maanantai 14. syyskuuta 2009

Miten varautua mahdolliseen pakkorokottamiseen

Jos epäilet että sikainfluenssarokote on haitallinen terveydelle ja että sinua ja läheisiäsi mahdollisesti aiotaan rokotuttaa vasten tahtoasi, sinun kannattaa tietää seuraavaa.

Kanamunalle allergisia ei voida pakolla rokotuttaa koska viranomaisetkin myöntävät että kyseessä on silloin hengenvaarallinen toimenpide.

Ehkä sinä ja läheisesi olettekin kanamunalle allergisia? Kutina kielellä kananmunan syönnistä riittää. Muista ilmoittaa tästä yllättävästä allergiasta rittävän ajoissa kaikissa mahdollisissa terveydenhuoltoon liittyvissä, sinua koskevissa lomakkeissa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivulta poimittua:

Kananmunalle allergisten rokottaminen

Suomessa on käytössä kaksi rokotetyyppiä, joiden käyttö kananmuna-allergikoilla vaatii paneutumista ja harkintaa.

1. Rokotteet valmistettu hedelmöitetyissä kananmunissa
  • Influenssarokotteet
  • Keltakuumerokotteet
  • Hepatiitti A -rokote Epaxal

Näissä rokotteissa voi olla jääminä kanan proteiineja ja kananmunan valkuaista, ovalbumiinia. Kananmunalle voimakkaasti allergisille henkilöille näitä rokotteita ei pidä antaa, koska seurauksena voi olla henkeä uhkaava reaktio. Voimakas kananmuna-allergia on kyseessä, kun kananmunaa sisältävän ravinnon nauttiminen riittää aiheuttamaan anafylaksian. Myös henkilöt, jotka ovat lievemmin allergisia kananmunalle voivat saada näistä rokotteista allergisia oireita. Heidän kohdallaan rokottamisen hyödyt ja haitat on punnittava tapauskohtaisesti. Lievempi yliherkkyys on kysymyksessä silloin, kun kananmunan syönti aiheuttaa esimerkiksi ihottumaa.

**


Mitä muuten tuohon "terveydenhuollon ja hyvinvoinnin laitokseen" www.thl.fi , tulee niin olisi mielenkiintoista tietää millaisia kytkyjä sen johdolla ja muulla henkilökunnalla on Big Pharmaan.

Jonkun toimittajan olisi hyvä lähteä tutkimaan THL:n henkilökunnan urakehitystä ja mikäli THL:n johto istuu tai on istunut lääketeollisuuden hallituspaikoilla. THL on tällä erää hyvin ratkaiseva taho kymmenien miljoonien rokotekauppojen portinvartijana.

Pitäisin hyvin mahdollisena että monikansallinen lääketeollisuus jo on vaikuttanut THL:n henkilökunnan "puolueettomiin käsityksiin" rokottamisen sivuvaikutuksiin ja että lobbailu jatkuu entistä vahvempana sitä mukaan kun mahdollisuudet tehdä bisnestä pelkokertoimilla kasvaa.

Onko meillä kansalaisilla tai edes kansanedustajilla mitään mahdollisuutta tarkistaa että THL:n lausunnot "tilanteesta" tai "sen kehityksestä" edes pitää paikkansa? Onko THL:n minkään demokraattisen kontrollin alainen? Voimmeko ollenkaan luottaa siihen että vahvistetut "sikainfluenssatapaukset" todellakin ovat sikainfluenssatapauksia eikä pelkkää perusvilustumisoireilua? Käsittääkseni kaikki on pitkälti mielipiteitä - ja tarkoitushakuisia.

Vuorenvarmana pitäisin sitä että THL ei ole puolueeton. Pahimmillaan se on jopa itse osa Big Pharman eli monikansallisen lääketeollisuuden suomalaista lobbausorganisaatiota vaikka esittää ulospäin olevansa jonkin yhteishyvän enkelivartija. "Hyvinvoinnin laitos" muka. Ikään kuin kansalaisten hyvinvointi olisi tuollaisesta laitoksesta kiinni. Sen sijaan kansalaisten hyvinvointi pitkälti seuraa taloudellisia olosuhteita ja turvallisuutta - kuin hai laivaa.

