keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Trilateral Commission paheksuu Ron Paul´ia

David Rockefellerin perustama Trilateral Commission on epämääräinen ja melko tuntematon organisaatio. TC valtasi Washingtonin käytävät Jimmy Carterin kaudella. TCKokoontuu vuosittain salaisella paikalla. TC on tällä kertaa pitänyt kokoustaan Washingtonissa ja Bilderbergiläisiä seuraillut Jim Tucker raportoi eliitin sisäpiiriläisten kokouksesta. TC on eurooppalaisten, amerikkalaisten ja japanilaisten yhteiselin.
Erityisen kiinnostavaa on se mitä Tucker kirjoittaa sanotun Ron Paulista. Ron Paul on ilmeisen iso piikki eliitin lihassa - hienoa !

"PETRIFIED ABOUT PAUL

While they are confident they can deal with any “potential president,” the Trilateralists paid huge tribute to Ron Paul in an equally large twist of irony, by expressing alarm that he is causing “significant future damage.” They expressed concern that Paul’s rallies have attracted multitudes of young people who are getting “their political education.” They want Republicans to pressure Paul to drop out now and stop his education rallies. This assignment was given to Thomas Foley, former U.S. House speaker.

The reasons Paul’s “education campaign” strikes fear into Trilateral hearts are obvious. Paul would refuse to surrender an ounce of U.S. sovereignty to an international organization and TC wants world government.

Paul would immediately bring U.S. troops home from Iraq, Afghanistan and from 130 UN “peacekeeping” missions around the globe. TC wants to enjoy war profiteering and global power. Paul would abolish the federal income tax while the TC wants to pile on a global tax payable to the UN.

The formal agenda was loaded with everything Paul and American patriots detest: higher taxes, more foreign giveaways, more immigration, both legal and illegal, into the United States and “engaging Iran,” among others."

Eli Ron Paul Revolution on saanut ihmisiä herätettyä siinä määrin että eliitin suunnitelmat maailmanhallinnoksi saattavat mennä metsään. Hyvä hyvä.

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=8914

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tiedätkö, ketkä olivat tänä vuonna suomalaiset osanottajat?

Lars Osterman kirjoitti...

Tuskin siellä mitään suomalaisia on.
Ja jos on niin se yllättäisi minut.

;-)

Anonyymi kirjoitti...

Taisi anonyymi sekoittaa trilateralin bilderbergiin.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan pistää vihoiksi tällainen epäavoimmuus joka, vaivaa suurinta osaa eliittipiireistä.

Mutta seuraavaksi vähän blogi kirjoitustasi sivuavaa asiaa. Euro on ollut laskussa jo jonkun aikaa suhteessa yhdysvaltain dollariin vaikka, öljyn hinta ei ole laskenut. Olen huomannut että öljyn hinnan nousu on tänä keväänä vain nostanut euron arvoa suhteessa dollariin. Nyt se päinvastoin laskee.

Guardian lehden¹ mukaan euron arvon aleneminen suhteessa dollariin johtuu osaltaan euroopan ja yhdysvaltojen virallisten tahojen (ekp ja fed) suunittelemasta dollarin vahvistus operaatiosta. Mitä eurooppalaiset hyötyy vahvasta dollarista? Mehän ostamme suurimman osan hyödykkeistä aasiasta. Kiinan yuang on sidottu dollariin joten voisi kuvitella että hyödykkeiden hinnat vain laskisivat dollarin heikentyessä. Sama on sävel öljyn osalta. Dollari dominoi raaka-aine markkinoita joten eikö vahva euro tee raaka-aineista meille edullisempia kuin amerikkalaisille jos käymme raaka-aine kauppaa dollareilla?

Luulenkin että, koko dollarin vahvistamisidean takana on joukko dollari rikkaita ihmisiä joiden omaisuus on kevään aikana menettänyt reilusti arvoaan ja tulisi menettämään entisestään jos, markkinoiden annettaisiin vapaasti hoitaa asiat.

