perjantai 27. kesäkuuta 2008

Revolution March, Washington 12. july 2008

Ron Paul väki marssii näyttävästi parin viikon päästä. Paikalle odotettaneen satoja tuhansia kannattajia. Saas nähdä laittaako FBI omat provosoijansa marssiin. Provosoijat ovat poliiseja jotka ovat olevinaan kannattajia ja jotka ryhtyvät heittelemään kiviä ja rikkomaan näyteikkunoita ja sitten katoavat omiensa riveihin ja kaikkia muita syytetään häiriköinnistä ja mellakoinnista.

Mutta pidetään peukkuja ettei näin käy....

Saas nähdä huomioiko media marssin.

http://www.revolutionmarch.com/


2 kommenttia:

Kee kirjoitti...

Näistä FBI:n provosoijista, niin olisko linkkiä johonkin videoon missä on todistetusti jokin kertomasi provosoija provosoimassa mielenosoittajia ?

Lars Osterman kirjoitti...

Voit googlata "police infiltrators" nin löytyy. Olen myös nähnyt videoita missä mielenosoituksen häiriköllä on tismalleen samanlaiset saappaat kuin niillä jotka "ottavat hänet talteen".

http://www.prisonplanet.com/
articles/august2007/240807_stage_riots.htm

Quebec provincial authorities have admitted that three rock-wielding mask-wearing "anarchists" were in fact police infiltrators used to gather information on protesters at this week's SPP summit, but authorities are still ludicrously denying the fact that the provocateurs were intent on causing a riot in order to justify a heavy-handed response.Tässä jotain lisää:

http://www.google.fi/search?hl=fi&q=
police+infiltrators&btnG=Hae&meta=