keskiviikko 31. lokakuuta 2007

Tonight Show: Ron Paul

Ron Paul NBC:n Tonight Show ohjelmassa 30.10 2007.

Ron Paul on Jay Leno Show

Presidenttiehdokas Ron Paul oli eilen suositun tv-ohjelman isännän Jay Lenon vieraana 30.10 ja totesi että kampanja menee niin hyvin että "sellainen riski on olemassa - että hän voisi voittaa".

"Ron Paul to Jay Leno: 'I could win'

The campaign has been going so well in his view that "there's probably a risk I could win," Republican presidential candidate Rep. Ron Paul just told NBC-TV's Jay Leno."

Oli miten oli niin tämä tv-esiintyminen oli mielestäni merkki siitä että valtavirtamediat ovat paineen edessä joutuneet nöyrtymään ja sittenkin huomioimaan tätä kansan suosikkia.

Kriittisiä mielipiteitäkin on

Andrew Winkler epäilee artikkelissaan että presidenttiehdokas Ron Paul todellisuudessa olisi CIA:n sätkynukke jonka avulla poliittiseen nykytilaan tyytymättömät houkutellaan äänestämään häntä. Andrew Winkler ihmettelee myös sitä ettei Ron Paul näytä uskaltavan sanoa ääneen sen minkä hän varmasti tietää; eli että Israel-lobby oikeasti on juutalaislobby.
(J-sanaa kannattaa toki varoa koska jos sitä käyttää nin sen myötä saa helposti antisemiitin leiman.) Winkler toteaa myös Paul´in vietelleen "9-11 Totuusliikettä" ja hyötyneen siitä vaikka eräässa haastattelussa myöhemmin sanoutui irti Alex Jones mielipiteistä siitä että "9-11 oli bush-hallinnon sisäpiiriläisten teko" (911-was an inside job)
Artikkelissa on paljon muuta - myös esimerkkejä siitä miten Ron Paul on äänestänyt vaikka olettaisi hänen äänestäneen toisin- vapauden puolesta.
Tämä blogi kannattaa ehdottomasti Ron Paul´in kampanjaa vaikka julkaisenkin tämän kriittisen jutun. Tässä lyhyt ote Winklerin jutusta:

"Republican Ron Paul hasn’t stopped one out of hundreds of bills and policies with which his party converted America from a pretend-democracy to a full-blown Big Brothership. He only voted no, when it had no effect on the passing of the bill."
En itse kommentoi näitä mielipiteitä tämän enempää. Haluan silti että Ron Paul´in kannattajat ovat tietoisiä että tällaisiakin ääniä kuuluu.

tiistai 30. lokakuuta 2007

Joustolaina - esimerkki luototuksesta

Eräät Joustolaina- mainokset usein hyppivät silmille surffatessa kotimaisilla sivuilla. Klikkasin kerrankin kyseistä mainosta katsoakseni millaisin ehdoin tarjoavat luottoa.

Väittävät sivuillaan mm näin että:

"Todellinen vuosikorko

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko kolmen vuoden 2000 € Joustolainalle on 23,8 %. Todellista vuosikorkoa laskettaessa on otettu huomioon kaikki kulut ja lyhennysvapaa vuosi."

Minä vuorostani väitän että huomioiden sen että luottolaitosten kassavarantovaatimus on 10% niin heidän todellinen vuosikorkotuottonsa on aivan eri luokkaa kuin tuo mitä väittävät asiakkaille ja muille uteliaille. Lasketaanpa se oikea korkotuotto. Kokonaistienesti on siis mukavat 1.136,00 euroa. Kassavaranto 10% tarkoittaa että teoriassa pitää olla välitön maksuvalmius kymmenesosalle veloista.

Periaatteessa asia on näin:
  • Joustolianalaiset ovat esimerkinomaisesti itse ottaneet 200,00 euron luoton esim. keskuspankilta. Raha on heidän on tilillään odottamassa sinun tulevan 2000,00 euron lainasi kassavarantona.
  • Kirjaavat sinun tilille tilivientinä 2.000,00 euron luoton (ilman että mitään todellista rahaa on liikkunut minnekään). Laina-aika on neljä vuotta. Ensimmäinen vuosi lyhennysvapaa.
  • Kirjaavat sinulle velkaa 3.136,00 euroa. 2000 + (12 x 33) + (36 x 75) + 40 euroa.
  • Lopputulos on se kun olet maksanut heille kaikenkaikkiaan 3.136,00 euroa niin se 2000,00 lainasi on sitten maksettu.
  • Joustoluotto on kirjannut korkotuottoina neljältä vuodelta kaiken kaikkiaan 1.096,00 euroa ja ns kuluihinsa saaneet 40,00 euroa.
  • Joustolainalla lisäksi nyt 2000 euroa rahaa mitä lainata edelleen korkoa vastaan muille.
  • Joustolaina lie maksanut n. 5% vuosikorkoa omalle lainalleen eli 10,00 euroa vuodessa.
  • Joustolainan todellinen vuosikorkotuotto on aivan jotain muuta kuin tuo väitetty 23,8%
  • Helposti näkee että suhteessa heidän omaan pääomaansa kokonaistienesti neljän vuoden aikana on 1.096,00 euroa /200,00 euroon eli 548%
  • Kun 200,00 euron pääoma on tuottanut 3.136,00 euroa uutta pääomaa neljässä vuodessa korkotuotto on n. 99,7% /vuosi.
  • Kun 200,00 euron pääoma on tuottanut 1.136,00 euron koron neljässä vuodessa korkotuotto on 54,4 % /vuosi.
Huom. Joustolaina voi nyt myös jatkossa "lainata" sen luomansa 2000,00 euron kerta toisensa jälkeen koska se on heidän kirjanpitonsa mukaan heidän ikiomaa rahaa.

Olet sen luottosi lisäksi vienyt jonkun toisen huono-osaisemman lainapääomia tuon 1.136,00 euron verran koska kierrossa oleva raha on reilut 97%:sesti lainaluottoa.

Niin mitä mieltä olet, onko ehkä laskelmissani jotain virheitä ? Kommentoi rohkeasti niin korjaan ne mielelläni.