Mietin vain että, millaisia millaisia mahtavat olla tämän operaation vaikutukset tavalliselle eurokansalaiselle. Kiihtyvä inflaatio ja taantuman rantautuminen eurooppaan kenties? Mietin myös millaisilla välineillä dollarin arvoa aiotaan tukea.

Kiitokset hyvästä blogista. Jatka samaan malliin.

Pahoittelen pilkku -ja muita kieliopillisia ja informatiivisia virheitä.

(¹) http://www.guardian.co.uk/business/feedarticle/7504325

Lars Osterman kirjoitti...

Dollari on lopussa. Nyt pitää enää tehohoito sen näennäisesti hengissä.
Lisäämällä adrenallinia saadaan elintoiminnot näennnäisesti aktivoitumaan. Suurpankkien taseet pitävät jo sisällään niin paljon ilmaa että enne pitkää tulemme näkemään 100 kertaisia Enron-skandaaleja.
Pankkien taseissa on mm ns johdannaisia /derivatiivejä on 681.000 miljardin dollarin edestä. Tämä vastaa kaikkien maitten yhteenlaskettuja BKT:ta kymmenen vuoden ajalta.
Tämän vuoden lopussa ja viimeistään 2009 romahdus on totaalinen.

Sisäpiiriläiset pyrkivät eroon dollareistaan mutta se on mahdotonta suuressa skaalassa.
Kiinan ja Japanin on mahdoton vaihtaa 2,800 miljardit dollarinsa muihin valuuttoihin. Kiina ja Japani ovat siis pitäneet dollarin hengissä ostamalla lisää ja lisää USAn valtion obligaatioita jo vuosien ajan. Tällä tavoin ovat rahoittaneet vientiään USA:han.

Ilmeisesti USA:n finanssieliitti pyrkii epätoivossaan pakottamaan koko Pohjois-Amerikan uuteen yhteisvaluuttaan "ameroon" jolla voittaisivat aikaa.

Suomen kannalta dollari kai saisi jo nousta koska osa maan vientiteollisuus laskuttaa dollareissa. Ainakin metsäteollisuus näin.

Anonyymi kirjoitti...

kirjoitin aikaisemmin seuraavaa.

>> Ihan pistää vihoiksi tällainen epäavoimmuus joka, vaivaa suurinta osaa eliittipiireistä ...

Totta on että dollari voisi olla vahvempi viennin edistämisen kannalta mutta pitääkö keskuspankkien puuttua asiaan? Ja miten kalliiksi se tulee eurooppalaisille. Ei tällaisia lausuntoja anneta keskuspankeista jos niiden eteen ei olla valmiita mitään tekemään. Aletaanko euroopassa laskemaan yhtä holtittomasti lisää euroja markkinoille mitä yhdysvalloissa on tehty ja tätä kautta otetaan kansan kukkarosta pankeille lisää lainattavaa rahaa. Voisi kuvitella että raha ei pysy arvossaan jos sitä on liikaa markkinoilla tai jos sitä on liian helposti saatavilla. Käsittääkseni valuuttamarkkinoillakin toimii kysynnän ja tarjonnan laki.

Kansalaisten velkaannuttamiseen perustuva yhteiskunta joutaisi mielestäni romukoppaan. Tekeekö velkaantuminen ihmisistä jotenkin nöyrempiä?

Mutta aika näyttää miten tässä käy. Mukava vain maallikkona maallikon tiedoilla pohdiskella asioita.

Lars Osterman kirjoitti...

Suurin osa lisärahasta syntyy pankkijärjestelmässä luotonlaajennukssen kautta pankkien "myöntäessä lainaa" sinulle tai minulle tai vaikkapa Pekkariselle.

Eli tämä lisäys rahakantaan oli esim USA:ssa viime vuonna luokkaa 15%.

