perjantai 18. joulukuuta 2009

Avoin kirje Suomen median kaikille toimittajille

Tällainen tuli postissa ja katson aiheelliseksi julkistaa sen blogilla. Tai siis ainakin alkuosan koska kirje on pitkä. Koko kirje on luettavissa suomeksi täältä:

http://www.wordmworld.net/uncategorized/avoin-kirje-toimittajille


Kirjeen sisältöä voi ja saa vapaasti kommentoida tämän blogin kommenteissa.
________________________________________________________

Avoin kirje kaikille Korporatiivisen Median Toimittajille

Tämä on käännetty versio kirjeestä joka on lähetetty kaikille korporatiivisessa mediassa toimiville toimittajille Ruotsissa 11.11.2009. Ja on sen jälkeen laajalti levitetty nopeasti kasvavassa NWO vastaisessa liikkeessä Ruotsissa. Nyt sitä käännetään usealle eri kielelle levitettäväksi ympäri maailmaa.

Vallankumous tulee olemaan koko maailman laajuinen.

Suora linkki tähän kirjeeseen on http://www.wordmworld.net/uncategorized/avoin-kirje-toimittajille

————————————————–

Kaikille Suomen toimittajille, totuus on tullut julki. Teidän työnantajanne ovat paljastuneet, työnantajanne työnantajat ovat paljastuneet, työnantajanne työnantajien työnantajat ovat paljastuneet. Totuus on tullut julki. Toistan, Totuus on tullut julki.

Nykyajan suurin ihmiskuntaa vastaan tehty rikos on meneillään silmiemme edessä - ja te, kaikki Suomen Toimittajat, olette hiljaa. Toistan, nykyajan Suurin ihmiskuntaa vastaan tehty rikos on meneillään juuri nyt, silmiemme edessä - ja te olette hiljaa.

Kaikille Suomessa työskenteleville toimittajille, tällä kirjeellä haluan kertoa, että teillä on mahdollisuus valita. Joko te juuri nyt, ja todella tarkoitan, välittömästi, alatte raportoida mitä tässä maassa ja maapallolla todellisuudessa tapahtuu - tai, alkaen tästä päivästä, teidät katsotaan osallisiksi tähän lähes uskomattoman hirvittävään rikokseen Suomen kansaa, ja koko ihmiskuntaa kohtaan.

Toistan, teille kaikille Suomen toimittajille, joko te välittömästi alatte raportoida mitä todellisuudessa maailmassa tapahtuu, tai teidät katsotaan Suomen kansan vihollisiksi.

Passivisuus ei enää ole vaihtoehto. Hiljaisuus ei enää ole vaihtoehto. Propaganda ei enää ole vaihtoehto. Väärä informaatio ei enää ole vaihtoehto. Tästä päivästä lähtien, 26. Marraskuuta 2009, alatte kirjoittaa, kertoa ja näyttää meille totuuden.

Teidän työnantajianne, Suomen, ja maailman korporatiivista mediaa, juuri nyt kontrolloi pahin koskaan olemassa ollut kansainvälinen rikollisjärjestö. Tiedämme, että he ovat vallanneet teidän työnne perustan. Tiedämme, että juuri nyt teitä käytetään propagandan keskusyksikkönä Suomessa, kyynisimmälle salaliitolle jonka ihmiskunta on koskaan nähnyt.

Tiedämme että tämä salaliitto ulottuu Wall Streetiltä Valkoiseen taloon, Maailman Terveysjärjestöön (WHO), Yhdistyneisiin Kansakuntiin, Euroopan Unioniin, maailman johtavimpiin lääkeyhtiöihin, tulevaan Kööpenhaminan kokoukseen, media pohattoihin, maailman johtaviin pankkiireihin, ylimpiin politiikkoihin, Suomen hallitukseen, Suomen pankkitoimintaan, Suomen mediaan, Suomen lääketoimintaan, ja vastaaviin instituutioihin ympäri maailman.

