perjantai 12. lokakuuta 2007

Tarvittiin viaton lapsi sanomaan ettei keisarilla ollut vaatteita


Andrew Winkler, The Rebel Media Group, toteaa sivustonsa tuoreimmassa kirjoituksessaan:

"Yksi aikuiseksi kasvamisen masentavimmista kokemuksista on se että pikkuhiljaa tajuaa miten monta asiaa meille uskoteltiin vaikkei ne olleetkaan totta. En tässä välttämättä ajattele hammaskeijua, pääsiäispupua tai joulupukkia, vaan sitä kun tajuaa että useimpien ihmisten kohdalla - riippumatta siitä miten tunnollisesti opiskelevat ja asettavat työn etusijalle, asiat eivät sittenkään näytä etenevän parempaan suuntaan, vaan huonompaan."

"Ja riippumatta siitä mikä puolueyhdistelmä on hallituksessa, niin sekä verotus että hinnat näyttävät aina vaan nousevan, etenkin niiden välttämättömien hankintojen jotka vievät valtaosan käyttövaroistamme."

"Tajutessamme yllämainitun, olemme niin kiireisiä edetessämme urallamme, kasvattaessamme lapsiamme, maksaessamme asuntolainalyhennyksiämme ja muita velkojamme että tuskin edes ehdimme paljokaan pohtia sitä miten hallitsevat valtapiirit itse asiassa huijaavat meitä."

"Vaikka törmäisimmekin sellaisiin tietoihin jotka eivät ole sovitettavissa meitä varten luotuun ja meille todelliseksi väiteltyyn todellisuuden virtuaalimalliin, useimmat meistä lienevät liian pelokkaita ryhtyä tutkimaan asioita. Tästä syystä sillä ei näytä olevan paljonkaan merkitystä vaikka totuus onkin helposti löydettävissä internetistä. Meistä ei ole veneen keikauttajaksi.
Emmekä halua että perheemme, ystävämme, esimiehemme ja työtoverimme ajattelisi että olemme outoja kummajaisia, että olemme "salaliittoreoreetikoita" - tai mitä pahinta - että olisimme antisemiittejä. Joten katsomme parhaaksi edelleen jatkaa vanhojen valheiden toistamista yhä uudelleen ja uudelleen - kuten myyntiedustaja tai poliitikko osaamme pian sanoa ne ikään kuin oikeasti itse uskosimme niihin."

Lue loput artikkelista englanniksi.

Pohdi samalla sitä miksi Ron Paul on ainoa presidenttiehdokas joka uskaltaa todeta että Irakin sota on laiton ja perustuslakia vastaan ja että Yhdysvaltain keskuspankki Federal Reserve on yksityisten pankkien omistama ja toimii vastoin yleistä etua. Onko Ron Paul outo kummajainen?
Onko Ron Paul "salaliittoteroeetikko" ? Onko Ron Paul peräti antisemiitti kun ei suostu tappauttamaan lisää amerikkalaisia sotilaita rahanvaihtajien ja israelilaisten poliittisten etujen vuoksi ?
Lisäys: totta puhuen on todettava että sekä demokraattien Dennis Kucinich että Mike Gravel myös ovat olleet sotaa vastaan. Kucinich jopa keskuspankkia ja rahajärjestelmää vastaan. Mutta republikaanien leirissä RP on ainoa totuudentorvi.

Ei kommentteja: