torstai 22. toukokuuta 2008

Todellinen McCain. Ja media vaikenee.

Katsottuasi tämän videon tajuat varmaan miksi John McCain tuskin tulee valituksi USA:n presidentiksi. Ja jos tulisi niin kansa saa ansaitsemansa presidentin. Toivotaan että mahdollisimman moni republikaanien delegaateista katsoo tämän. Ehkä Ron Paul vielä nousee tuhkast..

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

McCain, hauska heppu, joka puhuu itsensä pussiin mennen tullen. Ehkä jenkit saavat, mitä ansaitsevat. Ansaitseeko muu maailma tämän dementikon suurvallan johtoon?

misterjukka kirjoitti...

republikaanit ovat vain toisintoa muinaisista publikaaneista jotka vaikuttivat noin 2008 vuotta sitten entisessä juudeassa, joten mitään hyvää ei ole odotettavissa heiltä eikä keneltäkään jonka he ovat saaneet Usa:n johtoon koska: Ariel Sharon kertoi meille aika selvästi miten maailma makaa.

hän sanoi:
saying "every time we do something you tell me Americans will do this and will do that. I want to tell you something very clear, don't worry about American pressure on Israel, we, the Jewish people control America, and the Americans know it.

misterjukka kirjoitti...

niin että vaikka koko muu maailma tukisi pelkästään Ron Paulia, ja amerikkalainen enemmistökin tukisi Ron Paulia, niin Ron Paulista ei tule presidenttiä, saattepa nähdä.
Sen verran on juutalaisilla ylivaltaa kaikkien ihmisten yli tässä maailmassa, että äänestämällä et tuosta ylivallasta eroon pääse, vaan joudut tekemään jotakin konkreettisempaa.

Ukkonoa kirjoitti...

Öh imho saa olla skeptinen maailman tilan suhteen, mutta noi juutalais- kommentit voi jättää suosiolla pois..

Lars Osterman kirjoitti...

Mmmm..niin. Olen sanonut Jukalle ennenkin että asiat eivät ole ihan noin yksinkertaisia ja - mustavalkoisia.