Talousdemokratian uudistusohjelman myötä todellinen hyvinvointi varmistuu ja kehittyy - ja se heijastuisi myös terveydenhuollon peilissä. Toimeentuleva kansalainen joka syö hyvin ja monipuolisesti, ehtii liikkumaan ja ulkoilemaan sairastuu harvoin eikä näin ollen rasita "kallista" järjestelmää. Osoitin edellisessa blogipostuksessa että terveydenhuoltojärjestelmäkin on rahoitettavissa muilla keinoin kuin maksuin ja verovaroin - jos poliittista tahtoa vaan löytyy.

Lisäys -Antti Heikkilän puheenvuoro :
Päivitys : Antin Blogi 14.9

H1N1 –SIKAINFLUENSSA


Päivitys: Tällä erää ei näytä siltä että meitä suomalaisia pakotettaisiin rokottautumaan. Monissa muissa maissa tilanne sen sijaan on pahempi. Tässä esimerkiksi Irlannin tilanteesta:

The Irish government plans to introduce compulsory "swine flu" vaccinations and is preparing to jail people if they refuse the jab. ( lähde Jim Corr )

Myös monet USA:n osavaltiot ovat hiljan määränneet rokotukset pakollisiksi. Suomen tilanne voi kuitenkin muuttua. Ja toisaalta Pig Pharma on jo rahastanut Suomea koska Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen outo mediaääni, Ros-Marie Ölander on kertonut tilanneensa miljoonia annoksia rokotteita. Ehkä Big Pharma tyytyy tähän päästyään rahastamaan suomalaisia näillä keinoin. Toisaalta tuntien suomalaispoliitikkojen naurettavan tarpeen esiintyä luokan mallioppilaana EU:ssa, antaa aihetta pelätä että vielä meilläkin kaikkia rokotetaan varmuuden vuoksi ja useampia kertoja kuin muualla.

Oli miten oli - hype jatkuu ja pelkokertoimilla pyritään vielä rahastamaan mahdollisimman paljon. Ja monet tulevat sairastumaan ja kuolemaan rokotteiden vaikutuksesta. Oletettavaa on että nämä kuolemat selitetään itse sikainfluenssalla vaikka totuus on toinen. On viitteitä sillekin että koko "Espanjan Tauti" 1918 itse asiassa johtui holtittomasta rokottamisesta eikä mistään aidosta viruksesta. Tiedä sitten....

Päivitys: http://www.organicconsumers.org/articles/article_19044.cfm

In summary, although the situation doesn't look good on paper, there are many reasons to be optimistic. We believe the most likely outcome of all is that this vaccine will remain a matter of choice. Even if it is (or already has been) declared "mandatory" by your country, it remains unlikely that it will be forced on anyone who is prepared to stand up for their unalienable right to choose what goes into their body.

2 kommenttia:

Lars Osterman kirjoitti...

Lisään vielä itse tähän sen verran että nyt selvisi että on myös muita keinoja kuin ilmoittaa kanamuna-allergiasta.

Sikainfluenssarokotteissa on nimittäin kaksi muutakin melko yleisesti allergia aiheuttavaa ainetta:

Neomycin

Polimyxin B

Jos olet näille allerginen voit yhtä hyvin kieltäytyä.

Tässä lähde:

http://www.infowars.com/h1n1-panvax-training-powerpoint-received-by-health-care-workers-in-australia/

Linkillä pääset sivulle 58/83. Katso myös seuraava sivu, s 59/83.

Ja - huomaa vielä se että kannattaa aina ilmoittaa "anafylaktisesta yliherkkyydestä".

Lars Osterman kirjoitti...

Aika hurja lääkäri tämä tällainen:

60.000

Doctor Says FLU VACCINE Will Cause 60,000 Deaths in France Alone

'Dr Marc Girard, a specialist in the side effects of drugs and a medical expert commissioned by French courts, has said said on French TV that the “swine flu” vaccine could cause 60,000 deaths in France, especially among young people, children and pregnant women.

He also said that the people promoting the “swine flu” vaccine are doing so because they have links with the pharmaceutical company. The problem with the “swine flu” vaccine is that it is not just “badly developed” but “not developed”, he said, adding that it is being prepared in conditions that endanger the public health.'