keskiviikko 31. lokakuuta 2007

Kriittisiä mielipiteitäkin on

Andrew Winkler epäilee artikkelissaan että presidenttiehdokas Ron Paul todellisuudessa olisi CIA:n sätkynukke jonka avulla poliittiseen nykytilaan tyytymättömät houkutellaan äänestämään häntä. Andrew Winkler ihmettelee myös sitä ettei Ron Paul näytä uskaltavan sanoa ääneen sen minkä hän varmasti tietää; eli että Israel-lobby oikeasti on juutalaislobby.
(J-sanaa kannattaa toki varoa koska jos sitä käyttää nin sen myötä saa helposti antisemiitin leiman.) Winkler toteaa myös Paul´in vietelleen "9-11 Totuusliikettä" ja hyötyneen siitä vaikka eräässa haastattelussa myöhemmin sanoutui irti Alex Jones mielipiteistä siitä että "9-11 oli bush-hallinnon sisäpiiriläisten teko" (911-was an inside job)
Artikkelissa on paljon muuta - myös esimerkkejä siitä miten Ron Paul on äänestänyt vaikka olettaisi hänen äänestäneen toisin- vapauden puolesta.
Tämä blogi kannattaa ehdottomasti Ron Paul´in kampanjaa vaikka julkaisenkin tämän kriittisen jutun. Tässä lyhyt ote Winklerin jutusta:

"Republican Ron Paul hasn’t stopped one out of hundreds of bills and policies with which his party converted America from a pretend-democracy to a full-blown Big Brothership. He only voted no, when it had no effect on the passing of the bill."
En itse kommentoi näitä mielipiteitä tämän enempää. Haluan silti että Ron Paul´in kannattajat ovat tietoisiä että tällaisiakin ääniä kuuluu.

Ei kommentteja: