perjantai 9. toukokuuta 2008

Murder by Injection

Tämän hauskempaa haastattelua saa etsimällä etsiä. Itse Eustace Mullins pistää lääketeollisutta halvalla parhaansa mukaan. Meikäläinen ainakin sai mahtavat naurut...vaikka aihe onkin mitä murheellisin. 28 min video. Mielenkiintoisia näkemyksiä syöpähoidosta ja bisneksestä.

http://video.google.com/videoplay?docid=6229689573281687331

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pieni pyyntö. Voisitko laittaa youtube videoihin myös linkit näkyviin. Uskonnollisesta vakaumuksesta johtuen esimerkiksi minulla ei ole flash playeriä asennettuna joten katson videot muilla ohjelmilla. ;) On ikävää etsiä sivun lähdekoodista video linkkejä.

Kiitos

Anonyymi kirjoitti...

Ai että nykyaikainen syöpähoito ei tehoa? En jaksa kaivaa tilastoja, mutta veikkaisin että nykyään todennäköisyys selvitä syövästä on jo suhteellisen korkea(reilusti yli 50%).

Se mitä tuo äijä selitti lääketeollisuudesta on kyllä varmasti ihan totta.

Anonyymi kirjoitti...

Onko kaikki yliopistojen ja tutkimuslaitosten syöpä- ja syövänhoitotutkimus myös lääketeollisuuden talutusnuorassa, kun saavat aina vain parempia hoitomuotoja kehitettyä? Riippumattomat tutkijat uskaltaisivat raportoida myös hoitojen varjopuolista, eikö niin?
Sinällään ansiokas homeopaattinen lääketiede ei tunnu saavan esille omia tutkimuksiaan läheskään yhtä paljon. Puuttuva rahoitus?

Anonyymi kirjoitti...

Ilmeisesti hampulla olisi potentiaalia syöpälääkkeeksi. Ainakin jos uskomme Rick Simpsonia, joka on tehnyt aiheesta dokumentin parannettuaan syöpänsä hamppuöljyn avulla.

http://www.youtube.com/chrychek

ttl kirjoitti...

Hamppuun liittyen, suosittelen lukemaan Jack Hererin kirjan Keisarilla ei ole vaatteita (E-kirja, ilmainen).

Lars Osterman kirjoitti...

Syövästä, sen syistä, tehoavista hoitomenetelmistä ja yleensäkin parantumismahdollisuuksista on jokaisella aina omat mielipiteensä.

Varmaa on kuitenkin se että lääketeollisuus on VAIN bisnestä. Siinä ei ajattella potilaita vaan nimenomaan törkeätä rahastamista
kansanterveystyön varjolla ja Kela:n korvamerkityillä verorahoilla.

Sallittuja syöpähoitoja on kolme:
silpominen, myrkyttäminen ja säteilyttäminen.
*Silpominen edellyttää kallista sairaalaa, kallista leikkaussalia, kalliita laitteita ja kohtuuttomia palkkoja nauttivia "lääkäreitä" ja muuta hoitohenkiläkuntaa.
*Myrkyttäminen tapahtuu kymmeniä tuhansia maksavilla patentoiduilla solumyrkkylääkkeillä joita Kela korvaa.
*Säteilyttäminen taas satojatuhansia maksavilla laitteilla kalliissa sairaalassa, kohtuutonta palkkaa nauttivien "lääkäreiden" valvonnassa.

Joka tapauksessa lääketeollisuus vie potin. Kaikki muut ehkäisevät luonnon temput ja ei-patentoitavien luonnon lääkkeiden käyttäminen hoitomenetelmänä on valtion virkamiesvoiman avulla luokiteltu "puoskaroinniksi".

Veikkaan että k.o virkamiehet ovat palanneet takaisin lääketeollisuuteen korkeammalle pallille kiitokseksi siitä että runnoivat läpi lakeja joka suosivat lääketeollisuuden etuja.

Eli näin Eustace Mullinsilla oli puheenvuoro.

Hampusta on paljon tietoa myös You Tube-puolella sille joka ei jaksa kirjaa lukea.