torstai 17. joulukuuta 2009

Adrian Salbuchin uusin

Salbuchi ihmettelee maailman tilaa ja Dow Jones indeksin tasoa, ennustaa Wall Streetin kaatumista, pelkää poliisivaltioita ja kansalaisten turhaa valvontaa ja maailmanhallituksen junailua. Tämä tarkoittaa ehkä pahimmillaan kansallisvaltioaikauden päättymistä. Kansalisvaltioita ei uhkaa ulkoinen vihollinen vaan globalistien aivopestyt myyrät jotka tuhoavat valtiot sisältä.

Ja oma nykyinen ulkoministerimme taitaa olla juuri näitä myyriä - ja pahinta laatua. Stubb on mielestäni yksi niistä jotka kaikkein innokkaimmin pyrkii lopettamaan itsenäisyytemme ja romuttamaan suvereenisuutemme loputkin rippeet. Kuka muistaa mitä Stubb aikanaan sanoi kun Katainen pyysi häntä sijaisulkokaliifiksi Kanervan tilalle? Stubb totesi jotain tähän malliin: "tietysti vastaan myöntävästi jos isänmaa kerran kutsuu". Kaikki mitä Stubb sanoo ja tekee osoittaa ettei isänmaa ole hänelle muuta kuin oiva ponnahduslauta eurofriikkien politbyroohon.

Salbuchi - 2010 Forecast: Transition from Globalization to World Government

Part 1.Analyst Adrian Salbuchi from Argentina, proposes a Model that helps to understand the dynamics of what is currently taking place in the world, which he defines as the overlapping and increasingly violent process that marks the end of Globalization and the birth of World Government.
This three part video also explores 12 Key Factors that will trigger this Transition.


Part 2

Part 3

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika paha video. Tai ennuste.
Evoluutio on kehitystä. Tämä ei voi olla evoluutiota koska se tuottaa pakkovallan.
Spencer, sosiaalidarwinisti, sanoi, että "sekä luonnon että ihmisyhteiskuntien kehitystä ohjaavat luonnonvalinta ja olemassaolon taistelu." Hän perustelikin tunnetuimmat yhteiskuntapoliittiset kannanottonsa aina kyvykkäimpien eloonjäännillä. Hänen ajatteluaan leimasi vahva valtion vastaisuus ja hän vastusti niin köyhäinapua kuin kunnallista viemäriverkostoakin, sillä nämä puuttuvat evoluution toimintaan.
Vaikkei hyväksyisikään Spencerin kovaa linjaa täysin niin joiltakin osin hän on oikeassa. Yksilöitä ei saa tuhota eli ei luoda sellaista kollektivismia, jossa yksilöt kuolevat.
--- Mutta NWO on VALTIO isoilla kirjaimilla. Tai hirmuvaltio. Se alistaa yksilöt ja vie vapauden ja samalla pysähdyttää evoluution, ainakin henkisessä mielessä.
Demokratia oli evoluution tuote ja nyt se on tuhottu, palattu dinosaurusten aikaan. Ne hallitsivat planeettaa 70milj. vuotta sitten peräti 70milj. vuoden ajan ja estivät nisäkkäiden kehityksen, siis myös omamme. Elleivät dinosaurukset olisi tuhoutuneet meitä ei olisi.
Palataanko dinosaurusten ja reptiiliaivojen aikaan? Evoluutio pysähtyy, ainakin henkinen.

Spencer nojaa kehityksen periaatteeseen. Kaikki tapahtuminen on siirtymistä hajanaisista yhtenäisempiin kokonaisuuksiin, erikoistumista ja siirtymistä järjestyneempään ja määrätympään. Sosiaalinen evoluutio on Spencerille differentaation kautta toteutuvaa uudenlaista yhteenkuuluvuutta.
--- Tuohan tarkoittaa, että ollaan erilaisia yksilöinä ja kansoina ja yhdessä päätetään asioista tasavertaisina kokonaisuuden edun vaatimalla tavalla.
Mutta nyt Isoveli ottaakin hallinnan kuten dinosaurukset aikoinaan. Luodaan hierarkia kuten muurahais- tai mehiläispesään, joissa elämä tapahtuu biologisen pakon alla ilman kehitystä samaa loputtomasti toistaen.
Kyse ei ole enää kehityksen periaatteesta vaan taantumisesta, devoluutiosta. Siihen kaikki kulttuurit ovat aina aikanaan romahtaneet.
Mitä mieltä on elää tuollaisessa systeemissä? Ihmisyyshän on juuri vapautumista eläimellisistä hierarkioista. Ketä se innostaisi, kuka tuntisi sen omakseen?
En minä ainakaan.
Historia on täynnä näitä hankkeita ja aina ne ovat romahtaneet sillä niissä on aina tukahdutettu se jokin, mikä ihmiselle on tärkeintä. Ei ihminen ole luotu hallittavaksi.
Tällaisia ajatuksia tuo video toi mieleeni.