Onko joustolainan luotto korkonkiskontaa ? Ei ainakaan kuluttajaviraston mukaan koska todellinen vuosikorko on "vain" 23.8%. Kannattaako kenenkään lainata rahaa tuollaisin ehdoin ?
Onko ehkä niin että pelkästään jo ennestään todella pahassa taloudellisissa ongelmissa olevat lähtevät näin epätoivosin ehdoin hakemaan lainaa? Se tarkoittanee sitä että ylläolevien kiskurikorkojen lisäksi rapsahtaa lisää kuluja - ja sehän on pelkästään kotiinpäin lainaajille.

Perustulo ja sen rahoitusmalli



Moni puoluepoliitikko viisastelee perustuloa vastaan. Näyttää siltä kuin perustuloa aikanaan äänekkäästikin ajanut ajanut Tarja Crohnberg (Vihreät) olisi hiljennetty. Kansanedustajat ja vakiopoliitikot ovat kaikki olevinaan huolissaan siitä ettei verorahat riitä kohtuulliseen perustuloon. Rivipoliitikot esittävät hyvin itsevarmoja mielipiteitä asiassa.

Silti jos ajatellaan että raha on vain paperilappusia ja metallinpalasia niin ei pitäisi olla mitään vaikeuksia hoitaa asiat niin että niitä saa lisää.
Jos jokin taho haluaa estää tämän niin se on sitten vain näiden joidenkin tahojen politiikkaa. Ja nämä tahot voidaan vaaleissa vaihtaa sellaisiin jotka eivät asettele kapuloita rattaisiin. Demokratiassa missä jokaisella on yksi ääni tämä lie mitä totisinta totta ja kaukana utopiasta.

Mutta jos taas ylistetty demokratiamme sitten onkin silmälumetta ja taloudellinen päätäntävalta onkin demokrattisen järjestelmän ulkopuolella asia menee jo vaikeammaksi.

Kansalaispalkka olisikin itse asiassa vieläkin helpompi toteuttaa koska tosiasiassa nykyinen raha ei ole enää seteleitä ja kolikoita.
Läntisessä modernissa kansantaloudessa fyysisen rahan osuus kokonaisrahahuollosta
on enää luokkaa 3 % ja loput on virtuaalista digitaalirahaa ja aikaansaatu naputtelemalla näppäimistöä jonkin pankkilaitoksen myötävaikutuksella.

97 % kaikesta maamme tileillä kiertävästä rahasta on siis tätä virtuaalirahaa -
ja vieläpä korollista sille jollekin joka sen on lainannut. Niinpä aikanaan minunkin nostamani asuntolaina lähti kiertämään tililtä toisella ja kiertäisi vieläkin periaatteessa ellen olisi sen jo kokonaisuudessaan maksanut pois.

Sillä samalla tavalla kuin pankit luovat rahaa lainatessaan sitä meille - ne myös itse asiassa tuhoavat rahaa(=poistavat sen kierrosta) samaa vauhtia kun lyhennämme lainaamme.
Pankit siis tuottavat vastikkeettomasti rahaa - ja ovat sitä tehneet 1600-luvun lopusta asti.
Joka ei tätä tätä esoteerista matematiikkaa ja luovaa kirjanpitoa halua hyväksyä todeksi voi etsiä netistä vaikkapa "fractional reserve banking" (osittainen kassavaranto) ja itselleen todeta että nykypankilla tarvitsee olla vain 10 euroa nimellisiä varoja jokaisen 100 "lainaamiseksi". Seuraa siis se tosiasia että 90 euroa syntyy siis tyhjästä - vastikkeettomasti. Kanadalainen animaatio ja dokumenttielokuva rahasta ja sen synnystä,
Money as Debt - kuvaa tämän meille hyvin selkeästi. Elokuvassa osoitetaan miten alkuperäiset reilut 1000 dollaria tavallisessa pankkijärjestelmässä kasvaa uskomattomalla tavalla satakertaiseksi - eli 100.000 dollariksi.

Tämä kuulostaa varmaan mahdottomalta monen lukijan mielestä mutta näin se vaan on vaikka tästä vaietaan poliittisissä piireissä. Kriitillisten mielien kannattaa miettiä vaikkapa mistä USA:n nykyinen 9.000 miljardin valtionvelka on ilmestynyt - kellä muka olisi ollut lainata heillä nämä
rahat ? Ei kenelläkään, vaan kaikki perustuu velkakirjoihin ja niita vastaa luotuun tilirahaan.

Jos USA:n valtionvelkaan vielä ynnätään valtion muut sitoomukset sekä osavaltioiden, kaupunkien, kuntien ja pien- ja suuryritysten, järjestöjen ja yksityishenkilöiden velat tullaan velkataakkan joka on luokkaa 55,000 miljardia - ja kaikki itse asiassa katteettomia numerollisia paperilappusia joille vain on sovuttu määrätty arvo - sekä valtaosa numerorahana tietokoneiden kovaleivyillä.

Tätä pankkien rahasampoilua ei aina katsota hyvällä ja siksi joissakin maissa esim. Englannissa ja Kanadassa on syntynyt uusia poliittisia puolueita joiden ohjelmassa on nimenomaan tämän (poliittisen) epäkohdan muuttaminen. Monetary Reform Party /UK ja Canadian Action Party sekä Alberta Social-Credit Party olkoot esimerkkejä tästä.
Palatakseni kansalaispalkan väitettyyn taloudelliseen mahdottomuuteen totean että valtionkonttorin piirissä voitaisiin hyvin näppäillä tietokoneen näppäimistöä ja - voilá - näin saada aikaiseksi ne 500-600 euroa jokaiselle kansalaiselle ja lähettää ne jokaisen tilille ilman että tästä koituisi minkäänlaista taloudellista rasitetta valtiontaloudelle.

Tästä seuraisi lähinnä yleistä hyvinvointia, nostetta taloudellisessa toimeliaisuudessa, supistunutta verotuspainetta, uutta yrittelijäisyyttä ja satoja tuhansia uusia työpaikkoja mm siksi että yrittämisen taloudellinen riski olisi ratkaisevasti pienempi.
Ihmisillä olisi näissä olosuhteissa myös varaa jäädä eläkkeelle ja tehdä sitä mitä todella haluavat elämänsä aikana. Ja mitä oleellisinta korollisen rahan osuus vähenisi pikkuhiljaa kuten myös pankkilainojen kysyntä. Tällöin nykyisen pankkijärjestelmän merkitys laskisi sille tasolle jolle se kuuluu. Prekariaattiliikekin (joka on ajanut perustuloasiaa) voisi todeta että on tehnyt itsensä tarpeettomaksi ja hajottautua.

