torstai 5. kesäkuuta 2008

Alex Jones Bilderberg-kokouksesta

Hurjia juttuja. Iranin presidentti muka "oikeasti" samalla puolella kuin "vihollisensa". No tästä voi toki olla montaa mieltä. Muuten hyvä raportti siitä miltä näyttää Bilderberg-kokouksen aattona.


http://www.prisonplanet.com/articles/june2008/040608_b_Coast.htm


First half-hour guest, radio host Alex Jones reported from the site of the 2008 Bilderberg Group meeting in Chantilly, Virginia. According to his sources, there is a disagreement over who should be the anointed US presidential candidate.

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pistetäänkö pystyyn veikkaus, ketkä suomalaiset osallistuvat tänä vuonna?

On muuten kummallista, että tänä vuonna suomalainen media ei ole kertonut osallistujien nimiä. Viime vuonna ilmoitus annettiin päivää ennen eli tänään pitäisi tulla, jos viime vuoden malliin mennään, sillä kokous alkaa huomenna. Viime vuonna: http://www.vm.fi/vm/fi/03_tiedotteet_ja_puheet/01_tiedotteet/20070530Katain/name.jsp

Oma veikkaukseni on, että yksi osallistujista on Stubb. Siinä on yksi poliitikko, jota kiinnostaa vain Suomen myyminen Rothschildeille.

Anonyymi kirjoitti...

Stubb voi hyvinkin olla ja sitten joku median edustaja. Viimme vuonnahan taisi olla vielä joku virkamieskin siellä.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta hei! Vanhanenhan väitti lähtevänsä matkalle aasiaan. Ettei vain olisi vanhanen tänä vuonna kokouksessa?

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitin:
>>Mutta hei! Vanhanenhan väitti lähtevänsä matkalle aasiaan...

Taitaa vanhanen sittenkin olla laskuista poissa.
http://www.valtioneuvosto.fi/ajankohtaista/tiedotteet/tiedote/en.jsp?oid=230609

Lars Osterman kirjoitti...

Niin viime vuonna Jyrki Niinistö kutsuttiin sinne tarkasteltavaksi. Ilmeisesti haluttiin tietää onko mies riittävän hyvä valehtelemaan silmiään räpyttelemättä.
Se kun taitaa olla kaikkein oleellisinta mitä pitää osata jos haluaa pärjätä Bilderberg-poppoossa.

Yle-uutisten ylipiällikkö Atte Jääskeläinen kävi kans saamassa ohjeet mitä toitottaa ja mitä ei toitottaa suomalaisille YLE:n kanavilla.
Oli siellä muitakin mutta nämä kaksi kiinnostavimmat. Perusnimet ovat Jorma Ollila, Sirkka Hämäläinen, Sauli Niinistö..jne

Anonyymi kirjoitti...

Eipä kai Joneskaan 100% varmasti väittänyt Ahmadinejabin olevan jenkkien taskussa,kunhan nosti tämän vaihtoehdon ilmoille. Vaikka miksei näin voisi ollakin, eipä luulisi näille herroille tuottavan vaikeuksia ujuttaa oma mies Iranin johtoon.

Anonyymi kirjoitti...

Sauli Niinistö ei ollut viime vuoden kutsuvieras. Hän on käynyt vain kerran, vuonna 1997. Erkkokin on käynyt vain kerran, vuonna 1991.

Jos on jo valmiiksi eliitin juoksupoika, ei tarvitse käydä kuuntelemassa ohjeita kuin kerran. Stubb on jo valmiiksi eliitin palkkalistoilla, joten hänenkään ei tarvitse välttämättä vaivautua paikalle. Ollila taas on johtoryhmän jäsen, joten hän on joka vuosi ohjeita antamassa.

Shell on muutenkin mielenkiintoinen lafka. Väitetään, että se on yksi eliitin keskeisimmistä vallanlähteistä Euroopassa, joten Ollila ei ole mitenkään pieni tekijä, kun istuu Shelllin hallituksessa ja samaan aikaan Nokian hallituksessa.

