sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Vaclav Klaus: kaikki on nyt ohi !

Presidentti Vaclav Klaus toteaa että epädemokraattisten elitististen voimien hanke on kariutunut Irlannin vastarintaan. Kaikki on siis ohi !

"Czech president Vaclav Klaus, who is supported by the country's largest political party, called the Irish referendum vote a "victory of freedom and reason" and said "ratification cannot continue".

His view was echoed in the Czech senate. "Politicians have allowed the citizens to express their opinion only in a single EU country," Mr Klaus said. The resounding Irish no was a "victory of freedom and reason over artificial elitist projects and European bureaucracy," he said."

Tällaisia ääniä tarvitaan!

Samalla kuulin radiouutisissa tänä aamuna että Suomessa eduskunta (tietysti) hyväksyi sopimuksen äänin 151-27. Ihmeellistä ja pelottavaa. Miksikö ? No siksi että yksikään suomalaispoliitikko ei ole tietoinen siitä mitä koko Lissabonpaketti sisältää. Yksikään suomalainen ei ole tutustunut tuhansia sivuja paksuun aineistoon. Yksikään suomalainen puolesta äänestänyt ei tiedä mitä hyväksyi. Taustalla on sokea usko EU-komissioon ikään kuin edustaisi jotain hyvää ja luotettavaa riippumatta siitä mitä tekee tai ehdottelee. Suomalaiset poliitikot ovat kuin lammaslauma. Tai sopuleita. Vanhanen ja hallitus entistä ylimielisempi.

Ja suomalaiset kiittävät ja ottavat kaiken vastaan taivaanlahjana.

MEP Jens Peter Bonde on julkisuudessa todennut että ns supistettu sopimusteksti on itse asiassa laajempi mutta kun fonttia on pienennetty niin aineisto on supistunut joillakin kymmenillä sivuilla. Samainen Bonde on todennut että sopimusaineistoa on mahdoton lukea ilman varsinaista viiteaineistoa ja liitteitä. Bonde pitää Lissaboninsopimusta petoksena ja huijauksena. Katso video.


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

äänestetään vielä pari, kolme kerta, kunnes homma pääsee läpi... Täällä jotain erikoista; http://www.youtube.com/watch?v=zSjt4JEOpPs ei parlementissa kaikki aivan kunnossa ole...

Anonyymi kirjoitti...

Löysin vielä tämä haastattelu, ei vaan demokratia puuttuu, vaan on jopa mahdollista että diktatuuri kasvaa europassa.... http://www.brusselsjournal.com/node/865

Lars Osterman kirjoitti...

Niin se video kannattaa katsoa vaikka se onkin vanha.
Olen varmaan linkittänyt sen johonkin blogii joskus joulukuussa 2007 kun se video oli ajankohtaisimmillaan.

"Referendum, referendum, referemdum"

Tietysti diktatuuri pyrkii asemaan.
Lissabonsopimus tarkoittaisi että joutuisimme kestämään Tony Blairiä jonain eliitin paikallenikkaroimana
tekopresidenttinä...
Jos Ranska ja Hollanti eivät olis kaataneet perustuslain 2005 meillä olisi tänään yhteinen EU-lippu suomenlipun sijaan sekä yhteinen kansallislaulu. Tätä siis jo suomalaiset hyväksyivät mukisematta.

Olis kirveellä töitä !

Lasse Pitkäniemi kirjoitti...

En valitettavasti usko, että EU jättää asian tähän. Aina kun jokin EU:n projekti kaadetaan, EU järjestää uusintaäänestyksiä ja ties mitä jippoja, kunnes projekti hyväksytään.

EU:n ns. virallinen kansallislaulu on muuten Bethovenin 9:nen kohta "Ode to Joy". Kuten EU:lta arvata saattaa, tätä versiota on tosin mukautettu niin, että se kuulostaa täysin järkyttävältä...

Lars Osterman kirjoitti...

Niin - silti halusin tuodea Klausin kommentin julki koska hän on ainoa terveen kriittinen.
Tänäänkin sanottiin uutisissa että Irlanti ja Tjekki ovat "ongelmia"..ja hyvä niin..

;-)