Ja ilman tätä mekanismia yhteiskunnasta loppuisi raha johtuen korosta joka vaatii että rahakanta kasvaa koko ajan. Ellei kasva "syntyy" lama. Näin ollen korkeasuhdanne tai lama eivät ole mitään syklisiä luonnonilmiöitä kuten auringonpilkut vaan pankkijärjestelmän loismaisen toiminnan tulos. Keskuspankit toki
joskus yrittävät antaa meille sellaisen kuvan ikään kuin heillä olisi tämä hallinnassaan. Ne maat joissa keskuspankki on kansallisessa hallinnassa saattavatkin osittain hallinnoida pankkien toimintaa mutta ne maat joissa keskupankki on liikepankkien omistuksessa se tietenkin toimii pankkien edunvalvojana. Näin esim Federal Reserve jonka viime aikasia toimia talousjournalistit ovat hiukan ihmetelleet. Naurettavaa on se etteivät tunnista ja tunnusta että FED ei ole kansalaisten asialla vaan heitä vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kansalaisten velkaannuttamiseen perustuva yhteiskunta joutaisi mielestäni romukoppaan.

Olen tästä 100% samaa mieltä. Huomauttaisin kuitenkin, että vaikka emme voi juurikaan vaikuttaa siihen, minkälaiseksi kansalaisten enemmistö on tämän yhteiskunnan luonut [*], yksilönä voimme tehdä paljonkin sen hyväksi, että velkaannuttamiseen perustuva talousmalli ei koske meitä.

Täytyy vain ajatella itsenäisesti, tunnistaa nuo huijaukset, ja olla menemättä niihin mukaan. Kukaan ei esimerkiksi pakota meitä ottamaan pankista lainaa, makuuttamaan säästöjä inflatoituvassa fiat-valuutassa, tai solmimaan työsuhdetta. (Kolme ensimmäiseksi mieleen tulevaa huijausta mainitakseni.)

Erona on tietysti se, että siinä missä yksilönvapaus ehkä ennen oli oletusarvo, on se nykyään taitolaji. Lajia kannattaa kuitenkin opiskella ja harjoitella.

* Eliittihän ei ole valtaa itselleen ottanut, vaan heikompiosainen kansanosa on sen heille tyhmyyksissään antanut kusetuksessa nimeltä "sosialismi" tai nykyisin muodikkaammin ilmaistuna "hyvinvointivaltio".

Lars Osterman kirjoitti...

ttl

Kai sinä tiedät että maailman finanssieliitti loi kommunismin ja sosialismin omia etujaan ajatellen.

(kirja)Anthony Sutton: Wall Street and the Bolshevik Revolution

Suurin osa bolshevikeistä oli todellisuudessa rahakkaita New Yorkin juutalaisia. Yksinomaan miljardööri Jacob Schiff
antoi tsaarin murhaa suunnitteleville nykyrahassa laskettuna satoja miljoonia dollareita. Schiff oli Kuhn & Loeb pankin johtaja. Kuhn & Loeb oli Rothshildin tytäryhtiö.

Väitetään myös että samat tahot loivat fascismin Italiaan ja kansallissocialismin Saksaan. (itse suhtaudun hiukan epäilevästi tähän)

(kirja)Anthony Sutton: Wall Street and the rise of Hitler.

**

Hyvinvointivaltiossa ei ole minusta mitään huonoa. Mikä sen vastakohta olisi muuta kuin eräänlainen villi länsi missä jokainen etuilee ja varastaa itselleen ja perheelleen minkä ehtii ja kykenee ja viis muista? Vai haluatko uuden luokkayhteiskunnan kuten Intiassa ?

Majuri Clifford Hugh Douglasin Social Credit, Economic Democracy ja National Dividend - ajatuksiin perustuva keskuspankiton & pankkilainaton & velaton ihanneyhteiskunta on pitkälti tämän
blogin käynnistänyt visio. Ron Paul
ei tätä edusta mutta hänen kampanjansa malli on hyvä välivaihe matkalla Utopiaan.

