torstai 29. toukokuuta 2008

Onko Fulfordin sanoissa perää..

Benjamin Fulford väittää tässä että HAARP antennisto, joka on Alaskassa - itse asiassa olisi laite jolla tahallisesti voidaan aiheuttaa maanjäristyksiä.

Vaikea ottaa kantaa. Mutta toki mielenkiintoista... (huomaa päivitykset alla)Tässä toinen mielenkiintoinen video jonka lopussa samanlaisia väitteitä.

Päivitys: tässä linkki Jeff Rensen Fulford-arkistoon

Tässä Fulfordin pitempi haastattelu (Jussin vihje) Project Camelotin sivuilta.

Tässä HAARP- linkki Exopolitics sivuille.

Päivitys 2 :China Orders Strike Against US For Catastrophic Earthquake

Russian Foreign Ministry reports are stating today the Prime Minister Putin’s ‘suddendiplomatic trip to France was made at the behest of China’s President Hu in order to ‘warn’ the European Union not to become involved with the US following what is widely expected to be a ‘retaliatory strike’ against the United States, and who the Chinese military has blamed for the catastrophic May 12th earthquake that has killed nearly 90,000 human beings.


12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoinen väittämä kaikenkaikkiaan. Jos laiteella todella pystyy laukaisemaan maanjäristyksiä niin tässähän on kyse lähes atomipommin kaltaisesta aseesta ainakin maanjäristys herkillä alueilla, otollisissa olosuhteissa.

Anonyymi kirjoitti...

Wikipediassakin näyttäisi olevan maininta että laite saattaisi soveltua geofyysiseen sodankäyntiin. Mene ja tiedä. Myös venäjällä on vastaava laite näköjään.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sura_Ionospheric_Heating_Facility

JussiR kirjoitti...

Kannattaa katsoa myös samaisen miehen pitempi haastattelu: http://video.google.com/videoplay?docid=-7802788663048261963

Ainakin raha-asioista hän tuntuu olevan hyvin perillä, ja salaliittoteorioiden sekamelskassa se on ehkä tukevin mahdollinen pohja jonka päälle ymmärryksensä voi rakentaa.

Hän mm. mainitsee sen kuinka aiemmin Kiina ja Neuvostoliitto olivat (ainakin osittain) lännen rahaeliitin hallinnassa ja kuinka ensin Kiina ja viimeistään nyt Putinin toimesta mös Venäjä ovat varmistaneet itsenäisyydensä. Ja kuinka USA:n sotavoimat eivät enää kykene dominoimaan Kiinaa ja näin ollen Kiinan ei enää tarvitse taipua lännen taloudellisiin pakotteisiin (esim. Aasian dollari varannot, joilla ne voivat tuhota USA:n talouden).

Kun tähän lisätään internetin kautta levinnyt tietoisuus lännen valtarakenteista, alkavat ne olla murtumispisteessä. Kysymys onkin nyt siitä luopuvatko he vallastaan suosiolla vai alkavatko he propagoimaan kolmatta maailmasotaa kuten jotkut pelkäävät (sodan ollessa helpoin tapa voimistaa valtion sisäitä valtahierarkiaa).

misterjukka kirjoitti...

Nikola Tesla jo aikoinaan kokeili maanjäristyskonetta: Earthquake machine,

yleisesti toiminta periaate on että siihen kohteeseen johon halutaan aiheuttaa maanjäristys, täytyy jollakin esim paineilma vasaralla aiheuttaa 7.83 Hz taajuinen värähtely.

myös kaukovaikuttaminen onnistuu kun aiheutetaan kaksi erillistä taajuutta joiden summa on tuo 7.83 hz, siis kun laitetaan maankuoressa etenemään värähtelyt siihen kohteeseen jossa halutaan aiheuttaa maanjäristys.

Lars Osterman kirjoitti...

Nyt on toisenlainen tekniikka kyseessä - minkä huomaat jos katsoit videon. Jonosfäärin kuumentaminen miljardilla watilla - jolloin se tavallaan kiehuu ja nousee samalla.
Tästä sitten väitetysti saadaan maan kuori ja mannerlaatatkin reagoimaan.

Tässä HAARP:issa on erään Bernard Eastlundin patentit taustalla mutta varmaan Teslaan ne jäljet loppujen lopuksi tässäkin johtavat.

On muuten olemassa jokin kansainvälinen sopimus vuodelta 1978 mikä kieltää "weather war-fare:n" eli sodankäyntiä sään muokkaamisella. Tämä liippaa aika läheltä jos tämä olisi tahallisesti tehty.

Luin jossain jo vuosia sitten että ensimmäinen tahallisesti aihetettu maanjäristys olisi ollut Kobessa Japanissa 1980-luvulla. Sillä varoitettiin japanilaisia ..ja mahdollisesti pakotettiin ne ostamaan tuhansilla miljardeilla lisää USA:n valtion velkapapereita.

misterjukka kirjoitti...

niin muuten, se syy miksi maapallo värähtelee 7.83 hz taajuudella luonnostaan, johtuu siitä että salamapurkaukset iskee joka sekunti maahan, jossakin päin maailmaa 7.83 kertaa sekunnissa.
tämä purkaustaajuus on vakio.

Joten lienee mahdllista tällä Haarp systeemillä vaikuttaa samankaltaisesti, näihin purkauksiin siten että ne kasaantuvat jatkuvasti samaan paikkaan ja tuolloin seurauksena on tietenkin maanjäristys.

misterjukka kirjoitti...

ai niin ja miksi juuri 7.83 on se vakio?

koska maapallon ja ionosfäärin välissä pomppii seisova skalaariaalto.

siis se aalto ehtii kulkea sen matkan edestakaisin 7.83 kertaa sekunnissa

misterjukka kirjoitti...

schumann resonanssin yhteys maanjäristykseen, linkkiä tuonne:

http://cat.inist.fr/?aModele=afficheN&cpsidt=16986982

#sekä

http://www.mondovista.com/schuman.html

ja schumann resonanssista yleensä
wikipediassa:
http://en.wikipedia.org/wiki/Schumann_resonance

Anonyymi kirjoitti...

Jonkun verran on ollut puhetta myös siitä, että Pekingin olympialaisten jälkeen alkaa Illuminatin teloittaminen, jos se ei suostu luopumaan vallasta vapaaehtoisesti. Ruuan hintojen nostaminen on Illuminatin yksi ase Aasiaa vastaan. Mielenkiintoiset ajat käsillä.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa katsoa dokumentti Angels Don't play this HAARP. Siinä esitetään jotain toimintaperiaatteita kyseisestä laitteesta.

Mukana videolla ovat selostamassa hankkeessa työskentelevät tutkijat, jotka pokkana väittävät, että siitä ei ole mitään haittaa eikä vaaraa, jos ilmakehän yläkerrosta hetkellisesti tykitetään miljardeilla volteilla sähköä ja saadaan se nousemaan ylöspäin. Epäilijöille siis tiedoksi, että laite on todella olemassa ja se myönnetään. Norjalla on yksi vastaava laite ja venäläisillä myös.

HAARPia rahoittaa US Air Force, joten sekin väite tuntuu epäilyttävältä, että projekti liittyisi vain rauhanomaiseen tutkimukseen. Virallisen selityksen mukaan HAARPia käytetään mm. sukellusveneiden kommunikointiin ja öljy- ja mineraaliesiintymien paikantamiseen.

Kriitikoiden mukaan kyseessä voi olla säänhallinta, mind control eli mielenhallinta- ja maanjäristyslaite.

dr pianka kirjoitti...

http://www.rense.com/Datapages/fulfdat.htm

kannattaa kuunnella haastattelu osat 1&2 erittäin kiinnostavaa asiaa

Lars Osterman kirjoitti...

Toki ovat mielenkiintoisia - mutta ovat jo melko vanhaa tietoa koska nauhat ovat heinäkuun alusta 2008.

Kuuntelin ne silloin heti itse. Ja täytyy sanoa että huomioiden mitä Fulfordin mukaan olisi pitänyt tapahtua - ja mitä todellisuudessa on tapahtunut - niin suhtaudun ny melko kriittisesti Fulfordiin.

Esim 30.9 piti olla tärkeä päivämäärä eräille jotka velkovat saamisiaan mm Bushin piireiltä. Eikä mitään tapahtunut.Ei ainakaan näkyvässä maailmassa.