksen tuojina äärimmäisyyksiin ja sairauteen saakka sekä tietenkin ympäristönkin kustannuksella ja enkä tarkoita nyt kyseenalaiseksi joutunutta ihmislähtöistä ilmastonmuutosta. Maailmassa on niin paljon muitakin tuosta kapitalismiuskonnosta johtuvia ympäristöongelmia; pienhiukkassaasteet, vesistöjen pilaantuminen, ekologisten lokerojen tuhoutuminen eläin- ja kasvilajeilta jne."
Hänen näkemyksensä uskonnosta tai uskonnoista ovat myös mielenkiintoisia. Nekin palvelevat tuota nwo-eliitin hajota ja hallitse agendaa.
Siinä hän on minusta oikeassa.
Luen paljon GlobalResearchin sivuja. Sieltä löytyi tämä Cookin kirjoitus, erittäin hyvä.
Juuri noin pitäisi ajatella: Jumala on meissä ja teoissamme, meidän on noustava Jumalan tasolle emmekä tarvitse enää kirkkoja tai uskontoja silloin. Samalla uskonsodat loppuvat.

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16638