Kaikki on siis itse asiassa vain politiikkaa. Kuka sanoikaan ettei politiikka kiinnosta.

sunnuntai 28. lokakuuta 2007

Ron Paul tv-mainos

Ron Paul ja Israel osa 2


Luin hiljan artikkelin missä todettiin että peräti 96% maailman uutismedioista ovat poliittisesti sekä nykyisen juutalaisvaltion että militanttisionismin aktiivikannattajien käsissä. Samassa artikkelissa todettiin että mitä ilmeisimmin juuri tästä syystä emme kuule emmäkä näe mitään artikkeleita eikä uutisia Ron-Paul-Revolution liikkeestä.
Päälehdet ja pääuutiskanavat näyttävät taitavasti välttävän kaikkia uutisia mitkä tähän presidenttiehdokkaaseen liittyy. Ote artikkelista:

"Take Congressman Ron Paul, candidate for President. His incredible popularity among everyday Americans is incontestable. But the media constantly give him the cold shoulder. Better to ignore Paul and pretend he's not even there, than to face up to the fact that he's the only Republican the grass roots majority would give one plug nickel for. So, the media shower their attention on the homosexual Giuliani, the flip-flop Mormon Romney, the dumbo Senator Thompson from TV's Law & Order, or the "bomb, bomb Iran" nutcase, McCain. As far as Ron Paul is concerned, the media approach is, "Who?...Ron Paul?... Never heard of him."
Onko todellakin niin että päästäkseen uutisiin presidenttiehdokkaan pitää kiistattomasti ilmoittaa ajavansa Israelin etuja ? Näin mm Hillary Clinton on menetellyt - ja poks: näemme hänen kasvonsa lehdissä, luemme hänen kampanjastaan ja saamme kuulle että hän kaikella todennäköisyydellä on Bushin seuraaja...

perjantai 26. lokakuuta 2007

Ilkka Kanervan märkä päiväuni ?

Satuinpa tässä kuuntelemaan Radio Novaa autossa. Haastateltavana ulkoministeri Ilkka Kanerva. Puhuttiin niitä näitä ja henkilökohtaisiakin. Lopuksi pyydettiin nimeämään pari ihanteellista päivällisvierasta. Kanerva möläytti Condoleeza Rice miettimättä sen pitempään. Ihana nainen kuulemma. Ja fiksu että kun sen kanssa pääsee samalla aaltopituudelle niin kyllä on niin "kivaa seuraa." [Toiseksi seurakseen Kanerva halusi Sergei Lavrovin, Venäjän ulkoministerin.]




















Kuva www.deeillustration.com/

keskiviikko 24. lokakuuta 2007

Epätoivon tekoja alkaa näkyä

Presidenttiehdokas Ron Paul on nyt monen mielestä liian ylivoimainen kaikissa aidoissa käpälöimättömissä ehdokkaitten kannatustilastoissa.
Nyt alkaa näkyä merkkejä siitä että isokenkäiset (sotateollisuus, pankkiala, AIPAC, neokonservatiivisen bush-juntan edunsaajat) vaativat toimia. Toimia joilla miestä kaikin keinoin pitää pysäyttää - ja hänen kannattajiaan estää ottamasta kantaa esim erilaisilla keskustelusivuilla. Niinpä redstate.com ylläpito ilmoittaa nyt jukisesti ja suoraan ettei siellä suvaita enää ronpaulkannattajien kommentteja:

"Effective immediately, new users may not shill for Ron Paul in any way shape, form or fashion. Not in comments, not in diaries, nada."

Politico-sivulla asia uutisoidaan näin:

"The ubiquitous and web-savvy supporters of Ron Paul now have one less forum in which to vent their rage. (...)The influential conservative blog Redstate.com placed a ban last night on all Paul commentary from readers who are recent arrivals to the blog."

Redstate-sivusto on muutenkin ollut vihamielinen Ron Paul´ille. Tämäntapaisia juttuja on mm viljelty viime aikoina:

"I no longer think Ron Paul should be included in any serious discussion of the Republican Party or its Presidential candidate."

PrisonPlanet vuorostaan uutisoi asiaa näin:

"RedState has now done what the rest of the GOP establishment would like to do: they've banned all discussion of Ron Paul from their bulletin boards, comment threads and interactive forums."
Saa nähdä johtaako tällainen toiminta siihen että ronpaulfanit ryhtyvät vielä päättäväisemmin varmistamaan kannattajansa päätymistä republikaakisen puolueen ehdokkaaksi.....

PS Tänään keskiviikkona 22.10 2007 Ron Paul kuulemma vilahti ensimmäistä kertaa Suomen televisiossa. Ajankohtaisohjelma kakkoskanavalla näytti häntä 3-4 sekunnin ajan samassa kun todettiin Giulianin, Thompsonin, Romneyn ja McCainin olevan pääehdokkaat. Ron Paul´in nimeä ei mainittu tässä tilanteessa.

tiistai 23. lokakuuta 2007

Don´t mess with Ron Paul or his followers

Tässäpä kerrassaan hauska video. Lyhyesti sisällöstä: Taustana sen verran että eräs tv-yhtiö, CNBC keskeytti hiljan tv-väittelyn jälkeistä suosituimmuusäänestystä koska heidän mielestään Ron Paul oli "liian ylivoimainen". Epäiltiin vilppiä, vaikka se on mahdotonta. Jokaisen IP-osoitteen tai kännykkänumeron lähettämä ääni lasketaan vain kerran. Silti äänestys keskeytettiin.

Tästä seurasi ennennäkemätön sähköpostivyöry missä tv-yhtiötä moitittiin. Ron Paul´in tai hänen kannattajiensa kanssa ei pelleillä ! Videopätkä antaa muutenkin hyvän kuvan tilanteesta; suuri osa nuorisosta ja opiskelijoista jotka eivät yleensä välita politiikasta kannattaa häntä, RonPaul-kylttejä tehtaillaan omatoimisesti joka toisessa autotallissa ja asetetaan pitkin kylänraitte ja maanteitä. Suorastaan kadehdittavaa kampanjointia. Voisiko kukaan kuvitella vastaavanlaista täällä Suomessa.
Ja varsinainen vaalivuosi ja vaalikampanja ei edes ole vielä alkanut - tässähän vasta ollaan puolueen omaa ehdokasta valitsemassa.

maanantai 22. lokakuuta 2007

Hyvä kooste videolla

Uusille vierailijoille haluan todeta että Yhdysvaltain presidentinvaalien meille vielä tuntematon suosikki Ron Paul edustaa sodan välitöntä lopettamista, loismaisen yksityisomisteisen keskuspankin Fed:in lakkauttamista, verovaroin toteuttavan keskushallinnon keventämistä jne
Tässä hän vastaa toimittajien kysymyksiin Floridassa järjestetyssä tv-väittelyssä.
Ron Paul on saanut 60-70 % äänistä kymmenissä ns straw poll-äänestyksissä missä repyblikaanisen puolueen piirijärjestöt ovat mittauttaneet eri ehdokkaitten kannatusta.

sunnuntai 21. lokakuuta 2007

ABC_news: kyselyn tulokset



ABC-News tiedusteli katsojiltaan mitä ajattelevat Ron Paulin mahdollisuuksista...91,2 % vastasi kuvan mukaisesti että uskovat hänen voittavan republikaanien kilvan.