Ymmärrän jos tämä kuulostaa epämiellyttävältä, mutta tämä ei ole mitään verrattuna siihen kuinka epämiellyttäviksi asiat vielä tulevat jos emme kaikki ota tätä ehdottoman vakavasti. Juuri nyt. Tänään. Ehdottoman vakavasti. Tässä ei ole mitään naurunaihetta. Ei mitään sivuun sysättävää. Ei mitään välteltävää. Rikos, joka nyt tapahtuu silmiemme edessä on osa kauheinta ja mutkikkainta salaliittoa, joka voi - ellemme yhdessä muuta asioiden kulkua välittömästi - tuoda meille ja tuleville sukupolville enemmän kipua ja kärsimystä kuin olisimme koskaan voineet kuvitella.

Jos päätätte kutsua tätä hulluksi salaliittoteoriaksi, ottamatta selvää siitä mitä todella tapahtuu, lopettakaa sellaiset pötypuheet välittömästi.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ilomielin ilmoitan että pistin linkin eteenpäin ystävälleni iltapäivälehtijakelun toimitukseen ja hän pisti sen massavietinä niitten verkkoon. Isoja ei kannata odottaa mutta mistä sitä ikinä tietää mikä tuulen vire tammen kaataa.

Anonyymi kirjoitti...

Olen miettinyt kuinka on mahdollista, että feodalismi voitaisiin synnyttää uudestaan?
Kuinka voisi olla mahdollista, että ihmiset alistuvat orjiksi?
Kun ajatellaan sitä pitkää tietä, mikä on kuljettu ja jonka kautta orjuus on onnistuttu voittamaan ja saavutettu sukupuolten välinen tasa-arvo, niin kuinka olisi mahdollista, että tuo kaikki voitaisiin hetkessä pyyhkäistä pois?
Jotenkin sitä on vaikea uskoa.
Ei ihminen alistu enää orjaksi saatuaan olla vapaana. En voi uskoa sellaiseen ja siksi uskon, että maailma herää.
Oikeastaan ei tarvita kuin se, että ns. länsimaissa pieni älymystö herää sillä kehitysmaissahan kaikki ovat jo hereillä.
Kun asiat alkavat koskettaa ja kun rikolliset paljastetaan, niin kansa ei anna heille armoa. NWO:ssa kyse on hirvittävästä puuhasta ja totaalisesta elämän kunnioituksen puutteesta, joka ei voi saavuttaa enemmistön kannatusta ja tukea.
Tietenkin on paljon näitä juudaksia, kansan pettureita ja eliitin lakeijoita, mutta enemmistö ei pelaa pelejä vaan he elävät sydämmellään.
Mutta varmaa on, että tämä kädenvääntö satanistien (reptiiliaivojen) ja vastuullisten (nisäkäsaivojen) välillä tulee olemaan kova ja armoton.
Nyt otetaan mittaa ihmisestä: onko ihmisessä ainesta lopulta nousta pedon tasolta kestävän ja oikeudenmukaisen tulevaisuuden luojaksi.
Kaikki positiivinen kehitys ihmiskunnan hyväksi ja kaikkien ongelmien kohtaaminen on toki mahdollista ilman pakkovaltaa, siis demokratian keinoilla, jos vain halutaan. Jos vain kaikki haluavat tehdä yhteistyötä ilman että kukaan ryhtyy muiden pomoksi, niin kaikki ongelmat ovat ratkaistavissa.

Anonyymi kirjoitti...

Melkoista mouhoamista. Vähän kökkö suomennos ja tyypillinen biljoonavirhekin sieltä löytyy (billion = miljardi, näköjään kaannetty englannista eikä ruotsista).

Hilda K. kirjoitti...

On syytä kannattaa kaikkia toivon ilmauksia, kaikenlaisia vetoomuksia, joiden tarkoituksena on tehdä maailmasta parempi paikka elää.
Avoimen viestin kirjoittajalle valtamedian toimittajat näyttäytyvät mahtavina avainhenkilöinä, jotka saavat itse päättää aiheensa ja näkökulmansa.

Hilda K. kirjoitti...

