perjantai 11. syyskuuta 2009

Charlie Sheen ja ObamaNäyttelijä Charlie Sheen patistaa viestissään Barack Obamaa avaamaan 9/11- tutkimukset uudelleen.

“We want our country back Mr. President, therefore I’m not just calling on you I’m calling on your team, I’m calling on each and every American citizen to wake up, stand up, and demand the truth,” states Sheen in the video.

Päivitys: Muistuttaisin vielä että tämän Charlie Sheenin esityksen taustahahmo on pitkälti Alex Jones ja Prison Planet. Julkaistu "Sheen-Obama keskustelu" on saanut kritiikkiä vaikka sitä alun perin tuotiin julki kuvitteellisenä.

Tasapainon vuoksi vähän AJ kritiikkiä erään lukijan toivomuksesta.

Jupakka on saanut paljon melua aikaiseksi ja siitä on mm mainittu pääuutisissa. Monet poliittiset kommentaattorit ovat (yllätys-yllätys) tuominneet Charlie Sheen´in. Jopa John McCain on sanonut mielipiteensä. Viimeisin käänne tässä:

Following the publication of Sheen’s “20 Minutes With The President,” a fictionalized account of a meeting with Barack Obama in which Sheen implores the President to reopen the investigation of 9/11 in light of the majority of the 9/11 Commission members publicly denouncing the official story as a deception, McCain attacked Sheen on ABC’s top rated show The View, comparing people who question 9/11 with holocaust deniers.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ikävä kyllä CS:llä ei ole yhtään uskottavuutta jäljellä kaikkien huumesekoiluidensa jäljiltä...kuulemma tyyppi ei muutenkaan ole normaalista elämästä enää perillä, vaan avustajat auttavat eteenpäin. Ja sitten näin toista käytetään hyväkis.

Lars Osterman kirjoitti...

Mielipiteitä. CS kelpaa kyllä silti edelleen uusimpiin ja eniten katsojia kerääviin tv-sarjoihin.

Charlie Sheen

Monet myöhään heräävät ihmiset avaavat silmänsä 9/11-totuusliikkeen välittämille faktoille CS:n tapaisten julkkisten näytettyä esimerkistä.
Pian joku toinen ja kolmaskin pyytää oikeasti päästä Obaman puheille samassa asiassa...

Tuo "huumesekoilu" on lisäksi jotain mitä meillä voinee verrata jokaisen yläastelaisen keskiolut-känniin. Yhtä ihmeellistä ja harvinaista - jenkeissä.

Lisäksi peräänkuuluttaisin vähän aikaperpektiiviä ja suhteellisuudentajua: Kieltolaki on vain kieltolaki. Meilläkin oli eräänlainen kieltolaki 1919-1932.
Tänään jokainen nauraa sille.

Monessa maassa ei ole tuota nykyistä kieltolakia - ja se purettaneen pikkuhiljaa. Hollanti, Meksiko, Venezuela...odota vaan.

CS "mustamaalaaminen" tuon perusteella on tarkoitushakuista.

Anonyymi kirjoitti...

Charlie Sheen näyttää tällä videolla, että hän nimenomaan on elämästä perillä.

Alkoholi on pahempi ja aivoja tuhoavampi huume kuin useimmat laittomat huumeet. Kukaan ei silti väitä, että joskus nuoruudessa otetut viina- ja keskiolutkännit tuhoisivat ajattelun niin, että neljäkymppisenä tarvitsee avustajia selvitäkseen arkiaskareista.