perjantai 2. toukokuuta 2008

The Superclass

David Rothkopf puhuu uudesta kirjastaan, The Superclass The Global Power Elite and the World They Are Making sekä siitä miten maailman eliitti järjestelee asioita etujensa mukaaan. Varsin mielenkiintoinen esitelmä. Tästä on myös verrattain kriittinen kirjoitus Prisonplanet sivuilla.Each one of them is one in a million. They number six thousand on a planet of six billion. They run our governments, our largest corporations, the powerhouses of international finance, the media, world religions, and, from the shadows, the world’s most dangerous criminal and terrorist organizations. They are the global superclass, and they are shaping the history of our time," states the promo for the book.

2 kommenttia:

ttl kirjoitti...

Videolla Rothkopfin aloitettua puheensa, huomaa jo ensimmäisistä lauseista, että nyt jotain on pielessä. No, Rothkopf on juutalainen, joten se siitä.

Luulin, että tämän blogin oli tarkoitus pysyä asialinjalla.

Lars Osterman kirjoitti...

Tämän blogin tarkoitus on valistaa ihmisiä asioista joita koen tärkeiksi. Rothkopfin esitelmä on osa tätä palapeliä. Tietysti DR on amerikanjuutalainen senhän huomaa jo nimestäkin - mitä sitten ?

Ei minulla ole mitään ketään vastaan vain siksi että joku sattuu olemaan juutalainen. Pelkään pahoin että joku on nyt käsittänyt minut väärin.
Lisäksi: suosittelen että luet sitä mitä juutalaiset Israel Shahak, Israel Shamir ja Benjamin Freedman
ovat kirjoittaneet. Auttaa ymmärtämään maailman menoa....