Se vain on sanottava, että jos ihmisiin haluaa vaikuttaa, ei luultavasti kannata hoitaa heiltä ensi töikseen nenää poskelle.
Eli syvään hengityksiä, kukaties virkistävä yöuni tämän konseptin kirjoittamisen jälkeen.
Aamulla hiotaan tyyli kuntoon. Vähennetään merkkimäärää kaksi kolmasosaa.
Otetaan kavereilta hiukan selvää kirjeen vastaanottajien toimenkuvasta. Mietitään, moniko kirjeen vastaanottajista todella voisi ottaa lemput kuukausipalkkaisesta duunista, kun lomautukset pyörivät, työttömyys uhkaa, on perhettä ja asuntolaina. Pienen miettimisen jälkeen kenties lisätään empaattinen, vastaanottajan tilannetta ymmärtävä lause tekstiin.
Sitten teksti vielä kaverin tarkistettavaksi ja ei kun "lähetä".

Anonyymi kirjoitti...

Hilda K:lle: onkohan noin...?
Ehkä avoin viesti on muistutus siitä, ettei pidä ryhtyä rahan huoraksi.
Niin itse koen.
Ja se on hyvä muistutus koska heidän pitää kantaa vastuu kirjoituksistaan. Ei voi paeta ylempää tulevan käskyn suojiin.

tappernakkeli kirjoitti...

Ei hemmetti! Miksi nämä NWO-asioihin liittyvät kirjoitukset ovat näin kirotun kökköjä?

Jos en tietäsi ennakkoon NWO:in liittyvistä asian haaroista pitäsin tätä tekstiä jonkin sekopäisen kiihkoilijan tuotoksena. Teksti tuo tyyliltään mieleen jonkin maailmanloppua ennustavan uskonlahkon kirjoitukset.

Ei tämmöisellä tyylillä saada ihmisiä/toimittajia kiinnostumaan asiasta, joka on tosi tärkeä, vaan vaikutus on juuri päinvastainen.

Hienovaraisuus, tyyli, asiallisuus ja kiihkottomuus ovat avaimia siihen, että saadaan joku kiinnostumaan ja mahd. toimimaan.

Lars Osterman kirjoitti...

No joo..no jaa...minusta jokaisella toimittajalla on ollut sata mahdollisuutta kirjoittaa muuta kuin tätä jatkuvaa WHO-THL propagandaa mitä olemme joutuneet sietämään jo kohta 6 kk.

Toimittajat näyttävät päättäneet huoria ylivallalle ja mammonalle sen sijaan että osallistuisivat valheiden paljastukseen.

Tässä vaiheessa ei voi kuin syyttää heitä toimettomuudesta ja ammattikuntansa etiikan pettämisestä sekä propagandalähteiden myötäilemisestä.

Tässä mielessä kirje on ihan paikallaan vaikkei sanamuoto ihan jokaisen kriittistä silmää miellytäkään. Näiltä voisi kysyä pitääkö pelastuslaitoskin hälyttää naurettavia muotoseikkoja huomioiden? Ja onko hätäviesti 112-numeroon arvoton ellei se edusta Suomen kielitoimiston kirjakieltä?

Minä syytän !

J´accuse!

Anonyymi kirjoitti...

Vai vielä hienovaraisuutta täällä peräänkuulutetaan... voi hellanlettas sentään -- ei voi kuin ihmetellä.
Silloin kun asiat ovat ajautuneet - kuten ne ny ovat - tietyn rajan ja sietokyvyn yli, on aika naäyttää vihastumisensa.
Se on terve reaktio ja kuka ei siihen pysty on onneton alistuja, jota luonnehäiriöinen voi käyttää hyväkseen.
--- vihastukaa !

Kirkon palveluksessa on monia hyviä ihmisiä. Mutta enemmän heitä kaivattaisiin.
”Tämä on monille alistetuille vaikeaa, kun he ovat tottuneet siihen, että vihastuminen on moraalisesti tai uskonnollisesti väärin”, sanoo Raamattuopiston johtaja Rauno Mäkelä, ja jatkaa: ”mutta ei se ole.
Uudessa Testamentissakin kehoitetaan: vihastukaa, mutta älkää tehkö syntiä. Vihastuminen ja vihaaminen ovat eri asioita.

Kun meidän oikeuksiamme poljetaan, meidän pitäisi suuttua siitä, eikä suinkaan jäädä alle. Osoita vihastumisesi tavalla tai toisella. Käytännössä tämä merkitsee riitelemistä.
Ne jotka ovat joutuneet alistetuksi ovat yleensä ihmisiä, jotka inhoavat riitelemistä ehkä yli kaiken. Se on heille suunnattoman vastenmielistä. Koko heidän olemuksensa on sitä vastaan, mutta on vain opittava riitelemään”.
Ja lisää luennosta 9.12.2004: Miksi minusta tuli luonnehäiriöisen uhri? --- miten voin vapautua alistajastani?
”Tämä voi ärsyttää teitä, mutta uskallan sanoa sen näin.
Olennainen asia tapahtuu aina uhrissa itsessään. Hänessä täytyy tapahtua jokin muutos. Jos hänessä tapahtuu sisäinen muutos, se alkaa heijastua hänestä ulospäin,
vaikkei hän sanoisi mitään, vaikkei hän tekisi mitään. Se alkaa vähitellen muuttaa häntä itseään myös siten, että hän voi löytää keinoja, joilla hän voi tilannetta muuttaa, vaikka radikaaleja keinoja ei olisikaan käytettävissä.”
Upeita sanoja Mäkelältä.

Anonyymi kirjoitti...

Lars kysyy: "Ja onko hätäviesti 112-numeroon arvoton ellei se edusta Suomen kielitoimiston kirjakieltä?"
Hyvin sanottu tai kysytty.
Vaikea ymmärtää, että tuollaiset muodollisuudet nousevat pintaan kun pitäisi puhua itse rikoksesta.
Mikä meitä suomalaisia oikein vaivaa? Emme uskalla näyttää tunteitamme vaikka ne ovat ihmisen tärkein voimavara ja elämää ohjaava asia.
Onko meidät peloteltu hiljaisiksi?
Vai onko kyse synnynnäisestä puutteesta? Vasta kännissä uskalletaan sanoa totuus ja silloin se pitkään padottuna olleena lyökin jo läpi ja menee käsirysyn puolelle.
Paras siis puhua ajoissa tunteensa ulos. Se on terveen ihmisen merkki.

isovimma kirjoitti...

Mielipiteitä ja uskonasioita syötettäessä kannattanee hioskella lähestymistapoja, mutta olen samoilla linjoilla bloginpitäjän ja edellisen kommentoijan kanssa, että kun kysymyksessä on todellinen uhka ja hätä (Uusi Maailman Järjestys), niin hienokielisyyden sijaan tärkeintä on se, että mahdollisimman moni toitottaa varaa ilmaisutavan puutteista huolimatta.

Anonyymi kirjoitti...

Lukekaa Antti Heikkilän blogi.
Kyllä on masentavaa todeta, että olemme kuin pässit narussa.
Ei ihme, että "kalliisti ostettu maa on myyty halvalla", kute Smeds sanoo Tuntemattomassaan.
http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=156

Anonyymi kirjoitti...

"Jos päätätte kutsua tätä hulluksi salaliittoteoriaksi, ottamatta selvää siitä mitä todella tapahtuu, lopettakaa sellaiset pötypuheet välittömästi."

Enkä lopeta.

"Ilomielin ilmoitan että pistin linkin eteenpäin ystävälleni iltapäivälehtijakelun toimitukseen ja hän pisti sen massavietinä niitten verkkoon."

Siellä saa pojat ja tytöt taas päivän naurut jonkun mielenvikaiselta vaikuttavan mouhotuksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Pistit siis jakeluun...ja sanot:
"Siellä saa pojat ja tytöt taas päivän naurut jonkun mielenvikaiselta vaikuttavan mouhotuksesta."
-- Niin varmaan. Kyllähän ne natsitkin varmaan nauroivat makeasti ulkopuolisille, jotka näkivät totuuden. Ja samoin komukatkin. Ja Hesarikin pitää hörhöinä näitä älykköjä, jotka näkevät heidän juoniensa taakse.
Siitä voisivat vetää johtopäätöksiä puuhistaan mutta eihän järki riitä siihen ja kun on itse sopassa mukana niin ei ole haluakaan.