Lumipallovaikutus

Presidenttiehdokas Ron Paul saa tukea lähes kaikilta mahdollisilta ryhmittymiltä amerikan yhteiskunnassa. Oheisesta videosta selviää mitä tarkoitan.
Toivokaamme että kotimaiset uutismediat saisivat silmänsa auki tällekin ehdokkaalle. Totesin toissapäivänä että HS, Kauppalehti, Taloussanomat ja Uutispäivä Demari eivät edes maininneet Ron Paulia listatessaan presidenttiehdokkaat. Joutuvat vielä noloon tilanteeseen....joutuessaan myöntämään että pääehdokas olikin jäänyt mainitsematta..

perjantai 19. lokakuuta 2007

Onko kampanjarahat käytetty viisaasti

Kuvasta näkee kuinka käytetty raha on poikinut huomiota hakukoneissa
internetissä. Tämä on verrattain uusi
tapa mitata ehdokkainen kampanjan tehokkuutta. www.epiar.com/research

Ron Paul on ylivoimainen.

Hillary Clintonin vaalibudjettia tukenut AIPAC on selvästi ostanut ehdokkaalleen tukea kalliisti.

Mitt Romney on käyttänyt huikeasti omaa sekä muiden rahaa eikä ole saanut paljonkaan aikaiseksi.

Huomio että punaisen palkin pituus perustuu arvioon kaikkien internet hakukonehakujen päivittäisiin yhteisiin tuloksiin. (Estimated daily searches across all search engines) Tässä unohtunut linkki lähdesivulle.

keskiviikko 17. lokakuuta 2007

Avoimia salaisuuksia rahasta


On olemassa rahaan liittyviä tosiasioita jotka ovat joillekin hyvinkin tuttuja, mutta joita harva tavallinen ihminen tietää ja ymmärtää. Löysin blogin missä näitä itselleni kovin läheisiä asioita oli jäsennelty seuraavalla tavalla.


  • Suomessa (ja lähes kaikissa maissa) setelit ja kolikot edustavat vain 2-3% kaikesta rahasta; loppuosa koostuu itse asiassa erilaisista velkakirjoista kuten esim.valtion obligaatioista.
  • Suurin osa rahasta on kaikessa yksinkertaisuudessaan luotu tyhjästä yksityisessä omistuksessa olevien pankkien toimesta pelkkinä kirjanpitovienteinä.
  • Pankit lainaavat meille tätä kirjanpitovientirahaa ja vaativat meiltä lainaamansa rahan lisäksi korkoa.
  • Pankeissa luodaan lainarahan pääoma mutta pääoman lisäksi maksettava korko meidän on otettava toisten saamasta lainapääomasta.
  • Koron myötä pankit saavat yhä suuremman liikkeellä olevasta rahasta itselleen.
  • Teoriassa järjestelmä johtaa ennen pitkää siihen että kaikki raha on pankkien.
  • Eli pankit luovat jatkuvasti uutta rahaa luototuksensa myötä. Osa tästä rahasta on sellaista millä entiset lainat korkoineen maksetaan.
  • Näin ollen, pankkien lainatoiminto on aiheuttanut inflaatiota. Ja inflaatio kiihtyy pankkien luoman upouuden rahamäärän myötä koska rahamäärä on kasvanut entisestään.
Tämä on niin yksinkertaista mutta monen mielestä vaikea uskoa. Joku on verrannut tilannetta yhtäkkiseen heräämiseen kun huomaa pelanneensa Monopolipeliä oikeassa elämässään.
Heräämisen myötä syntyy yleensä seuraavanlaisia tuntemuksia vaihe vaiheelta.

  1. huvittuneisuutta, tilanteen sietämistä
  2. kasvavaa levottomuutta
  3. alkavaa puolittaista tajuamista
  4. suoranaista raivoa

Koen kai itse olevani kohdan kolmen ja neljän välillä. Koen lähinnä jonkinasteista turhautumista koska tuntuu pitkälti siltä kuin ihmiset eivät välittäisi - tai sitten eivät edelleenkään halua nähdä näiden tosiasioiden seurannaisvaikutukset itselleen ja koko yhteiskunnalle.

maanantai 15. lokakuuta 2007

Jäitä hattuu Suomen hallitus !


Jokaisen olisi hyvä muistaa että ihmiskunnan hiilidioksidipäästöjen väitetty vaikutus ilmaston lämpenemiseen on oikeasti edelleen pelkkä teoria.

Se on kuitenkin teoria joka sopii hyvin monelle joka juuri nyt pyrkii valtaan tai vakiinnuttamaan valta-asemansa. Ilmankos nuoret kokoomusministerit ja muut ensikertalaiset kilvan ilmoittavat aikovansa toimia "vastuullisesti" rajoittamalla hiilidioksidipäästöjä. Ja mitä sitten ehdottavat oikeasti - ellei päästömaksujen ja muutenkin verojen nostamista. Tätä politiikkaa ei tulisi hyväksyä.

Oheinen elokuva kertoo miksi. Kesto 1:20:23 - joten varaa toista tuntia aikaa.

