torstai 17. syyskuuta 2009

Robert Gaylon Ross on Alex Jones Show

Sanokaa mitä haluatte Alex Jonesista - mutta mies tekee paljon hyvää työtä, kuten esim. tässä kuusiosaisessa haastattelussa. Robert Gaylon Ross on pian julkaisemassa uutta kirjaa: What The Elite Have Done to America and How To Fix It ja kertoo tämän sisällöstä ja muista ajatuksistaan

Mitä sisältöön tulee lainaisin tässä mielummin erästä tuttavaa (JK) joka kirjeessä kertoi haastattelun sisällöstä minulle:

1. Äänestyssysteemin uusiminen. Demokraatit, Rebublikaanit ja kaksi muuta puoluetta joilla kaikilla 25%. Ehdokkaille taattava samat mahdollisuudet mediassa. (Suomessakin tarvittaisiin tätä eikä mitään suurta vaalirahoitusta tarvittaisi jos jokainen puolue saisi samat mahdollisuudet tuoda ohjelmansa julki mediassa. Nythän suositaan suuria ja he vielä painottavat että suuria äänestämällä äänesi vaikuttaa paremmin)
2. FED-uudistus. Esimerkiksi FEDin Kansallistaminen mahdollistaa sen, että nykyisen korkojen maksamisen sijaan veroista, ainakin turhista sellaisista voidaan luopua. (Tätähän talousdemokratiakin on, kai?)
3. Ulos kaikista järjestöistä Nafta, IMF ... ja kauppa tasapainoon, kun viedään miljoonalla niin samoin ostetaan k.o. maasta miljoonalla. "Ilman" myynti eli sellaisen myynti mitä ei ole/omista ei myöskään voi myydä. Osakkeiden shorttaus ja muut vastaavat kielletään.(Onhan se aika outoa että nämä uhkapeliä muistuttavat toimet ovat hyväksyttyjä ja myös niin arvostettuja).

Osa 1.Osa 2.Osa 3.
Osa 4.
Osa 5.
Osa 6.

2 kommenttia:

JLT kirjoitti...

Ehdokkaille taattava samat mahdollisuudet mediassa

ivestointi- ja rahoitusjärjestelmän uudistaminen;
pois velkarahoituksesta "omaan
rahoitukseen" ilman pankin välistävetoa

sijoituksilla
keinottelut pois

terveisin jaakko

Anonyymi kirjoitti...

Eikö RGR sano ensimmäiseksi uudistukseksi paluun "paper ballot" -äänestykseen? Pois sähköiset äänestyskoneet, takaisin paperiset, käsin laskettavat äänestysliput. Ja, tieto äänestystuloksesta ensin paikallisiin lehtiin ja vasta sen jälkeen Washingtoniin, ettei tulosta voida siellä muuttaa.
muistamme, miten täällä melkein meni läpi sähköinen äänestys viime vaaleissa. Oli järkyttävää seurata miten harva palstoilla kommentoiva tajusi asian vaaran demokratialle. Tai, tajusi hyvin ja puolusti juuri siksi sähköistä vaihtoehtoa, jossa "ei voi äänestää väärin". Noh, taistelu varmasti jatkuu seuraavissa vaaleissa...