sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Litra vetta ojasta ja eikun menoksi...

Tällä ajelee 80 km tunnissa tunnin verran. Eikä ole mikään iltasatu tai salaliittoteoria. Tämä vedestä vedyn erottava HHO-teknologia on olemassa ja on ollut olemassa jo ainakin 30 vuotta. Stan Meyer ajeli Water-fuelled-buggy:llään jo 1978. Suomessakin löytyy osaajia.
Salaliittoteoriat ovat tietämättömien puujalkamainen tapa välttää myöntämästä että ovat täysin pihalla asioista jotka ovat heidän horisonttinsa yläpuolella. Ja vihreät ympäristönazit viettävät tästedes unettomia öitä... Heidän valtakautensa tuli ja meni. *näyttää keskisormea*
Kyllä se vihreitä kirpaisee kun se Muttilaisen perhe sittenkin voi asua siellä maalla ja ajella ne 20 km sittariin hyvällä omallatunnolla. Ja jos kaara sammuu niin eikun ojasta vettä tankkiin vaikka kengällä...

No joo..ehkä innostun liikaa - meneehän tässä vuosia ennen kuin tällaisia myytäneen suomalaisille.

9 kommenttia:

JussiR kirjoitti...

Jeejee, toivotaan että tämä menee vihdoin läpi. :)

Fulford kirjoitti joskus pari kuukautta sitten:

"If the sources are to be believed, U.S. President George Bush’s government will resign, before his term expires, and will be replaced by an interim regime headed by Al Gore. This will start a 2-3 year transition period during which suppressed technology, such as free energy, will be released and a new system for running the planet will be implemented, according to these two sources. “They [The illuminati] know their rule is ending but they do not want it to end in an ugly way,” the security police source says."

Ja jos Japani väitteiden mukaan on irtautunut raha eliitin vallasta, niin voi hyvin olla, että kyseisen teknologian annetaan ensimmäisen kerran historiassa levitä yleiseen tietoisuuteen.

misterjukka kirjoitti...

onhan Arto Salosen Hybridiauto Fantasia myytävänä, kun vain kuka tahtoisi niitä ostaa, suurin tulppa ettei niitä kukaan osta, on suomalainen Käyttövoimavero, joka kurittaa sellaisen auton omistajaa niin hurjasti, ettei kukaan tahdo joutua verokarhun hampaisiin.

Suomessa ympäristöystävällisten ajoneuvojen omistamista rajoitetaan lainsäädännöllisin keinoin, joka menettelynä on sangen epäeettistä, verrattuna niihin poliitikkojen teennäisesti antamiin myönteisiin lausuntoihin joita on tuon tuostakin saatu kuulla, mutta meille on uskoteltu ettei näitä ajoneuvoja olisi muka vielä yleisesti saatavissa, vaikka niitä on jo ollut markkinoilla liki kymmenen vuotta.

Anonyymi kirjoitti...

Tuohon Fulfordin juttuun tuli Fulfordilta päivitys jokin aika sitten. Sen mukaan Illuminati ei aio luopua vallasta, vaan se on aloittanut hiljaisen sodan, johon kuuluu mm. ruuan hinnan nostaminen pilviin keinotekoisesti. Ja Japani on vieläkin rahaeliitin vallassa, mutta seuraavissa vaaleissa tilanne voi muuttua. Syksy voi olla jännää aikaa. Etenkin Pekingin Olympialaisten jälkeinen aika.

Lars Osterman kirjoitti...

Hmm..niin lueskelen kyllä mitä Fulford sanoo mutta suhtaudun siihen vähän kuin Iltasanomien lööppeihin.

;-)

JussiR kirjoitti...

Fulford on Amazon aikoinaan epäilemättä popsinut hieman muitakin kuin Suomen metsästä tuttuja sieniä (tai no, onhan meilläkin kärpässieni ;) ja hänen näkemyksensä voivat olla ylipositiivisilta, mutta oleellisinta niissä on mielestäni sen huomioiminen, että länsimaat ovat menettämässä otettaan maailman vallasta (toisena esimerkkinä voidaan ottaa latinaisen amerikan "vasemmisto" liike) ja mikäli internettiä ei saada kontrollin alaiseksi (samaan tapaan kuin sanomalehdet, radio ja televisio on aikoinaan saatu) on vallankumous ennenmmin tai myöhemmin väistämätön. Se, että tapahtuuko tämä vuoden, viiden vuoden vai kymmenen vuoden sisällä onkin sitten jo ennustajan alaa.

ttl kirjoitti...

jussir kirjoitti: "Fulford on Amazon aikoinaan epäilemättä popsinut hieman muitakin kuin Suomen metsästä tuttuja sieniä ..."

Olet siis varma, että Fulford on käyttänyt hallusinogeenejä?

JussiR kirjoitti...

En nyt tarkalleen muista mitä se sano, mutta mulle jäi jostain sen haastattelusta sellanen mielikuva, että se olisi siellä Amazon heimoissa asuessaa tutustunut niiden "henkimaailmaan" iowaskan avulla.

Ja, no, asiasta jotain tietävänä voisin noin 90% varmuudella sen ruumiin kielestä ja puhetavasta päätellä että kyllä se jotain on käyttänyt. :) Mutta huomautettankoon että en itse pidä sitä välttämättä mitenkään pahana asiana. Liiallisella käytöllä on epäilemättä vaaransa, mutta oikein käytettynä hallusinogeenien kokeileminen voi olla oikeinkin avartavaa. Kuinka moni perustoimittaja mm. olisi valmis oman henkensä uhalla, vailla minkäänlaista palkkiota, paljastamaan löytämänsä korruption esimiesten estäessä artikkelin julkaisun?

Lars Osterman kirjoitti...

Mmm..muistan kyllä BF:n kertoneen ihan itse että se nuorena lähti Amazonasiin ja kokeili kaikenlaisia.
Mutta tästä on 20-25 vuotta ainakin.

En minä syytä häntä mistään tuon perusteeella. Minun suhtautumiseni häneen on avoin, utealias mutta kriittinen.
Kunhan näkisi jotain mikä tukisi hänen väitteitään.

ttl kirjoitti...

En minä syytä häntä mistään tuon perusteeella.

Mitäs syyttämisen aihetta siinä olisi? Itse ainakin kannatan huumausaineiden käytön dekriminalisointia.

Lähinnä hämmästytti vain tuo jussirin rohkeus julkaista moinen, vierasta ihmistä koskeva tieto varmana asiana. Mutta jos tiedolle on lähde, niin sittenhän asia on ok.