Mutta tänään alkavat kekkerit, joten mielenkiintoista seurattavaa riittää.

Lars Osterman kirjoitti...

Se että joku ei käynyt viime vuonna ei tarkoita etteikö voisi yllättäen olla paikalla tänä vuonna.

Yksi mahdollisuus on se että suomalaisia uusia nuoria leijonia ja päättäjiä avainasemassa poimittaneen sinne kotimaisen Keskiviikkokerhon suosituksesta.
Olisi myös mielenkiintoista selvittää onko jokainen BB-kokouksessa poikennut myös mahdollisesti Vapaamuurari tai Rotary-kerhon jäsen.

Anonyymi kirjoitti...

"Olisi myös mielenkiintoista selvittää onko jokainen BB-kokouksessa poikennut myös mahdollisesti Vapaamuurari tai Rotary-kerhon jäsen."

Niin, salaseuroja riittää. Jokainen tällä hetkellä vallassa oleva on jäsen vähintään yhdessä ja yleensä useammassa salaseurassa. Virallisesti meillä on kolme toisiaan vastaan kilpailevaa pääpuoluetta, mutta samojen salaseurojen jäsenyydessä puoluetaustat unohdetaan. Ja silmänsä sulkenut kansa äänestää "vapaissa" vaaleissa luullen, että heillä on valinnanmahdollisuus. Yhtä paljon vaikutusvaltaa on vetää äänestyslipuke pöntöstä alas.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä löytyi Alexin sivuilta, suomalaiset 2008:

FIN "Honkapohja, Seppo" "Member of the Board, Bank of Finland"

FIN "Ollila, Jorma" "Chairman, Royal Dutch Shell plc"

FIN "Väyrynen, Raimo" "Director, The Finnish Institute of International Affairs"

FIN "Blåfield, Antti " "Senior Editorial Writer, Helsingin Sanomat"

Hesari taas menossa mukana, mutta itse lehdessä ei tänä vuonna tapauksesta sanaakaan. Vaillinaisesta listasta puuttuu vielä mukana olleen ministerin nimi, mutta eiköhän lista täydenny.

Anonyymi kirjoitti...

Tarkastelin nopeasti ministeriöiden nettisivuja, joiden mukaan Vanhanen on 4-11.6 Koreassa, Stubb oli ainakin 5.6. Turkmenistanissa, Väyrynen 6-7.6. Pietarissa. Kataisen olinpaikasta en löytänyt tietoa. Muita ministerejä tuskin Bilderbergeihin huolitaan.

Olisiko siis niin, että poikkeuksellisesti tänä vuonna yksikään suomalainen ministeri ei kelvannut bilderbergeille? Tämä selittäisi sen, miksi bilderbergien omistama HS on ryhtynyt ajojahtiin Suomen hallituksen kaatamiseksi (vaalitukijupakka). On saatava globalisteja kumartavien pellejen tilalle vieläkin syvempään kumartavat pellet. Ei tässä poliittisessa kriisissä tunnu muuten olevan mitään järkeä, koska jo kauan vaalituet ovat olleet yhtä hämäriä, mutta vasta nyt niitä aletaan repostella lehtien palstoilla. Miksi?

ttl kirjoitti...

Hmm ... veikkaisin, että Stubbia syvempään EU:n suuntaan kumartavaa et hevin tältä pallolta löydä.

Toisaalta myös Vanhanen näyttäisi olevan täysin EU:n talutusnuorassa. Hänhän ei ole aikoihin pukahtanut sanaakaan perussopimuksesta, vaikka kyseisellä sopimuksella Suomen viimeisetkin itsemääräämisoikeuden rippeet menetetään.

