tiistai 8. joulukuuta 2009

Climategate - uusimmat käänteet

Huomioiden Suomen hallituksen jääräpäisyyden ilmastonmuutosasiassa koen tarpeelliseksi jatkaa kirjoittelua Climategate-aiheen tosiasioista. Huomioiden Helsingin Sanomien mykkämäisen epäjournalistisen linjan climategate-asiassa jokaisen tulisi tehdä kaikkensa osoittaakseen hesarin huorivan alarmistien hyväksi.
Siispä annan puheenvuoron Lord Moncktonille vielä kerran. Tällä kertaa hän on jo ehtinyt tutustua Climategate-sähköpostivuodon helmiin ja esitelmöi tästä Berliiniläisyleisölle.

Lord Monckton on Climategate at the 2nd International Climate Conference from CFACT EUROPE on Vimeo.Syökö Suomen painettu media, Helsingin Sanomat etunenässä, vallanpitäjien kädestä?

http://vimeo.com/cfact

http://allpainnogain.cfact.org/


Sign the petition!

The petition reads:

"We, the undersigned, urge our political leaders to strongly oppose policies like cap and trade and other domestic or international mandates that would recklessly slash carbon emissions, based on unproven fears of man-made global warming. We also urge them to support policies that keep energy reliable and affordable, protect American jobs, fully develop all of our domestic energy resources, and promote genuine environmental progress."

Päivitys: COP15 is political church
Päivitys 14.12 Hups.Kokonaiset viisitoista puuta Pohjois-Venäjällä muodostivat ilmastotieteilijä Keith Briffan koko otannan johon ilmastoalarmistien lätkämaila-teoria nojautui..kyll on aikoihin eletty..


Climategate: Even the Tree Ring Data Was Fudged

One of the most influential data sets in climate science has been that of CRU climatologist Keith Briffa who, in 2000, published an article using tree ring data from northern Russia to show a dramatic "hockey-stick" increase in temperatures in the late 20th century.

What McIntyre found was astonishing: Briffa's "hockey stick" was created by using data from only 10 trees in 1990 and 5 trees in 1995-1996. Given that tree ring growth can be affected by non-climate factors, such as if a nearby tree is cut down giving the subject tree more hours of sunlight each day, such a small sample size can lead to very large errors.'

Päivitys 29.12 : Godfrey Bloom EU-parlamentissä

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä syö vallan kädestä ja mikä huolestuttavinta, rapakon takaisen vallan.
Erkkohan oli aikoinaan ns. Crowlin listalla - ehkä on vieläkin - mikä on CIA lista. Hän siis oli yhdyshenkilö tai agentti ja hänen ansiotaan lienee, että maa on näinkin pitkälle onnistuttu grillaamaan amerikkalaisittain.
Itse en lue Hesaria enkä muitakaan vaan vain nettiä ja sieltä sellaisia, jotka edistävät ihmisen asiaa.

Anonyymi kirjoitti...

Öh. Talouspuolueen talouspuheissa tuntui ensin olevan jotain järkeä, mutta tällaiset lausunnot todistavat, että kyse onkin vaan vanhoista ja tutuista kaikkea vastaan änkyröivistä äijänkäppyröistä. Tevemenoa sinne kommunistien ja eläkeläispuolueen seuraan Vihdin kunnanvaltuustoon.

Lars Osterman kirjoitti...

Öh. Jokaiselle asiaan climate-gate-valhevyyhtiin perehtyneelle selviää ennen pitkää että ilmastoalarmismikaartin eturintamalla ovat nimenomaan ne vanhat pettyneet kommarit joilla se parantumaton vallanhimo edelleen veressään. Kun kommunismin totalitäärinen maailmanvalloitus epäonnistui niin yritetään uudelleen keittiön oven kautta...

Kantasi osoittaa ettei tosiasiat enää kiinnosta kun on päässyt maistamaan veren maun suussaan...
Alarmistien linja :"ME OLEMME OIKEASSA - sanoi sitten tiede tai tosiasiat mitä hyvänsä"...osoittaa että kyse on vain ja ainoastaa henkilökohtaisen egon pönkittämisestä. Naurettavinta tässä kaikessa on se että jopa 13- vuotias yläastelainen tajuaa ettei hiilidioksiidi voi olla, eikä ole, millään lailla "päästö" vaan osa luonnollista hiilen kiertokulkua ekojärjestelmässämme.

Moni on tainnut nukkua koulussa - seuraksena tällainen naurettava tekopyhä huolestuminen "ilmastonmuutoksesta"...joka on kaiken järjen ja ihmistiedon vastainen.

Lars Osterman kirjoitti...

Erkosta on sanottu yhtä ja toista. Vaikea tietää mikä on totta.
Pitäisi myös selvittää sitä onko ehkä sittenkin niin että CIA-peiteverhon takaa löytyy Iso-Britannian vanhoillisia voimia...joilla kytkyjä Cityyn ja Round Table-järjestön kautta CFR:ään ja TC:een, Rooman Klubiin jne jne.

USA on ehkä pelkkä savuverho.

Lars Osterman kirjoitti...

Englanninkielen taitosille:

"Future generations will wonder in bemused amazement that the early 21st century's developed world went into hysterical panic over a globally averaged temperature increase of a few tenths of a degree, and, on the basis of gross exaggerations of highly uncertain computer projections combined into implausible chains of inference, proceeded to contemplate a roll-back of the industrial age." - MIT Professor Richard Lindzen, PhD, Atmospheric ScienceThe IPCC should be disbanded as a threat to mankind. The EPA should be required by Congress to produce scientific proof that CO2 is a "pollutant" to be regulated. It cannot!

Lähde: http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=11773

Anonyymi kirjoitti...

Niin, onko USA vain Britti-imperiumin jatke...
Johdetaanko maailmaa sittenkin Lontoosta, jossa rotschildit pitävät majaa ja josta pankkimaailmaa hallitaan.
Mikä on kantasi Fediin, onko se 'rottien' vallan alla ja määritelläänkö kullan markkina-arvo yhä Lontoossa kuten ennen?
--- Öh- miehelle sanoisin: näyttää, ettei käsityksesi kommunismista oikein toimi. Kyllähän nämä uudet komukat eli juuri oikeisto ja sen rahanpalvojat ovat todellisia nykymaailman kommunisteja, jotka haluavat luoda rahan diktatuurin.

Anonyymi kirjoitti...

EV.LUT kirkko on äänekkäästi ryhtynyt politikoimaan. Kirkonkellot moikuuttavat poliittista sanomaa, aiheena ilmasto.

Jussi kirjoitti...

Vähän pettymys huomata, että hra Östermanin henkilökohtainen bias on saanut hänet uskomaan Climategatessa olevan jotakin oikeaa skandaaliainesta. Vaikka ilmastonmuutos-agendaa ajettaisiinkin (ja hyvin mahdollisesti ajetaankin) epärehellisin motiivein, se ei vie pohjaa legitiimiltä tieteeltä, ja Climategate-tiedostoista ei löydy MITÄÄN joka viittaisi salaliittoihin, systemaattiseen epärehellisyyteen tai edes yksittäisiin petoksiin.

Lars Osterman kirjoitti...

Herro Jussi Suomalainen on varmaan vilpitön vaikka vähän viisasteleekin. Sääli ettei ole osannut hankkia tietoa tästä asiasta vaan sortunut valtavirtalähteiden seireenilaulua uskomaan. Mutta Herra Jussi ei ole yksi - näinhän useimmat muutkin.

Kannattaa lukea tämä ja tämä.

Ja eritysesti ehkä Jussin olisi syytä katsella tätä ja hyvinkin tarkkaan.

Tässä myös toinen pakollinen katsottava jos todellakin kuvittelee tietävänsä ja ymmärtävänsä jotain hiilidioksiidin päästökaupan johtavan johonkin hyvään.

Jussi kirjoitti...

Mitkä nämä valtavirtalähteet ovat, joihin sokeasti luotan?

Ilmastohuijaus-blogin kahdella ensimmäisellä sivulla ainoa asia, joka koski suorasti jotain spesifistä kohtaa Climategatesta on ohjelmakoodi, johon sisältyy kommentteja "applies an artificial decline", "fudge factor" etc.

Tämä oli Briffan ja Osbornin tutkimukseen liittyvän ohjelman välivaihe, jossa testattiin puurengas-lämpötilarekonstruktion 1960- jälkeisen osan korvaamista (koska puurengasdata poikkeaa mitatuista lämpötiloista 1960 eteenpäin syistä joita ei vielä tunneta: http://en.wikipedia.org/wiki/Divergence_Problem#Divergence_problem). "Fudge factorilla" siis testattiin ensin käyrän loppuosan korvaamista keinotekoisesti - lopultahan 1960-jälkeinen osa korvattiin aidolla lämpömittaridatalla eli "oikeilla lämpötiloilla" (real temps) johon myös Jonesin mainitsema "hide the decline" viittaa. Itse tutkimuskin siis käsittelee vuosirengasdataa ja "divergenssiongelmaa": http://rstb.royalsocietypublishing.org/content/353/1365/65

Ko. ongelmasta on keskusteltu tieteellisessä kirjallisuudessa avoimesti.

Edellä mainitsin jo että "hide the decline" ei suinkaan viittaa maailman lämpötilan laskemisen piilottamiseen kuten on väitetty. Myöskin Trenberthin "we cannot account for the lack of warming" on otettu pois kontekstistaan ja viittaa lyhyen välin variabiliteetin ennustamiseen, josta Trenberth jopa julkaisi artikkelin; mitään salaista ei siis ole siinäkään.

Jos sinulla on jotain spesifisiä Climategate-sähköposteja tai muuta jotka vaikuttavat epäilyttäviltä, mainitse pois. Niihinkin kyllä löytynee pätevät vastaukset kun vähän etsii.


ps. Psykologiaan liittyvä kysymys: luuletko että kukaan tahallista petosta tekevä ohjelmoija kommentoisi petoskohtaa sanoin "Applies a VERY ARTIFICAL correction for decline!!"? Luulisi, että isoilla kirjaimilla ja huutomerkeillä yritetään nimenomaan painottaa keinotekoisuutta (ja testiluonteisuutta) ettei ko. osa vahingossakaan jäisi lopulliseksi osaksi.

Lars Osterman kirjoitti...

Jussi,

Keskustelu loppuu tähän. En viitsi käyttää aikaa tällaiseen.

Usko mitä uskot. Minä tiedän mitä tiedän.

;-)