maanantai 9. kesäkuuta 2008

Bilderbergkokous oli ja meni

Kuten jo edellisen jutun kommenteista huomaa suomalaisiakin oli paikalla. Yllätävin niistä ehkä Hesarin Antti Blåfield. Mutta luonnollisesti media jonka kuuluu valistaa meitä - sitä valvotaan ja ja sen eri avainhenkilöitä holhotaan. Olihan YLE-uutisten Atte Jääskeläinen paikalla viime vuonna.
Pankkilaitosta valvottaneen myös tarkoin ja näin Suomen Pankin väkeä kutsutaan paikalle tasavälein. Seppo Honkapohja edusti tänä vuonna Suomen Pankkia. Nokian ja Shellin Jorma Ollila on Bilberbergpiireissä nykyään luonnollinen peruskasvo. Ulkopoliittisen Instituutin Raimo Väyrynen oli monella tätä ennen tuntematon - mutta ei enää. Jonkin Keskiviikkokerhon mielestä mies on tärkeässä paikassa ei häntä muuten sinne olisi kutsuttu.

Tässä linkki mistä näkee joitakin valokuvia tilaisuudesta. Suomalaisia näissä ei tosin näe.

Tässä toinen.

Tässä kuvia ja paljon tietoa ja James Kelson radioraportit.

Tässä täydellinen osanottajaluettelo.

"Alex Jones and Jim Tucker fear that a war in Iran was one of the main topics being discussed along with the selection of our future president and vice president. Alex told the crowd that both Obama and Hillary were in attendance on Thursday evening. Jim Tucker, a long time Bilderberg reporting expert, called the election offices of Obama to confirm his attendance which was neither confirmed or denied. The Bilderbergs will continue to shape our future at the Westfields Marriott through Saturday then return home on Sunday."

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harmittaa hieman kuvien vähyys kutsuvieraista. Ei kovin monesta vieraasta ole kuvia tänä vuonna. Ainoastaa FEDin Ben Bernanke taitaa olla taltioituna kameralle.

Lars Osterman kirjoitti...

No ehkä lisäkuvia vielä tulee. Yleensä AJ kun tekee juttuja Bilderberg-kokouksista ja mukanaolijoista niin ne videot ovat myyntiä varten.

Anonyymi kirjoitti...

Antti Blåfield on Hesarin pääkirjoitustoimittaja, joten varmaan kohta saamme lukea laajan ja yksityiskohtaisen analyysin Bilderberg-tapahtumasta Hesarin sivuilta ;-).

Jos muistatte, niin Raimo Väyrystä yritettiin saada keväällä ulos ulkopoliittisen instituutin johtopaikalta alaisten toimesta, mutta tämä ei jostain syystä millään onnistunut. Väyrynen oli ollut kännissä töissä useaan otteeseen, käyttäytynyt ylimielisesti, lähennellyt naispuolisia työntekijöitä ym. Laitoksen työilmapiiriä on kuvailtu katastrofaaliseksi.

Kaikki syytteet Väyrystä vastaan kumottiin. Tämän jälkeen 25 alaista allekirjoitti vetoomuksen asian uudelleen käsittelyn puolesta. Ei mennyt läpi. Jos kuuluu hyvä veli -verkkoon, niin voi tehdä mitä vain, eikä käry käy.

Väyrynen on suositellut hallitukselle, että Suomen osallisuutta Afganistanin sotaoperaatiohin laajennettaisiin. Väyrystä käytetään mediassa usein huippuasiantuntijana, kuten Teija Tiilikaista (Paavo Lipposen ex-avustaja ja Bilderberg-osallistuja 2007). Heistä kumpikin on noussut johtaviin asemiin - ei tieteellisen pätevyyden takia - vaan eliitin kannalta oikean mielipiteen takia.

Anonyymi kirjoitti...

>>mukanaolijoista niin ne videot ovat myyntiä varten.

Totta.

>>Jos kuuluu hyvä veli -verkkoon, niin voi tehdä mitä vain, eikä käry käy.

Totta myös tämä.

Anonyymi kirjoitti...

Bilderberg kokouksessa on päätetty laittaa korot nousuun saadaan kansa nöyräksi. Päättelen vain siitä kun suomen pankista suositellaan sitomaan lainat pitkiin korkoihin.
http://www.yle.fi/uutiset/talous/oikea/id93200.html