sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Kotimaista tuotantoa

Tämä video ei ole hullumpi kooste kavalaa myyräntuota demokratian hävittämiseksi tekevistä tahoista maassamme. Olisin itse kaivannut myös "Keskiviikkokerhoa" mukaan tähän. Ja miksei myös ne suomalaiset jotka ovat jotenkin kytkyssä Council of Foreign Relations - (CFR) tai (TC) Trilateral Commission-järjestöihin. Pieni osa "rappareistakin" lienee mukana NWO-solmuja sitomassa. Tai sitten kaikki on vain salaliittoteoriaa....Päivitys: Löytyneiden dokumenttien valossa Alexander Stubb näyttäisi sotkeutuneen tähän finanssieliitin "uuden maailman järjestyksen" järjestelyihin enemmän kuin osaamme arvatakaan.
Itse asiassa Stubb jopa kerskailee tällä osallistumisellaan ja katsoo aiheelliseksi pyrkiä toteuttamaan jonkinlaista "maailman yhteishallintoa" (missä hän itse tietysti istuu mukana pankkiirien juoksupoikana ja NWO-luokan tottelevaisimpana mallioppilaana)

Tässä ote missä Stubb viittaa Gordon Brownin puheeseen muutosten tarpeellisuudesta( jotta british rule Rothschild-maailmanherruus jatkuisi)

I think Gordon Brown is spot on. And it is against this backdrop that I would like to focus my lecture today on the fundamental changes that we have witnessed in world economics, politics and governance in the past few months. And what these changes imply, both in terms of structural weaknesses in the current international institutions, and the possibilities for a new world order.

I would not even dare to suggest that I can give you a full analysis, let alone provide you with a blueprint of a new world order, but I will give you my “second diagnosis” of the post “080808” (Georgia) and post "080908" (Lehman Brothers) era. My first diagnosis was a speech I delivered in August to Finland's Ambassadors in the aftermath of the war in Georgia; but before the financial crisis.

I will start by dealing with the economy, move on to politics and finish off with some thoughts on global governance.

My thesis is simple. The international community has not been able to respond to many of the challenges of the post Cold War era and it is time to start thinking seriously about a new system of world governance. This system should be based on multilateral institutions, not ad hoc intergovernmental structures.

Tässä vielä pari kuvaa joista näkee että viisastelut siitä että nwo on silkkaa salaliittoteoriaa osuu omaan nilkkaan.


12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pahalta näyttää... Miten ihmiset, siis kansa, antaa sitoa itsensä köysiin?
Sitä on vaikea ymmärtää. Eivätkö ihmiset tajua, mihin he joutuvat?
Tätä sanomaa pitäisi nyt levittää koko maahan.
Se ei ole mikään ilosanoma mutta elleivät ihmiset herää niin se muuttuu suureksi painajaiseksi, uudeksi feodalismiksi kenties.
Todellinen Joulun ilosanoma on jotain aivan muuta rakastaa toisianne ja kantakaa vastuuta yhteisestä hyvästä. Illuminaatti kääntää sen päälaelleen.
Se on avointa jumalanpilkkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Luin juuri Global Reasearchiltä jutun Bin Ladenista.
Bin Ladenhan lienee kuollut 13. joukukuuta 2001 mutta silti häntä on pidetty elävien kirjoissa ja sillä on varmistettu mm. Bushin toinen kausi ja sotien jatkaminen.
Amerikkalaisia on siis huijattu, heille on valehdeltu päin naamaa.
Jäin miettimään, onko astuttu aikaan jossa valehtelu kuuluu asiaan ja kun kaikki valehtelevat, niin valehtelu ei ole edes mikään rikos silloin vaan normaali käytäntö. Silloin ei voida enää tuomitakaan valehtelusta, se ei johda syrjäytymiseen.
Meidänkin eliitti valehtelee sujuvasti kuten video kertoo.
Miksi kansa antaa valehtelijoiden klubin olla vallassa?
Ollaan syvällä moraalisessa rappiossa kun valehtelijat saavat hallita ja naureskella omille valheilleen mitään katumusta tuntematta. Se kertoo paatuneisuudesta.
Tuota videota pitäisi levittää ja se pitäisi määrävälein esittää uudestaan täälläkin.

Anonyymi kirjoitti...

Se illuminati ei enää edes yritä peitellä toimiaan. Niistä on tullut jopa niin röyhkeitä, että niillä on jopa omat nettisivut, ja niiden osoitekin on illuminati kirjoitettuna väärin päin. www.itanimulli.com
Jos kirjoitat tuon osoitekenttääsi, päädyt suoraan heidän kotisivulleen.

Anonyymi kirjoitti...

Enpä hämmästynyt yhtään videon sisällöstä.
Ihmettelen enemmän, jos joku muu hämmästyy.

Ihminen, jota uhataan aseella tietää olevansa uhattu. Ja reaqoi.

Ihminen, joka sidotaan erilaisin vaivihkaa valmistelluin laein, ei välttämättä edes huomaa olevansa sidottu/uhattu.

Riikka Söyring

Ebe kirjoitti...