Yhteiskunnallinen luototus, taloudellinen demokratia sekä kansallisosinko ovat kaikki perusteltua yhteiskunnallista politiikkaa parhaimmillaan. Ei velkaa, ei korkoa, ei riistoa, ei talouskasvupakkoa, ei rahalla luotuja yhteiskuntaluokkia, sopivasti työtä kaikille, vapauttakin työstä kaikille niin haluaville, aikaa itsensä kehittämiseen ja asioiden opiskeluun.
Talousdemokratian aikana toimeentulo ei edellytä työntekoa.
Talousdemokratiassa valtiot käyvät kahdenkeskeistä clearingkauppaa missä kauppataseen on oltava balannissa. Talosudemokratiassa ei valmisteta roskatuotteita vaan kaikki pyrkii laatuun ja kestävään kehitykseen. Talousudemokratiassa ympäristöstä kannetaan huolta koska kaikkiin ympäristötekoihin on varoja. Talousdemokratiassa infrastruktuuria rakennetaan lisää ja ylläpidetään hyvässä kunnossa kaikilla tasoilla. Talousdemokratiassa sääntö on se että jos työvoimaa ja rakennusmateriaalia löytyy niin sellaiseen löytyy myös aina (yhteiskunnallista korotonta) rahoitusta.
Ainoat jotka eivät hyödy tässä maailmassa ovat ne sosiopaatit jotka kuvittelevat olevansa oikeutettuja muita parempaa osaan joko synnyttyään narsisteiksi tai kasvettuaan sellaisiksi. Sisäpiiriläisyys tai sukupuoli ei voi eikä saa ratkaista toimeentulon tasoa.
Pääomatuloilla eläminen pitää myös kyseenalaistaa.
(Pakko lopettaa tähän vaikka moni kohta jäi auki. ;-) )

Anonyymi kirjoitti...

Tuo talousdemokratia on niin lähellä kommunismia, etten oikein itse osaa nähdä sitä erillisenä talousteoriana, vaikka sitä kait sellaisena pidetäänkin.

Ylipäänsä demokratia (eli vahvemmanoikeus) on nimenomaan se vallankäytön instrumentti millä vapaa yhteiskunta saadaan vähitellen hivutettua fasismiin.

Jokatapauksessa Talousdemokratia on lähes täydellinen vastakohta sille libertaristiselle ajattelulle, mitä esim. Ron Paul kannattaa. Ja mitä itse kannatan.

"Hyvinvointivaltiossa ei ole minusta mitään huonoa."

Hyvinvointivaltio on aika tarkalleen se, mikä Suomessakin aiheuttaa pahan voinnin. Se tekee ihmisistä apaattisia ja elämänhaluttomia, sekä johtaa liian monen ihmisen kohdalla itsemurhaan.

Mikä sen vastakohta olisi muuta kuin eräänlainen villi länsi missä jokainen etuilee ja varastaa itselleen ja perheelleen minkä ehtii ja kykenee ja viis muista?

Parempi tuokin olisi kuin tämä nykyinen systeemi missä varastaminen on institutionalisoitu.

Vai haluatko uuden luokkayhteiskunnan kuten Intiassa ?

En tiedä luokista, mutta tuloeroja ei pidä yrittää konfiskoimalla pienentää.

Lars Osterman kirjoitti...

TTL

Olet 100% väärässä. Talousdemokratia edustaa äärimilleen vietyä vapautta. Kommunismi taas lähinnä vankilaa.

Talousdemokratiassa ei ole verotusta eikä tulonsiirtoja. Talousdemokratiassa ei ole tulonsiirtoja ainakaan yksityishenkilöiden puolella. Yritysverotusta pitäis kohtuullisissa määrin sopivana.

Ron Paul haluaa itsenäisen yksyisomisteisen keskuspankin US Treasuryn hallintaan ja rahakannat M1, M2 ja M3 valtion elinten hallintaan. (liippaa muuten aika läheltä Nevostoliiton kommunismia missä valtiollinen Gosbank oli samoissa asemissa...)

;-)


(ja tämän tietäisit jos edes viitsit vähän lueskella mitä olen kirjoitellut kohta kymmenen kuukauden ajan)

Anonyymi kirjoitti...

