lauantai 31. toukokuuta 2008

Suuri Öljyhuijaus

The Great Oil Swindle. Tiedä sitten - mutta näin väittää Mike Whitney. Hannu Yli-Karjanmaa kirjoittaa artikkeliin suomenkielisen alustuksen näin:

Artikkeli nostaa esille mahdollisuuden, jonka mukaan viimeaikainen hurja nousu raakaöljyn ja maataloustuotteiden hinnoissa johtuu suurten pelaajien spekulaatioista. Suurille liikepankeille on annettu vapaat kädet paikata asuntoluotoissa kärsittyjä menetyksiään raaka-ainefutuurien ym. avulla. Öljyn hintaan on muodostunut suuri kupla, joka ennemmin tai myöhemmin puhkeaa.

4 kommenttia:

misterjukka kirjoitti...

niin se on ja sama juttu on ruuanhinnan nousussa, kehitysmaiden ihmisille ei riitä enää ruokaa kun isojen toimijoiden täytyy keinotella ihmisten perustarpeilla säälimättömästi.

nämä jotka keinottelee ihmisten perustarpeilla pitäs sulkea vankimielisairaaloihin ,sillä he ovat suurimmat kurjuuden aiheuttajat tässä maailmassa.

Anonyymi kirjoitti...

totta, on se aika outoa ja ikävää että myös maissa jossa on ruuan ylituotantoa, ihmisiä kuolee nälkään.

Anonyymi kirjoitti...

Fulfordin mukaan Illuminati käyttää ruoka-asetta Aasiaa vastaan. Aasian salaseurat ovat nimittäin uhanneet salamurhata kaikki jäsenet valtapyramidin yläpäästä, elleivät ne lopeta ihmiskunnan orjuuttamista.

Illuminati ei kuitenkaan näytä luopuvan vallasta, vaan viimeisenä keinona yrittää säilyttää vallan kaikin mahdollisin keinoin. Yksi on ruuan hinnan nostaminen ja maailmanlaajuisen nälänhädän tuottaminen ja toinen on maanjäristykset, joita on nähty Aasiassa.

Lars Osterman kirjoitti...

No noista Fulfordin väitteistä ei tiedä. Joskus tuntuu että mies ei ole ihan jalat maassa...

Mut aika näyttää.