Tässä lyhyt kooste Global Warming or Global Governance elokuvan sisällöstä ja merkityksestä:
Ilmastoalan tiedemiesten ja biologien haastattelut selittävät vaihe vaiheelta miksi Al Gore ja ilmastomuutoksesta varoittavat tahot ovat väärässä. Joissain tapauksissa silminpistävän värässä. Filmi osoittaa myös että ilmastomuutospolitiikka rahoitetaan kymmenillä miljooneilla ilmeisesti tähtäimessä maailmanlaajuisen määräysvallan kaappaaminen. Näin kansainväliset elimet jotka eivät ole tilivelvollisia minkään maan kansalaisille ottaa vallan itselleen. Tämä skenario on hyvin lähellä toteutusta - siksi jokaisen maailman kansalaisen tulisi saada kuulla myös tätä toisenlaista kantaa ilmastomuutokseen liittyen. Sama salajuoni on jo toteutunut kaupan ja kansantalouksen puolella kun IMF, GATT, WTO ja EKP vuoroin sanelevat meille kauppa-, raha- ja finanssipolitiikan harvat sallitut vaihtoehdot ja rajoittaa kansallista liikkumavaraa. Konsensus luotiin väkisin pelottelulla. Sitä ollaan nyt luomassa väkisin myös tässä asiassa. Haluammeko taas uuden valtabyrokratian hengittämään niskaamme joka tässäkin asiassa palvelee vain ja ainostaan valtaeliitin omia etuja ? Pelottelu se meidät aikanaan Euroopan Unioniinkin ajoi.



http://www.globalwarmingglobalgovernance.com/

Totean lopuksi että myös presidenttiehdokas Ron Paul on katsonut aiheelliseksi olla sitä mieltä että on ennenaikaista sanoa mitään lopullista hiilidioksidipäästöjen vaikutuksesta ilmaston normaaleihin syklisiin lämpötilanvaihteluihin. Ron Paul Valkoisessa Talossa saattaisi jarruttaa tilanteen karkaamista käsistämme.

sunnuntai 14. lokakuuta 2007

Ron Paul 58% Alabamassa

http://www.lewrockwell.com/blog/lewrw/archives/016085.html

Nyt näyttää hyvältä. Ainakin niiden kannalta jotka toivovat totaalista täyskäännöstä Yhdysvaltain hallinnossa. Ron Paul, joka ainoana ehdokkaan ajaa sodan välitöntä lopettamista sekä muutosta nykyiseen agressiviseen sotilaalliseen ulkopolitiikkaan - on selvästi pysyvä johtotähti. Tässä tulokset.

Ron Paul 115 (58%)
Fred Thompson 31 (16%)
Rudy Giuliani 18 (9%)
Mitt Romney 16 (8%)
Mike Huckabee 8 (4%)
Duncan Hunter 5 (3%)
John McCain 3 (2%)
Cort 1 (1%)
Undecided 1 (1%)
Sam Brownback 1 (1%)
Tom Tancredo 0 (0%)

lauantai 13. lokakuuta 2007

Asetarkastaja Scott Ritter Irakin sodan syistä

Scott Ritterin johtopäätökset eivät varmaan liiemmin ketään yllätä. Kyseistä valtiota kun ei ilmeisesti voi eikä saa kritisoida missään tapauksessa. Jokainen kriittinen ääni leimataan rasismiksi. Näin on sarjassamme uusimmat rasistit ex-presidentti Jimmy Carter ja arkkipiispa Desmond Tutu...

Sensuuria ! Onko aihe Eniron mielestä arka ?

Yritin tässä koemielessä käynnistää keskustelua aiheesta raha, korot ja lainaa - Suomi24.fi sivustolla, ja aiheesta oli syntymässä keskustelua - mutta kahden päivän päästä Eniro oli poistanut keskustelun. Tässä alkuperäinen otsikko ja osa siitä mitä kirjoitin. Se löytyi hakukoneella kirjoittamalla "korotonta lainaa".

Korotonta lainaa - Suomi24 Keskustelu.
Ruotsissa on erikoinen pankki nimeltään JAK Medlemsbank, joka myöntää jäsenilleen korotonta lainaa. Lainansaanti edellyttää toki etukäteissäästämistä mutta ...keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=500000000000002&conference=664&posting=22000000029760239 - 25k -


Nyt kun k.o sivulle menee niin siellä lukee:
Viesti on poistettu.

Aika erikoista. Vistin jatkeeksi olin vihjaissut lukijoille Margrit Kennedyn kirjasta, Koroton Raha, jonka suomenkielisen version Vavo Oy julkaisi ja kustansi Suomessa v 1990.

Tässä ote sitä mitä Margrit Kennedyn kotisivulla lukee suomenkielisestä kirjasta:

Koroton Raha

Vavo Oy Publishing House, 1990
Vavo Oy
Kyläkunnantie 83
SF-00660 Helsinki, Suomi-Finland

perjantai 12. lokakuuta 2007

Tarvittiin viaton lapsi sanomaan ettei keisarilla ollut vaatteita


Andrew Winkler, The Rebel Media Group, toteaa sivustonsa tuoreimmassa kirjoituksessaan:

"Yksi aikuiseksi kasvamisen masentavimmista kokemuksista on se että pikkuhiljaa tajuaa miten monta asiaa meille uskoteltiin vaikkei ne olleetkaan totta. En tässä välttämättä ajattele hammaskeijua, pääsiäispupua tai joulupukkia, vaan sitä kun tajuaa että useimpien ihmisten kohdalla - riippumatta siitä miten tunnollisesti opiskelevat ja asettavat työn etusijalle, asiat eivät sittenkään näytä etenevän parempaan suuntaan, vaan huonompaan."

"Ja riippumatta siitä mikä puolueyhdistelmä on hallituksessa, niin sekä verotus että hinnat näyttävät aina vaan nousevan, etenkin niiden välttämättömien hankintojen jotka vievät valtaosan käyttövaroistamme."

"Tajutessamme yllämainitun, olemme niin kiireisiä edetessämme urallamme, kasvattaessamme lapsiamme, maksaessamme asuntolainalyhennyksiämme ja muita velkojamme että tuskin edes ehdimme paljokaan pohtia sitä miten hallitsevat valtapiirit itse asiassa huijaavat meitä."

"Vaikka törmäisimmekin sellaisiin tietoihin jotka eivät ole sovitettavissa meitä varten luotuun ja meille todelliseksi väiteltyyn todellisuuden virtuaalimalliin, useimmat meistä lienevät liian pelokkaita ryhtyä tutkimaan asioita. Tästä syystä sillä ei näytä olevan paljonkaan merkitystä vaikka totuus onkin helposti löydettävissä internetistä. Meistä ei ole veneen keikauttajaksi.
Emmekä halua että perheemme, ystävämme, esimiehemme ja työtoverimme ajattelisi että olemme outoja kummajaisia, että olemme "salaliittoreoreetikoita" - tai mitä pahinta - että olisimme antisemiittejä. Joten katsomme parhaaksi edelleen jatkaa vanhojen valheiden toistamista yhä uudelleen ja uudelleen - kuten myyntiedustaja tai poliitikko osaamme pian sanoa ne ikään kuin oikeasti itse uskosimme niihin."

