perjantai 12. lokakuuta 2007

Voitto ja 86% äänistä.


Ron Paul vetosi jälleen tv-katsojiin toteamalla että ilman sodanjulistusta on laitonta sotia. Joka epäilee tarkistakoon sen perustuslaista.

Väittely CNBC-kanavalla oli tällä kertaa agressivisempaa. Ron Paul totesi mm että on aivan turha uskotella kansalle että Iran olisi minkäänlainen uhka USA:lle ja ettei maahan ole varsinaisesti hyökätty peräti 220 vuoteen.

Katsojien valittua kenen esitys oli vakuttavin, tulos oli niin murskaava Ron Paul´in eduksi että äänestys keskeytettiin. Sitä ennen tilanne oli viereisen kuvan mukainen.

Tilanne oli erityisen kismittävä järjestäjille koska CNBC antoi "pääehdokkaille" Giulianilleja Thompsonille 16-17 min ja Paul´ ille vain vajaat 7 min tv-aikaa. Silti tilanne ryöstäytyi heidän hallinnastaan.

Tuskin mediat Suomessa tästäkään voitosta mitään uutisoi vaikka RP:n kannatusluvut olivat murskaavan ylivoimaiset ja ennakoivat sitä että kansa valitsee Ron Paul´in Hillary Clintonin vastaehdokkaaksi. On muutenkin arvioitu että RP on ainoa joka pystyy päihittämään Clintonin.

Ei kommentteja: