torstai 24. syyskuuta 2009

Russia Today: Ahmadinejadin puhe YK:ssa

Russia Today julkaisee lähes ainoana uutismediana Iranin presidentin pitkän YK-puheen kokonaisuudessaan. Videon pituus 35 min ja se tulkataan englanniksi. Puhessa on luonnollisesti iranilaisille kulttuurille tuttua islamilaista retoriikkaa ja on osaksi viesti kotimarkkinoille, mutta sisältä silti paljon kiitettävää asiaa.

Huomaa että Ahmadinejad kaiken muun ohella myös tuomitsee johtavien länsivaltioiden arvottoman rahan ja velkapapereiden tuputtamista toisille valtioille. Ehdotus YK:n turvallisuuneuvoston purkamiselle on myös varsin hyvin perusteltu.

Iranian President Mahmoud Ahmadinejad addressed the United Nation's General Assembly. Delegates from the US, Israel and EU stormed out as Iran's leader was speaking.


Huomionarvoista tässä on se että uutismediat meidänkin maassamme antavat meille varsin väärän kuvan tämän puheen sisällöstä. Kuuntele itse ja vertaa siihen mitä lehdistö kirjoittaa. Minusta on hyvin ilmeistä että lehdistö aina tuo julki sionistisen petollisen kritiikin jonakin "yleistotuutena" mitä Iraniin ja presidentti Mahmoud Ahmadinejadin sanomisiin tulee.

Huomaa myös miten eräät läntisten valtioiden valtuuskunnat toinen toisensa perään marssivat ulos kesken puheen. Näistä ehkä huomionarvoisin on Kanada: melko outo "demokraattinen" maa missä sionismi kuitenkin määrää kaiken, jolloin tietysti kaikenlainen israelkritiikki on kielletty. Pääministeri Steven Harper onkin saanut lempinimen "zionist poodle".

Mitä enemmän tässä asioita on tullut pohdittua ja maailmaa seurattua sitä varmemmalta näyttää että juuri ne maat joita USA, Iso-Britannia ja Israel kaikkein eniten tuomitsevat ja uhkaavat itse asiassa ovat ne maat jotka ovat kaikkein selvimmin rauhan, oikeudenmukaisuuden ja moraalisuuden lipunkantajia maailmalla: Libya, Iran ja Venezuela.

Suomen virallinen asema on melko tukala osana EU:n yhteistä linjaa. Suomen rooli on olla monien äänekkäitten äärisionististen ulkoministereiden hiljaisena taustakuorona vailla omaa kantaa.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juuri noin se menee... olet ihan oikeilla jäljillä ja on varsin terveellistä kuulla, että kaltaisesi mies on päätynyt samoihin ajatuksiin kanssani.
Tässä läntisessä maailmassa alkaa jokainen täyspäinen ja totuutta tutkiva olla jotenkin 'viallinen' valtaeliitin mielestä.
Joko paranoidinen tai hörhö, kuten Hesari asian ilmaisi joskus kun epäili 9-11 virallista teoriaa.
Media rummuttaa yhtä 'totuutta', joka ei ole totuus vaan eliitin valhe.
Täytyy vain toivoa, että muutkin ihmiset heräisivät tajuamaan länsileirin murheellisen tilan kun pankkiirit yrittävät viedä meitä totalitarismiin.
nim. 'sapere aude'

Lars Osterman kirjoitti...

Näin se menee, joo, mutta useimmin ihmiset eivät halua kuulla miten asiat oikeasti ovat. Tietämättömyys pidetään siunauksellisena tilana.

Tässa rautaisannos tosiasioita blogista jonka käväjämäärä on yli kymmenkertainen tähän minun blogiin verrattuna.

http://smokingmirrors.blogspot.com/2009/09/any-day-now-as-song-goes.html

Niin ja englanniksi tietysti, sorry.

Kaptah kirjoitti...

Suomalaiset valtamediat pitävät meidät kyllä kiitettävän hyvässä katveessa kaikelta tämän tapaiselta. Ärsyttää kyllä todella paljon tämä jenkki- ja israelhallinnon nuoleskelu.
Kiitos Venäliselle medialle, minulle muodostui aivan toisenlainen kuva Ahmadinejadista, siis herran paratkoon hän puhui paljon ja vieläpä asiaa.

Sattuikos kukaan katsomaan dokumenttiprojektia, jossa oli aiheena "salainen sota"? Oli kyllä hyvin mielenkiintoinen ja toisaalta varsin mykistävä dokkari.

Dokumenttiprojekti: Salainen sota

Lars Osterman kirjoitti...

Katselin itse silmät pyöreinä tuota "Salaista Sotaa" ja erityisesti sitä kohtaa missä vanha israelilaisnainen kylmästi totesi kameralle miksi juutalaisia on karsastettu maailmalla: "Ne kikkailee rahalla, harrastaa koronkiskontaa ja epärehellistä rahan lainaamista sekä laitonta viinakauppaa"...

Nainen totesi vielä että ei nämä ulkomaalla asuvat israelilaiset halua tänne Israeliin koska täällä joutuisivat tekemään rehellistä työtä.

Lauri kirjoitti...

Katsoin myös tuon ohjelman ja oli kyllä mahtava dokumenttiprojekti, hatunnosto Ylelle ko. ohjelman esittämisestä. Ei auennut Areenasta tuo enää, mikä vikana ?

Välillä ei meinaa mahtua pääkoppaan miksi näin päivänselviä epäkohtia ikuistetaan vuosikymmenestä toiseen...

Kaptah kirjoitti...

Lauri.

Minulla oli myöskin ongelmia areenan kanssa. Yksikään yle areenan ohjelmista ei suostunut näkymään, mutta kun aukaisin palomuurista portin 1935/tcp RTMP-protokollalle, niin johan rupesi näkymään.

Anonyymi kirjoitti...

Tunnen vallankumoksen ilmassa. Enää ei kestä kauaa!

Anonyymi kirjoitti...

Dokumentissa rankimpia kohtia on israelilaisnuorten vierailu Puolassa, jossa käy järkyttävällä tavalla ilmi lasten käytöksen narsistinen harhaisuus.
Lapset on valmennettu matkaan kertomalla, että kaikki paikalliset suhtautuvat heihin vihamielisesti.
Dokumentissa nuori israelilaistyttö ilkkuu kohti penkillä istuvaa puolalaisvanhusten ryhmää. Vaikuttaa siltä, että nuori on ikävänsävyisessä tilanteessa aloitteellinen eivätkä vanhukset ymmärrä, mitä heille puhutaan. Yhteistä kieltä ei ole, silti, nuori tyttö huudahtaa tovereilleen: "Kuulitteko, he sanoivat, että me olemme... ja haukkuivat meitä...".
Kameraa pitelevä israelilaistoimittaja nopeasti korjaa: "(Vanhukset) eivät teitä haukkuneet."
Nuori tyttö yllättyy.
Jääkö korjaava palaute aivopestyn lapsen mieleen? Tuskin.

Anonyymi kirjoitti...

Russian Today:hin liittyen löytyi hyvä artikkeli:

http://sovereignsentience.blogspot.com/

Ja sieltä "Who really is behind ´Russia Today´?" By Matthew D. Jarvie, September 24, 2009

En postaa tätä siitä syystä, että kritisoisin Russian Today:tä, luulen vain, että Larssin blogin lukijoita saattaisi kiinnostaa myös tämä kyseinen blogittaja.

Anonyymi kirjoitti...

Hmm, mielenkiintoinen uutinen telegraphilta:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iran/6256173/Mahmoud-Ahmadinejad-revealed-to-have-Jewish-past.html
cuslucia

Lars Osterman kirjoitti...

Jep olen nähnyt tuon jo aikoja sitten. Tässä pitää muistaa että juutalaisuus lähinnä on uskonto josta eri syistä voidaan irtaantua.
Sefardeja elää rauhanomaisesti isäntäkansojen seassa kaikkialla ympäri Lähi-Itää ja monet ovat ns assimiloituneet.

En usko että tällä "uutisella" on mitään merkitystä kokonaisuuden kannalta.

Lars Osterman kirjoitti...

Tuo uutinen oli siis ankka.

http://wakeupfromyourslumber.blogspot.com/2009/10/ahmadinejad-has-no-jewish-roots.html