Lue loput artikkelista englanniksi.

Pohdi samalla sitä miksi Ron Paul on ainoa presidenttiehdokas joka uskaltaa todeta että Irakin sota on laiton ja perustuslakia vastaan ja että Yhdysvaltain keskuspankki Federal Reserve on yksityisten pankkien omistama ja toimii vastoin yleistä etua. Onko Ron Paul outo kummajainen?
Onko Ron Paul "salaliittoteroeetikko" ? Onko Ron Paul peräti antisemiitti kun ei suostu tappauttamaan lisää amerikkalaisia sotilaita rahanvaihtajien ja israelilaisten poliittisten etujen vuoksi ?
Lisäys: totta puhuen on todettava että sekä demokraattien Dennis Kucinich että Mike Gravel myös ovat olleet sotaa vastaan. Kucinich jopa keskuspankkia ja rahajärjestelmää vastaan. Mutta republikaanien leirissä RP on ainoa totuudentorvi.

Voitto ja 86% äänistä.


Ron Paul vetosi jälleen tv-katsojiin toteamalla että ilman sodanjulistusta on laitonta sotia. Joka epäilee tarkistakoon sen perustuslaista.

Väittely CNBC-kanavalla oli tällä kertaa agressivisempaa. Ron Paul totesi mm että on aivan turha uskotella kansalle että Iran olisi minkäänlainen uhka USA:lle ja ettei maahan ole varsinaisesti hyökätty peräti 220 vuoteen.

Katsojien valittua kenen esitys oli vakuttavin, tulos oli niin murskaava Ron Paul´in eduksi että äänestys keskeytettiin. Sitä ennen tilanne oli viereisen kuvan mukainen.

Tilanne oli erityisen kismittävä järjestäjille koska CNBC antoi "pääehdokkaille" Giulianilleja Thompsonille 16-17 min ja Paul´ ille vain vajaat 7 min tv-aikaa. Silti tilanne ryöstäytyi heidän hallinnastaan.

Tuskin mediat Suomessa tästäkään voitosta mitään uutisoi vaikka RP:n kannatusluvut olivat murskaavan ylivoimaiset ja ennakoivat sitä että kansa valitsee Ron Paul´in Hillary Clintonin vastaehdokkaaksi. On muutenkin arvioitu että RP on ainoa joka pystyy päihittämään Clintonin.

torstai 11. lokakuuta 2007

Ruotsin JAK Medlemsbank-pankki: korotonta lainaa


Ruotsista löytyy varsin mielenkintoinen pankki. JAK Medlemsbank, joka toimii varsin poikkeuksellisesti verrattuna tavalliseen liike-, osuus- tai sästöpankkiin. Jäsenilleen JAK myöntää korotonta lainaa. Se tosin edellyttää etukäteissäästämista määrättyjen sääntöjen mukaisesti.
Osuuskuntaperiaatteen mukaan toimiva JAK Medlemsbank olisi minusta tervetullut tuuli tänne Suomeenkin. JAK järjestää kursseja ja seminaareja missä se tuo julki yhteiskunnallisia taloudellisia epäkohtia ja tarjoaa niihin omat ratkaisunsa. Pankin kotisivu on www.jak.se/

JAK (Jord Arbete Kapital/Maa Työ Pääoma) seura perustettiin vuonna 1965, lainasi ensimmäisen lainansa 1970, toimii tällä erää kahdella paikkakunnalla Ruotsiss: Skövde ja Orsa.
JAK sai pankkilupansa 1997. JAK vietti 40-vuotissyntymäpäiviään vuonna 2005 ja sillä on tänään 30.000 osakasta. Kokonaislainat 2005 luokkaa 790 miljoonaa ruotsin kruunua.

JAK haluaa tuoda julki oman vaihtoehtoisen talousmallinsa jonka pääperiaate on

- yhteiskunta ilman korkoja.

- oikeudenmukainen taloudellinen demokratia

keskiviikko 10. lokakuuta 2007

Rudy Giulianin painajainen
















Kuvan teema ei ole täysin tuulesta tempaistu sillä kiihkeät innokkaat Ron Paul-kannattajat ovat levittäneet mainoksiaan lähes kaikkialle.
Osa mainoksista ovat luokkaa 30 x 4 m. Katso tästä ja ihmettele.


Enää alle kolme kuukautta ensimmäisiin ennakkovaaleihin. Ruohonjuuret vastaan eliitti ja "asettuneisto" ("etablissemanki" stadin slangilla)

tiistai 9. lokakuuta 2007

Asuntovelallinen voitti pankkia vastaan


Törmäsin harvaisen tärkeään ja oleelliseen oikeustapaukseen joka osoittaa meille että taloudellinen demokratia ja oikeus joskus puolivahingossa voittaa pankki- ja rahavallan.

Tapaus on First National Bank of Montgomery vs Daly (1969) ja tapahtui Minnesotassa, USA:ssa.

Asuntovelallinen Jerome Daly oli ottanut pankilta 14.000 dollarin lainan jota pankki yritti irtisanoa ja viedä asuntovelallisen vakuuden (omakotitalon). Vastaaja Daly viittasi siihen seikkaan että pankki ei ollutkaan suorittanut hänelle mitään vaan oli luonut rahan (luoton) tyhjästä ilman laillista lupaa siihen. Velallinen väitti ettei hänelle myönnetty luotto ei ollut oikeaa rahaa eikä pankki siis voinut vaatia häneltä taloa.

Tuomari Mahoney ei liiemmin ollut lämmennyt velallisen kantaan mutta kun pankinjohtaja Morgan oli kuultavana ja joutui valan vannoneena myöntämään asian tilanne muuttui.

Kaikkien hämmästyksesi pankinjohtaja Morgan siis myönsi että pankki rutiininomaisesti kirjasi uutta rahaa "tyhjästä" sen myöntämiin lainoihin ja että tämä oli vakiotoimintaa pankeissa.

"To everyone's surprise, Morgan admitted that the bank routinely created money "out of thin air" for its loans, and that this was standard banking practice."
Kuulostaa huijaukselta minun mielestäni, totesi tuomari Mahoney valamiehistön nyökätessä osoittaen olevansa samaa mieltä. Myöhemmin tuomari Mahoney kirjasi tapauksesta seuraavaa.