"(ja tämän tietäisit jos edes viitsit vähän lueskella mitä olen kirjoitellut kohta kymmenen kuukauden ajan)"

Wikipediassa on aiheesta varsin seikkaperäinen artikkeli.

Lars Osterman kirjoitti...

Economic democracy on Clifford Hugh Douglasin keksimä ilmaisu jo 1920-luvun alussa. Silloiset taloudelliset olosuhteet eivät vastaa tämän päivän taloudellisia olosuhteita. Paljon on tapahtunut.

Tästä syystä on turha tuijottaa liian pitkään C H Douglasista kirjoitettuja näkemyksiä jotka edustavat yli 90 vuotta vanhoja olosuhteita.

Tänä päivänä on lähinnä yksi taho joka on tulkinnut ja muokannut Douglasin ajatukset tälle päivälle:

Richard C Cook
(jotta ymmärtäisi mitä tarkoitan kannattaa lukea hänen monet artikkelinsa Global Research sivustolla)

Kanadassa, Uudessa Seelannissa, Australiassa, Salomonin Saarilla on poliittisia puolueita jotka arvostavat C H Douglasia ja pyrkivät toteuttamaan hänen ajatuksiaan huomioiden tämän päivän realiteetit ja muuttuneet olosuhteet sitten 1920-luvun.

Esim.
- Canadian Action Party
- Social Credit Party of Alberta

Salomonin Saarten pääministeri Manasse Sogavare on itse asiassa Social Credit Party of Salomon Islands PJ.

Olo miten oli C H Douglasin ajatukset ovat niin kaukana neuvostokommunismista kuin yleensä voi päästä.

Anonyymi kirjoitti...

Lars: Entä kun veroja ei olisi, niin millä maksettaisiin ilmainen terveydenhoito? Entä eläkkeet tai opintotuki?

Lars Osterman kirjoitti...

Anonyymi tarvi nyt aikalisän kun et kerran ole perillä rahan olemuksesta ja siitä missä se syntyy ja miten.

Katso vaikka aluksi video: Money As Debt, joka löytyy monessa osassa You Tubessä.

Tässä pieni aineisto:

Ever Wonder Why Banks Have So Much Money And People Have Debt?

Two great mysteries dominate our lives: love and money. "What is love?" is a question that has been endlessly explored in stories, songs, books and movies.

But the same can NOT be said about the question "What is money?"

It's not surprising that monetary theory hasn't inspired any movies yet. But it was not even mentioned at the schools most of us attended. For most of us, the question "Where does money come from?" brings to mind a picture of the mint printing bills and stamping coins.

Money, most of us believe, is created by the government.

Most of us believe that banks lend out money that has been entrusted to them by depositors. Easy to picture. But not the truth. In fact, banks create the money they loan, not from the bank's own earnings, not from money deposited, but directly from the borrower's promise to repay.

Sound far-fetched? Surely that can't be true. But it is.

Learn The Process by Which Banks Create Money

(sitten kun olet sen katsonut niin palataan asiaan )

;-)
The modern banking system manufactures money out of nothing. The process is perhaps the most astounding piece of sleight of hand that was ever invented.

Paul Grignon created a masterpiece that brings forward the truth of how the money system really works.

To demonstrate how this phenomenon of modern banking came about, consider watching the simple story of The Goldsmith's Tale on YouTube:

Watch Part I
Watch Part II
Watch Part III
Watch Part IV
Watch Part V

"The process by which banks create money is so simple the mind is repelled."

John Kenneth Galbraith, Economist

"Permit me to issue and control the money of a nation, and I care not who makes its laws."

Mayer Amschel Rothschild, International Banker

I encourage everyone from teachers to bank employees, accountants, students and everyone in between to invest in this video.


What Are Your Concepts And Beliefs Around Money?

If your life is based on what you believe, then what if those beliefs are wrong?

What if you're living your life shrouded in the false limitations and incorrect assumptions that other people have formed over generations, centuries, or even millennia?

Isn't it time you decide for yourself what you want to believe and intent about money?

Lars Osterman kirjoitti...

Vielä kerran - ja anteeksi jos olin vähän kyyninen. Mutta kun näitä asioita on niin pitkään pyrkinyt tuomaan esiin...*blink*

Tämän päivän raha on velkaa. Pankkilainavelkaa - eli luotto eli "raha" on syntynyt kun laina on nostettu pankista. 98,5% rahastamme on tällaista velkaa - eli vain kirjanpidollista pankkitilirahaa joka kuitenkin näyttää aidolta ja kelpaa maksuvälineenä.

Opintotuki, eläkkeet ja kaikki muutkin julkiset menot ovat tätä samaa rahaa (=velkaa) joka kiertää Suomen tileillä.
Rahamäärä termi M3)kasvaa jokaisen uuden lainan myötä ja kutistuu jokaisen pankkii maksetun lyhennyserän myötä.

Valtion, kaupunkien, kuntien, yritysten - kaikkien velkakirjat jäävät lainaa nostaessa pankkiin vastineeksi saadusta rahasta.

Näin siis julkisetkin yhteisöt lainaavat. Osa tosin valuttalainoja ja silloin velkakirjat ovat ulkomailla. (Lontoo, New York, Franfurt, Paris, Geneve, Basel)

Suomen valtion velasta todettava että 85 % velkakirjoista on ulkomailla joten korkovirrat menevät pois Suomen talousalueelta - mikä tarkoittaa että jokaisella lyhennyksellä "superkokenut viisastelija" Jyrki Katainen supistaa Suomessa olevaa rahamäärää. Katainen toimii ministerinä ikään kuin olisi asuntovelallinen joka lyhentää lainaansa. Katainen ei tajua että tekee karhunpalveluksen meille kaikille maksaessaan lainaa pois.
Rahamäärän kutistuessa yhä useampi huomaa että asiakkailla ei ole rahaa (ostovoimaa) ja kaupankäynti hidastuu ja hidastuu ...ja pikkuhiljaa meille syntyy matalasuhdanne lisää ja lisää konkursseja ja muuta kivaa.

No tarinan opetus oli se että talousdemokratiassa julkisen sektorin valtion rahat ei lopu. Jos loppuvat ryhdytään rakentamaan lisää tunneleita, lentokenttiä ja satamia - tai parantelemaan olemassaolevia. Tilirahaa tähän saadaan teoriassa vaikka loputtomasti ja aina ilman velkakirjaa ilman että se vaikuttaa inflaatioon. (perustelut ei nyt mahdu tähän)

Anonyymi kirjoitti...

Ahaa. Nyt ymmärrän. Talousdemokratia siis toimii vain, jos rahan luomisen ja jakamisen suorittaa valtio itse. Pankeista pitää päästä eroon.

Kuulostaa hyvältä, mutta tällä hetkellä mahdotonta toteuttaa. Vaadittaisiin täysi vallankumous ennen kuin tämä visio saataisiin toimimaan. Silloinkin varmaan nato-maat katsoisivat, että terroristit ovat kaapanneet Suomessa vallan ja lähettäisivät nopean toiminnan joukot pistämään kansalaiset ruotuun - takaisin orjiksi, joita meidän kuuluukin olla.

Lars Osterman kirjoitti...

Niin..mutta ei mikään muutos ihan tuosta noin tule. Tätäkin epäkohtaa voi portaittain muuttaa askel askeleelta.
Päätavoite on tässä vaiheessa saada ihmiset tietoisiksi siitä että tällainen valtava epäkohta on olemassa.
Sitten kun riittävän moni tietää ja tajuaa niin ruvetaan vaatimaan toimenpiteitä. Ja kun saavutetaan se kriittinen massa niin poliitikkojen on pakko tehdä jotain muuten joutuvat pois vallasta.

Tulemme kyllä ennen pitkää näkemään muutoksia siitä olen varma.

Anonyymi kirjoitti...

Katsoin sen Money as a Dept osat 1-5. Täytyy myöntää, että oli kyllä äärimmäisen hyvä dokumentti. Pitääpä ottaa vielä vähän enemmänkin selvää asioista :P