Vaalitukijupakan motiivi on mitä ilmeisimmin Demarien palauttaminen takaisin valtaan ennenaikaisten eduskuntavaalien kautta.

misterjukka kirjoitti...

epäilyttää suuresti että ahmadinejad olisi jenkkien puolella, ottaen huomioon sen tosiasian että juuri hän järjesti Holokausti konferenssin Teheranissa, jota muun maailman komentaattorit suuresti paheksuivat.

sen lisäksi Yhdysvaltain hallitus yritti uskotella muulle maailmalle ahmadinejadin virkaan astujaispäivänä että iranin presidentti olisi ollut muka jossain panttivankidraamassa terroristina.

Enpä oikein pysty uskomaan että Iranin presidentti olisi eliitin juoksupoika.

Lars Osterman kirjoitti...

Niin taitaa olla niin että kaikki nämä jutut ovat lähtöisin eräältä korkealta vapaamuurariloikkarilta nimeltä Leo Zagami.
Zagami väittää että sekä Ahmadinejad,Castro että Chavez olisivat kaikki "pelissä mukana" vaikka näennäisesti ovat vastaanhankaajia. Itse en pidä Zagamia uskottavana.

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoinen nimilista suomalaisia. Talous ja pankki alan vaikuttajia. Yksi ulkopoliittinen vaikuttaja ja Hesarin toimittaja.

>>Vaalitukijupakan motiivi on mitä ilmeisimmin Demarien palauttaminen takaisin valtaan ennenaikaisten eduskuntavaalien kautta.

Olen täysin samaa mieltä. Muistaakseni Nykyinen uusi SDP:n puoluesihteeri Jutta Urpilainen sanoi tv:ssä ennen valintaansa että hän kutsuu Paavo Lipposen pääministeriksi jos SDP pääsee ensi vaaleissa päähallitus puolueeksi. Luultavasti eliitin tavoitteena on saada sinipuna hallitus. En ole paljoa kuullut kritiikkiä kokoomuksesta vaalirahoitus jupakan aikana. Suomea ajetaan kovasti kohti natoa.

Lipponenhan oli kova myymään suomea EU:hun. Ja menipä vielä viemään suomen Irakin sodan kannattaja maiden listalle salaa suomen kansalta (Anneli Jäätteenmäki jupakka).

Asian vierestä mutta sanonpa. Tietääkseni nykyisin NATO velvoittaa jäsenmaita puollustamaan terroristi iskun kohteeksi joutunutta maata. Tämä asetus tuli voimaan muistaakseni vuonna 1999.

Tiesikö Bill Clinton tulevista terrori iskuista? Vai miksi typerä seksi skandaali vaalikauden lopussa. Halusiko hän pakoilla vastuuta vai järjestikö tapahtumat joku muu. Clinton olisi luultavasti joutunut valituksi jatkokaudelle jos tätä skandaalia ei olisi ollut.

Pakoiliko Ilkka Kanerva jotain suurempaa kohua astumalla syrjään tekstiviesti skandaalin varjolla. Kanervaahan on epäilty doping aineiden käytön hyväksymisestä. Kuka painosti Kanervaa?

...

Anonyymi kirjoitti...

Suomea myydään kansan silmien alla eika kansa huomaa. Tämäkö on sitä demokratiaa? Suomi todella tarvitsisi muutos puolueen joka taistelisi suomalaisen päätösvallan puolesta. Tämä nykyinen kolmipuoluejärjestelmä sapettaa.

ttl kirjoitti...

"Suomi todella tarvitsisi muutos puolueen joka taistelisi suomalaisen päätösvallan puolesta. Tämä nykyinen kolmipuoluejärjestelmä sapettaa."

Lähinnä tuota on kait Perussuomalaiset, jotka avoimesti vastustavat EU:ta. Itse kuitenkin haluaisin, että Suomeen syntyisi Ron Paulin hengessä Libertaarinen puolue, joka ottaisi vielä jyrkemmän kannan EU:hun ja NATO:on sekä toisi uusia tuulia talousasioihin.