tiistai 17. kesäkuuta 2008

Uusi 9/11 tulossa...?

Tällaisia ei kovin mielellään julkaise. Mutta parempi ehkä sittenkin julkaista. Tutkiva journalisti Wayne Madsen väittää että hän on saanut tietoa jonka mukaan USA:ssa mahdollisesti on suunnitelmia räjäyttää ydinpommi jossain etelävaltioissa ja sitten syyttää Irania tapauksesta. Tällä tempulla saadaan kansalaisille "myytyä" se Israelin ja neokonservatiivien kauan toivottu ja suunnittelema hyökkäys Iraniin.
Eli samanlainen kuvio 11. syyskuuta 2001 - yllätysattentaatti ja kansa shokissa vaatii että syyllisiä asetetaan vastuuseen ja jollekin kostetaan. Ja tässä tilassa kun itse presidentti julistaa että pommin vierestä on löytynyt iranilainen taatelipaketti niin kaikki on todistettu ja kansa vaatii kostoa....

Tiedä sitten.

Truthseeker kirjoittaa asiasta näin:

"Wayne Madsen: Another 9/11 waiting to happen This report ties in with a reliable psychic who says that a nuclear device has been secreted in the southern United States. When detonated the blast will be blamed on Iran, thereby opening the way for a full U.S. nuclear strike on Israel's main opponent"

(viitataan selvänäkijään hmm...)

Tässä linkki Madsenin artikkeliin joka sisältää paljon muutakin kuin se mihin viittasin.

Päivitys: Löysinpä tällaisenkin vaihtoehtoisen scenarion mahdolliseen tulevaan USA-Iran kohtaamiseen.
Voisi lisätä että nykyään löytää paljon viitteitä sille että nykyistä "ammattisotilasarmeijaa ollaan Irakinsodan mieskadon johdosta jälleen muutamassa varusmiespalveluspohjaiseksi. Linkitetyssä artikkelissa tosin pääaiheena se että naisia ollaan salavaivihkaa vaatimassa mukaan kutsuntoihin. Homman taustalla pääosin samat tutut 9/11-neokonsevatiivit "puudeleineen" väitetysti. Ja tietysti Israel kummittelee taustalla koska neokonnilla yleensä aina USA-Israel kaksoiskansalaisuus.

"How will they sneak a female draft pass the Americans: Israel wants the USA to fight Iran next and they are planning a massive 'False Flag' to draw the US into a war. World Jewry's plan is to have a female draft get quietly passed in Congress and be ready for Bush's signature. When the Israelis force a war between the US and Iran - Rumfeld will declare a military shortage and Bush will sign the bill"

The Neo Cons { new conservatives ) are all Dual Citizen Israelis. Not a single one served in the US armed forces. They basically are a lobby that pushes for Israeli bills.

6 kommenttia:

Lars Osterman kirjoitti...

Asiaton kommentti poistettu. Wayne Madsen on jutun päälähde. Viittaus selvänäkijään on thethruthseeker:in
ei minun. Itse totean sen vain hummaillen. Mutta Suomen poliisikin on väitetysti käyttänyt selvänäkijöitä rikosten ratkonnassa, kadonneiden ja ruumiiden etsinnässä.
Pidän asiaa mahdollisena mutta omakohtaista tietoa tai kokemusta ei ole. Ihmismielen potentiaali on meille kaikille tuntematon.

ttl kirjoitti...

Niin, onhan Pentagonkin todennut selvänäkemisen toimivuuden tiedonhankinnassa. Menetelmän hankaluutena on vain se, että sitä on vaikea käyttää systemaattisesti.

Lars Osterman kirjoitti...

Niin "Remote Viewing" on aika ihme juttu. David Morehouse on yksi joka on julkaissut kirjan Psycic Warrior aiheesta.
Suomenkielisenä sen saa nimellä "Selvänäköinen Soturi"

Väitetysti käyvät ties missä - siirtyvät ajassa ja paikassa vakoilemassa. Mutta olen aika skeptinen itse koska esim. Morehousen kuvaus Auschwitzista ei lainkaan vastaa todellisuutta.

Ja jos se toimisi niin tietäisivät ettei Iran ole minkäänlainen uhka kenellekään - paitsi piikki lihassa ehkä kaikkia meitä uhkaavalle sionismille joka haluaa kaikki öljyvarat valtaansa.

Anonyymi kirjoitti...

En yhtään ihmettelisi jos tämä skenaario tapahtuisi. Pitää muistaa vähän aikaa sitten tapahtunut tapahtuma jossa yhtysvaltalainen pommikone lensi kahdella ydinkärjellä varustettuna. Luultavasti tarkoitus oli siirtää ydinaseita rannikolle josta ne lastataan aluksiin ja kuljetetaan persianlahdelle.

Ei tällaisia vahingossa tapahdu. Monet epäilevät että ydinaseiden siirtokäsky tuli joltain erittäin vaikutusvaltaiselta taholta.

Kee kirjoitti...

Vai on asiatonta epäillä juttua jossa käytetään lähteenä selvännäkijää? Ei minusta, ei ollenkaan..

Lars Osterman kirjoitti...

Viisastelu ja vääristely on asiatonta ja pysyy sellaisena edelleen.
Etkä lainkaan näytä lukeneen juttua etkä sen TODELLISTA lähdeviitettä vaan takerrut tuohon yhteen sanaan.

Opeta nyt sitten kuurolle tanssimista.