"Alexander Stubb näyttäisi sotkeutuneen tähän finanssieliitin "uuden maailman järjestyksen" järjestelyihin enemmän kuin osaamme arvatakaan"

Ööh, toihan on ollut ihan selkeää ihan alusta asti: tuntemattomuudesta nostettiin alustalle; Rehnin kanssa vanha Kissingerin CFR kamu; valtavat vaalituet; ajanut euvostoliittoa, globalisaatiota ja natoa jatkuvasti. Ts. Suomen suurin NWO-rotta, poliitikoista ainakin.

Anonyymi kirjoitti...

Oletteko huomanneet, että MTV 3:n logo muuttui vähän aikaa sitten. Mikäs se siellä nykyään möllöttääkään - Pöllöstä tuli Silmä. Samalla uutisointikin on muuttunut entistä propagandistisemmaksi. MTV 3 ja Radio Nova ovat olleet erittäin ansioituneita ja aktiivisia esim. sikaflunssarokotteen tuputtamisessa/markkinoinnissa, puhumattakaan jatkuvasta ilmastonmuutospropagandasta. Itse olen erittäin kriittinen varsinkin sieltä tulevaan uutisointiin.

Jossuli kirjoitti...

No tosiaan, nyt mäkin vasta tajusin sen MTV:n logon :O...ja minne viekään itanimulli-linkki...huh sentään!

Jossuli kirjoitti...

No totta tosiaan, en tuota mtv:n logomuutosta jotenkaan pannut itse merkille kun ei oo töllöä tullut katsottua. Eiköhän tuo lienee ollut jo aikas kauan toi logo.
Ja jännää mihin itanimulli-linkki heittikään, ekaks ei meinannut sivu ees aueta. :O
Ei kyllä mua hämmästyttänyt Stubbi eikä Vanhanenkaan...se mua hämmästyttää että kansa ei nää mitä silmien alla tapahtuu, kaikki on lamaantuneita eivätkä jaksa välittääkään enää edes. :(

Anonyymi kirjoitti...

Tuo itanimulli-linkki lienee pelkkä vitsi. Katsokaa esim. netcraftilla domainnimen rekisteröijä.

http://toolbar.netcraft.com/site_report?url=http://www.itanimulli.com

wget www.itanimulli.com
--2009-12-18 00:59:37-- http://www.itanimulli.com/
Resolving www.itanimulli.com... 64.202.189.170
Connecting to www.itanimulli.com|64.202.189.170|:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 301 Moved Permanently
Location: http://www.nsa.gov [following]
--2009-12-18 00:59:38-- http://www.nsa.gov/
Resolving www.nsa.gov... 12.120.55.8
Connecting to www.nsa.gov|12.120.55.8|:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 200 OK

Eli jäitä hattuun. Hyvin keksitty kyllä.

Lars Osterman kirjoitti...

...no mutta tietysti "itanmulli" oli vitsi, epäilikö joku sitä todeksi ?

*reps*

Anonyymi kirjoitti...

Itse aiheesta vielä: Ilkka Kanervan tekstiviesti-kohueron syyt lienevät selvät. Stubb oli kaikinpuolin NWO-eliitille parempi ulkoministerivaihtoehto (sanoisinpa että Stubbia on valmisteltu siihen hommaan jo paljon aikaisemmin) ja Kanerva pakotettiin pelistä pois paljon köykäisemmin perustein kuin mitä esim. Vanhanen touhusi naistensa kanssa lautakasassa (eikä eroa millään). Kataisen tekokyyneleet median edessä Kanervan eron yhteydessä kertovat minkälainen näyttelevä saippuapala hän on.

Anonyymi kirjoitti...

Liitteeksi edelliseen kommenttiini siitä, kuinka laeilla uhattu ihminen ei edes huomaa olevansa uhattu. Huomatkaa päiväys tässä laissa!

COMMISSION OF THE EUROPEAN COMMUNITIES

Brussels, 15.9.2009
SEC(2009) 1191 final

COMMISSION STAFF WORKING DOCUMENT

Regulatory process for the authorisation of antiviral medicines and vaccines in the protection against Pandemic Influenza (H1N1) 2009
....,

3.5. Specific legal provisions for the distribution by Member States

As a general rule, marketing authorisation holders are subject to liability for the use of their products as long as they are used within the terms of the marketing authorisation.

Member States may temporarily authorise the distribution of an unauthorised medicinal product in response to the suspected or confirmed spread of pathogenic agents. This encompasses pandemic situations, such as the Influenza A (H1N1) 2009 pandemic. In such a case marketing authorisation
holders, manufacturers and health professionals are not subject to civil or administrative liability for any consequences resulting from the use of a vaccine when such use of an unauthorised vaccine is recommended or required by a competent authority in response to the pandemic situation. This also applies when the use of an authorised medicinal product, such as an antiviral medicine and a vaccine, is recommended beyond authorised conditions (e.g. indications, age groups). These provisions apply independently whether a national or Community authorisation has been
granted.23

http://www.ipex.eu/ipex/webdav/site/myjahiasite/groups/CentralSupport/public/2009/SEC_2009_1191/COM_SEC%282009%291191_EN.pdf


Notice the date of this law. Riikka Söyring