Kantaja myönsi että yhdessä Federal Reserve Bank of Minneapolis,..todellakin kokonaisuudessaan loi koko summan, 14.000 dollaria rahassa ja luotossa oman kirjanpitonsa kirjanpitovienneillään.

Tämä oli se vastine jolla tuettiin 8. toukokuuta 1964 päivätty velkirja ja asuntolaina samalla päivämäärällä. Kyseinen raha ja luotto syntyivät vasta kun pankki kirjasi sen tileihinsä. Herra Morgan myönsi että sellaista lakia tai asetusta ollut olemassa joka sallisi tämän tehtävän.
Velkasitoomus vaatii laillista vastinetta tuekseen ollakseen oikeutettu.


"Plaintiff admitted that it, in combination with the Federal Reserve Bank of Minneapolis, . . . did create the entire $14,000.00 in money and credit upon its own books by bookkeeping entry. That this was the consideration used to support the Note dated May 8, 1964 and the Mortgage of the same date. The money and credit first came into existence when they created it. Mr. Morgan admitted that no United States Law or Statute existed which gave him the right to do this. A lawful consideration must exist and be tendered to support the Note."

Oikeus hylkäsi pankin vaatimukset, ja vastaaja piti talonsa. Daly´n mielestä seuraukset olivat
valtaisat. Jos on niin että pankit todellakin myöntävät luottoja ilman että tekevät siinä vaadittavaa vastinesuoritusta, käyttämättä lainoihin sitä rahaa mitä heillä holveissaan on ja mitä heidän oikeasti tuli lainata, päätös joka mitätöi lainat voisi olla omiaan kaatamaan maailman koko valtaperustan. Hän kirjoitti paikalliseen sanomalehteen:

"Tämä päätös joka on laillisesti perusteltu, on omiaan julistamaan kaikki yksityiset velkakirjat pankeissa sekä kaikki valtion obligaatiot keskuspankissa, arvottomiksi ja mitätöidyiksi.
Tämä vastaa tämän Kansakunnan vapautuista henkilökohtaisista ja muista velkasitoumuksista joka sillä on pankkijärjestelmälle. Jokaisen amerikkalaisen tulisi itsensä vuoksi tutkia tätä tapausta hyvin huolellisesti...siitä nimittäin riippuu kysymys vapaudesta tai taloudellisesta orjuudesta."

The court rejected the bank's claim for foreclosure, and the defendant kept his house. To Daly, the implications were enormous. If bankers were indeed extending credit without consideration – without backing their loans with money they actually had in their vaults and were entitled to lend – a decision declaring their loans void could topple the power base of the world. He wrote in a local news article:

This decision, which is legally sound, has the effect of declaring all private mortgages on real and personal property, and all U.S. and State bonds held by the Federal Reserve, National and State banks to be null and void. This amounts to an emancipation of this Nation from personal, national and state debt purportedly owed to this banking system. Every American owes it to himself . . . to study this decision very carefully . . . for upon it hangs the question of freedom or slavery.
Lue lisää tapauksesta.




maanantai 8. lokakuuta 2007

Richard C. Cook tulkitsee Sormusten Herraa

Richard C. Cook: "In my opinion, it is the conflict between economic democracy on the one hand and the domination of worldwide usury finance enforced by political power on the other that most reflects the struggle for human freedom today and that will determine the survival of any human civilization that is worth having. "

Käännös:Mielestäni, taloudellisen demokratian ja poliittisen eliitin tukeman maailmanlaajuisen korkofinanssin välinen konflikti heijastaa tämän päivän ihmisten vapaustaistelua ja tulee määräämään sen selviiääkö säilyttämisen arvoinen ihmissivilisaatio.

http://www.theperfectsystem.net/reform/monetary_reformers_interpretation.htm

sunnuntai 7. lokakuuta 2007

Kampanjapäällikkö: Aikomuksemme on voittaa !

Our goal is to win. We have 96 days, maybe less. We have one shot.
October 2nd, 2007

Yesterday afternoon, the Ron Paul 2008 staff came together to hear that message. I shared it with them then. I share it with you now.

Our goal is to win. Ron Paul wins the Republican nomination. Ron Paul becomes our next president.

Päärämme om voittaa. Ron Paul tulee voittamaan republikaanien ehdokkuuden. Ron Paul on seuraava presidenttimme.

We have 96 days, maybe less. The first contest will be January 5 in Wyoming. But Iowa will change its date to be earlier than Wyoming and New Hampshire will do the same. Michigan will hold its primary on January 15. South Carolina and Nevada are set for January 19, followed by Florida on January 29.

Meillä on enää 96 päivää, ehkä vähempi. Ensimmäinen kilpailu on tammikuun 5. Wyomingissa....

We have one shot. The time is right for this Ron Paul Revolution; there are many reasons why. But this opportunity we now hold in our hands will never come again.

Meillä on tämä yksi mahdollisuus. Aika on oikea tälle Ron Paul vallankumoukselle; ja siihen on monta perustetta miksi. Mutta tämä tilaisuus joka meillä nyt on ei tule tulemaan koskaan uudelleen.

The future of our nation lies with us, and with the people who will soon join this freedom movement.

Valtion tulevaisuus on meistä kiinni, ja niistä ihmisistä jotka pian tulevat liittymään tähän vapausliikkeeseen.

We have the answer: freedom. We have the man: Ron Paul. We have each other.

Meillä on vastaus: vapaus. Meillä on mies siihen: Ron Paul. Meillä on toisemme.

We have what we need to win.

Meillä on se mitä voittamiseen tarvitaan.

Kent Snyder
Chairman

torstai 4. lokakuuta 2007

USA: hyvin perusteltu veroprotesti

Boston Legal torstai 3.10 2007, mtv3. Harvinaisen mielenkiintoinen jakso ja loppuhuipennus. Katso ja ihmettele edellyttäen että osaat englantia. Nautittavat perustelut. Ja Suomessa johtavat politikot ovat mukana hyväksymässä tätä poliisivaltio-politiikkaa. Ja suomalaisjoukoilla on hirvee hinku mukaan varmistamaan että opiumi kasvaa uhatta ja että humeet pääsevät mukavasti ja turvallisesti Afganistanista länteen. Olisiko jonkun aiheellistä suorastaan hävetä.