Anonyymi kirjoitti...

Kuka tietää, onko Stubb juutalainen ?

Lars Osterman kirjoitti...

Tuskin on. Eikä tuo Stubb oikeasti kovin ihmeellinen tyyppi ole. Vanhemmat ihan tavallisia pohjoishelsinkiläisiä. Isäukko Hufvudstadbladetin ex-urheilutoimittaja Göran Stubb ja jätkä sattui vain kauppiksen jälkeen lähteä opiskelemaan ulkomaille nelisen vuotta Lontooseen ja sattumoisin opiskeli Rothschildien omistamassa kauppakorkeakoulussa.
Minun eräs serkku oli sen luokkakaverina kautta koko kouluajan...ja näin Stubbin tämän serkkuni häissä Ruotsissa vuonna 2002.
Nyt sitten tämä Stubb näyttää haluavan palvella finanssieliittiä ja heidän projektiaan NWO joka johtaa siihen että keskiluokka katoaa ja jäljelle jää tarun mukaan mikrosirutettu täysin kontrolloitu 500 miljoonan palvelijakaarti sekä finanssieliitti jotka linnanherrojen tavoin hallitsevat maailmaa. Tämä vapaakauppahössötys on pelkkä sumuverho ihan kuin "common market" EEC 1973 oli sumuverho jolla valtioita haalittiin mukaan euroverkkon pelkän löysän vapaakauppaliiton houkuttelemina.

Anonyymi kirjoitti...

En jaksa suomentaa mutta toivotaan, että ymmärretään. Tämä jatkona tuohon ensimmäiseen, jossa haikailin sivistyksen perään henkistä rappiota peläten. Lyhyesti sanoma on: jatkuva sota on keino pitää yllä sortoa ja estää tilanne, jossa kukaan ei voisi käyttää ketään hyväkseen.
As George Orwell once wrote:
The war is not meant to be won, it is meant to be continuous. Hierarchical society is only possible on the basis of poverty and ignorance. This new version is the past and no different past can ever have existed. In principle the war effort is always planned to keep society on the brink of starvation. The war is waged by the ruling group against its own subjects and its object is not the victory over either Eurasia or East Asia, but to keep the very structure of society intact.
-- Niin, tilanne ei ehkä muutu koskaan elleivät ihmiset muutu ja kasva siinä määrin itsenäisiksi, etteivät antaudu kenenkään johdatukseen vaan hyväksyvät vain suoran demokratian ilman välimiehiä, näitä ostettavissa olevia Stuppeja.

Anonyymi kirjoitti...

korjaus viimeiseen kommenttiin koskien Orwellin ajatuksia.
Titetenkin tarkoitus oli sanoa: ylläpitää tilanne, jossa kukaan ei voisi estää sitä, että toiset käyttävät toisia hyväkseen.
Pahoittelen virhettä. Pitää näköjään tarkistaa aina kirjoitus huolella ennenkuin sen postittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Katsoin taas tuon videon, jota on vaikea ymmärtää ja sulattaa lyhyessä ajassa.
Kyllä siinä on pelottavan kovaa asiaa. Kumpa sen saisi suomenkielisenä ja mahdollisimman moni sen näkisi.
Tietenkin se on vain 'sääennusteen' kaltainen mutta jo se, että täyspäinen ja oppinut mies ajattelee näin, on varma merkki siitä kuinka pahassa mallissa elämä tällä planeetalla nyt on.
Kun tuo uhkakuva jotenkin jäsentyisi monien mielessä niin syntyisi vastavoimia ja niitä henkisiä valmiuksia, joilla se voidaan murtaa ja joita ei voi syntyä ilman että asiat on syvemmin oivallettu omassa mielessaä.
Tietenkään globaalin nwo-mafian selkärankaa ei täällä murreta mutta voimme omalta osaltamme näyttää mallia muulle maailmalle kulkemalla tuon mafian vastaisen liikkeen eturintamassa.