maanantai 2. kesäkuuta 2008

Bush oikeuteen kansanmurhasta ?

Tunnettu lakimies on laatinut aloitteen jonka avulla GWB voidaan haastaa oikeuteen valheistaan joilla yli 1.200.000 ihmistä on kuollut niin Irakissa kuin muuallakin missä "sotaa terrorismia vastaan" on leikitty Bushin vaalirahoittajien rikastuttamiseksi ja varmaan muistakin syistä..

A prominent lawyer lays out a compelling case in THE PROSECUTION OF GEORGE W. BUSH FOR MURDER. Staggering evidence is collected against the president in a startling new book.


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täyttä probagandaa. Yritetään vakuuttaa että presidentillä olisi jotain valtaa. Jää oikeat syylliset tuomitsematta. Nämä syylliset voivat jatkaa samaa peliään mitä tähänkin asti ovat pelanneet ja kansa on tyytyväinen kun saatiin syntipukki tapahtuneelle.

Lars Osterman kirjoitti...

Vaikka taustalla onkin liuta harmaita sionistieminenssejä ja muita neuvonantajia ja Rockefellereitä niin
nimellisesti GWB on ylipäällikkönä. Aivan kuten Milosevic ja Saddamm Husseinkin.
Ja jostain syystä GWB on hankkinut turvapaikakseen ison ranchin Paraguaysta....

Anonyymi kirjoitti...

Tottahan se on että GWB on nimellisesti ylipäällikkönä mutta muuttuuko mikään jos kaikkia syyllisiä ei saada tuomiolle ja pois vallan kahvasta. Minä en henkilökohtaisesti usko että, mikään muuttuu yhdysvaltain presidentin vaalien jälkeen, tulkoon sinne presidentiksi kuka tahansa.

ttl kirjoitti...

Ei varmastikaan muutu. Mutta vaikka kaikki syylliset haluttaisiinkin saada tuomiolle, on homma aloitettava jostain. Niin kauan kun GWB on vallankahvassa ei hänen rikostovereihinsa päästä käsiksi.

GWB on todellista vallankäyttöä ajatellen pikkutekijä, mutta hänen tuomitsemisensa on tärkeää, jotta kansalaismielipiteissä saadaan tuuli kääntymään.

Lars Osterman kirjoitti...

Joku fiksu on tosin ehdottanut että ensin Cheney pitää haastaa oikeuteen ja sitten vasta Bush...muuten pahempi konna Cheney pääsee ohjaksiin ja hurjastelemaan.

On myös esitetty että kumpaakaan ei voida haastaa oikeuteen ennen kauden loppua koska muuten Bush voi yllättäen päättää julistaa poikkeustila ja näin vesittää sekä vaalit että hänelle tarkoitetun haasteen.