Boston Legal Stick It

Add to My Profile | More Videos

tiistai 2. lokakuuta 2007

Äänestys Texas Style

Katso ja ihmettele. Uskomatonta äänestysmenettelyä. Demokratiaa ? "Kyllä- joo...!"



Tapahtuukohan samaa Suomessa ?

Vaihtoehtoinen maailmanhistoria


Maailma tänään on se mikä se on. Olemme kaukana ihannemaailmasta. Epäkohtia on edelleen paljon. Sotia, sortoa, ympäristön likaamista, epäoikeudenmukaisuutta, kurjuutta, nälänhätää, orjuutta, taloudellista riistoa jne. Ne epäkohdat joita Ron Paul vaalikampanjassaan kritisoi on tällä blogilla tuotu esiin eri tilanteissa aiemmin. (FED, IRS, income tax, Irak war, big government, illegal immigrants, RFID-chips, national ID-card, nation building, agressive foreign policy, israel first-policy, debt-based banking, NAU)
Mutta edelleen moni ehkä miettii miten tähän nykytilanteeseen on jouduttu ? Vastauksia tähän kun ei juuri löydy valtavirtateoksissa. Mutta parempia vastauksia löytyy kyllä. Selkeämpiä ja perustellumpia !

Olen usein miettinyt uskallanko tuoda näitä arkoja asioita esille blogillani. Tavallaan nämä tiedot ovat tarpeen jotta tajuaisimme miksi maailman meno on se mikä se on tänään. Kouluhistoria tarjoaa meille historiankirjoituksen mutta version mistä puuttuu tärkeitä palapelinpalasia. Tämä on vaivannut minua vanhemmasta teini-iästä asti.

Erityisesti minua on vaivannut sodat ja ne syyt joilla sotien synty on selitetty. Ne eivät ole tuntuneet riittäviltä. Eivätkä kovin uskottaviltakaan. Jokin oleellinen tekijä on puuttunut.

Pankkitoiminta ja rahan hallinta on perimmäistä vallankäyttöä. Rahapolitiikka ja finanssipolitiikka ja näiden hallintaaan liittyvät valtataistelut ovat tekijöitä jotka puuttuvat historiankirjoituksesta.

Jos itsekin olet niitä jotka kokee ettei virallinen historiankirjoitus ihan tyydytä sinua suosittelen että katsot seuraavia linkkejä Andrew Hitchcock´in laatimiin kirjoituksiin joita Daryl Bradford Smith on julkaissut kotisivullaan:

http://www.iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Bankers.htm

http://www.iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Rothschild.htm


Aineisto on melko laajaa joten valmistaudu siihen että projektiin menee jonkin verran aikaa.
Valitettavasti näitä asioita ei taida löytyä vielä suomeksi mistään.

Jos haluat kuunnella David Hitchcock´ia radiohaastattelussa klikkaa tästä

Haluan vielä muistuttaa siitä että minä olen vain utelias. Enkä usko kaikkea mitä satun lukemaan. En ole ketään vastaan. Mutta olen oikeudenmukaisuuden puolella. Koen ainakin niin itse. Toivottavasti et leimaa minua millään ismillä. Olen aina valmis muuttamaan käsityksiäni asioista kunhan törmään selityksiin jotka ovat uskottavampia ja paremmin perusteltuja.

Napolitano: A Nation of Sheep

Kirjailija ja tuomari Andrew Napolitano katsoo Yhdysvaltain oikeusvaltion romahtaneen. Hän perustelee kaiken kolmessa kirjassaan joista uusin A Nation of Sheep osoittaa tilanteen menneen niin pahaksi ettei amerikkalaisilla tässä tilanteessa ole mitään muuta toivoa kuin että Ron Paul voittaisi presidenttivaalit 2008.
The Patriot Act joka ajettiin läpi vauhdilla amerikkalaisten ollessa vielä shokissa syyskuun 11. 2001 tapahtumien jälkeen on vienyt amerikkalaisilta perusoikeudet ja vapaudet.

Kuuntele Judge Andrew Napolitanoa David Allen Shown radiohaastattelussa.

Ainoat presidenttiehdokkaat jotka Napolitano hyväksyy ovat: Dennis Kucinich ja Ron Paul.

Napolitano: "We are like slaves . Our freedoms were taken a way by country club republicans"

"I think Ron Paul is going to surprise everyone. 50% of all contributions from ex-military go to one person: Ron Paul"

maanantai 1. lokakuuta 2007

Ron Paul uutisia

Presidenttivaalien haastaja Ron Paul on kampanjallaan seitsemässä päivässä onnistunut keräämään yli miljoona lisädollaria. Rahamäärä pitää lisäksi suhteuttaa siihen tosiasiaan että kymmenet tuhannet Ron-Paul-kannattajat tekevät valtavaa ilmaistyötä, painavat julisteita, maalaavat autoonsa mainoksia sekä levittävät sanomaa minkä kerkiävät. Puhumattakaan internetkampanjoinnista.

On ilman muuta selvää Ron Paul saa aikaseksi huomattavasti enemmän miljoonalla kuin esim Mitt Romney joka tähän mennessä lie käyttänyt sen verran ihan jo kannattajiensa siirtämiseen bussilla paikkakunnalta toiselle usein kun jossain on ollut Straw Poll äänestys.

Ron Paul selätti kaikki muuta ehdokkaat viime Straw Poll äänestyksessä New Jerseyssä. Lew Rockwell kertoo tilanteen näin:

September 29, 2007

Official NJ Straw Poll Results

Posted by Max Raskin at September 29, 2007 01:43 PM

0%-John McCain, Sam Brownback, Alan Keyes, John Cox
>1%-Rudy Giuliani, Mitt Romney, Mike Huckabee, Tom Tancredo, Duncan Hunter
12%-Fred Thompson
73%-Ron Paul

Kokonaistilanne kaikista straw-poll-äänestykseistä tähän mennessä löytyy www.ronpaul2008.com sivuilta (tässä suora linkki)

Vertailutaulukko näyttää tältä. Esim Rudy G on hävinnyt Ron Paul´ille 23-3.

Ron Paul's Head-to-Head Records (Win-Lose-Tie):
Rudy Giuliani 23-3-0
Mitt Romney 15-11-0
Fred Thompson 13-12-0
John McCain 22-3-0
Mike Huckabee 21-3-1
Sam Brownback 22-2-1
Tom Tancredo 23-1-0
Duncan Hunter 22-2-0