perjantai 11. syyskuuta 2009

Jane Burgermeister Project Camelotin haastattelussa

Jane Burgermeister on tällä erää maailman suurin sikainfluenssajulkkis. Katso niin tiedät miksi.Niille jotka ei ymmärrä englantia voin todeta että JB on tehnyt usieta rikosilmoituksia jotka liittyvät todistetusti tahalliseen epidemian levittämiseen. Bill Ryan haastattelee osaavasti ja sympaattisesti.
JB näyttää meille muille mallikelpoisesti mikä päättäväisyys on. Uskon että meissä jokaisessa on sama voima kuin JB:ssä - kunhan se riittävästi ärsykkeitä ja herää ruususenunestaan. Tarkoittaen: Maailmaa voi parantaa jos niin todellakin päättää tehdä.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Off topic, mutta kannatatteko tosiaan uuden kansanliikkeen tai puolueen luomista? Näiden sivujen liikenteen perusteella kannatusta ja tietoutta kansalla ei paljoa ole talous- ja raha-asioista.

Olisiko parempi vain asettua ehdokkaaksi vaikka Muutoksen kautta? Mielestäni talousdemokratia sopii hyvin yhteen heidän ajamien asioiden kanssa. Ainakaan minulle talousdemokratia ei ole ihan niin tärkeä, kuin Muutoksen ehdotukset, jotta talousdemokraattista puoluetta voisi vain siksi äänestää.

Tässä blogissa on erinomaisia linkkejä videoihin ja artikkeleihin. Kiitos kun päivität näitä.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.rense.com/general87/collapse.htm

Ennustuksia Yhdysvaltain järjestelmän romahtamisesta 30. syyskuuta alkaen. Ben Fulford...

Lars Osterman kirjoitti...

Anonyymi 1,

Minusta voi pikemminkin kysyä kannattaako/kannattiko esim Juotsenpuolueen, Itsenäisyyspuolueen, Kyöhien Asialla r.p:n poliittisten ohjelman vuoksi perustaa oma puolue?

Talousdemokratian ajamien uudistusten myötä lähes kaikki e.m. puolueiden osoittamat ongelma-alueen tavallaan poistuvat itsestään.

"Rahauudistus" (mm uuden rahan luomisen etuoikeus takaisin valtionhallinnolle, perustulo maksettavaksi kaikille valtion uuden rahan jakelukanavana kanavana) on monen asiantuntijan mielestä se kaikkein oleellisin uudistus jota ilman KAIKKI muu poliittinen työ menee hukkaan. Miksi - no siksi että mihinkään ei ole varoja ja koko julkinen sektori on P.A. ja riippuvainen pankeista. Näin ei saisi olla eikä tule olla.

Talousdemokratia pitäisi olla kaikkien poliittisten puolueiden niiden jäsenten agendalla jotka eivät ole rahavallan ostamia ja riippuvaisia rahavallan tukiaisista pysyäkseen mukana vallan torneissa.

Tähän tuskin päästään ilman kansalaisliikettä. Siispä pyrimme herättämään kansaa.

PS en ole ihan varma mitä tuo "Muutos" edustaa..jos se on Mäki-Ketelän porukka niin toteanpa vaan että talousdemokratian perustulomalli sekä Suomessa että muualla poistaisi suurimman osan niistä ongelmista joihin vedotaan kun esim. vaaditaan järkevää maahanmuttopolitiikaa.

Lars Osterman kirjoitti...

Anonymi 2,

Huomasin tuon muutama päivä sitten mutta en laittanut mitään tänne vielä koska etsin löytyisikö sama tieto muualtakin.

Sieltä Fulfordin japaninblogista kannattaa lukea edellisetkin postaukset. Erityisesti ne jotka liittyvät Kiinaan.

Fulford

Anonyymi kirjoitti...

Millä tavalla talousdemokratia ratkaisisi tietyn tyyppisiä ongelmia, kuten:
-korruptio, esim. vaalirahasotkut
-Lissabonin sopimuksen pakkohyväksyminen, jota ei kansalta kysytty

Muutos 2011 (työnimi oli Joutsenpuolue) näyttäisi tärkeimpänä pointtina ajavan suoraa demokratiaa. Jiri Kerosella oli hyvä kirjoitus tästä http://keronen.blogspot.com/2009/09/suora-demokratia-valistuneiden.html

Talousdemokratia ei ole mielestäni ristiriidassa tämän kanssa. Kannattaisin itse asiassa molempia yhtä aikaa, joten kysyn vain, että olisiko yhteistyö parempi vaihtoehto.

Jokkis kirjoitti...

Possulentsusta erinomainen kommentti suomalaiselta lääkäriltä:

http://www.youtube.com/watch?v=t--EWTnfpn0

Viittaa muuten tuohon Baxter-caseen

Anonyymi kirjoitti...

Voisiko videoon saada suomenkielisen tekstityksen?

Lars Osterman kirjoitti...

En tiedä onko tätä käännetty..osa varmaan on - ja tähän on viitattu monella sivulla. Googlaa suomenkielella suomalaisia saitteja tuon naisen nimellä..!