sunnuntai 28. lokakuuta 2007

Ron Paul tv-mainos

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Anarkokapitalistina olen sitä mieltä, että Ron Paul on jo saanut mahdollisuutensa. Hän on ollut politiikassa mukana jo kauan, mutta valtiollistamisen tahti on vain kiihtynyt. Libertalistina hänestä tulee muille hyvä lyömäase muita libertaristeja vastaan.

Meillä on olemassa vain yksi mahdollisuus ja kun Ron Paul tyrii sen, niin liberalismi kärsii.

Ihmisluonto on sellainen, että vallalla ei saada aikaan muutosta. Ihminen on heikko (mukaanlukien Ron Paul).

Lars Osterman kirjoitti...

Minä taas jaksan edelleen uskoa että Ron Paul hyvinkin voi voittaa pelin. Hän tosin pitkään itse epäili mahdollisuuksiaan ja aliarvioi pahasti sitä tukea mitä mahtaisi saada.
Mutta juuri NYT 2007 aika on oikea hänelle ja hänen sanomalleen siksi että sanoman saa perille uutisvälineistä huolimatta. Internetin merkitys ommunikoinnissa on kehittynyt niin valtaisasti ettei pro-israelvalta- virtamedian totaalisella mykkäkuoululla ole saavutettu sitä mitä joka kerta aiemmin on saavutettu. Tällä kertaa pato vuotaa niin pahasti että uskon että sana leviää kuin New Orleansin vesi ruohonjuuritasolla.
Lisäksi: Vapaaehtoistoiminta kampanjoinnissa on ennennäkemätöntä. Nuorison kiinnostus on ennennäkemäntöntä. Kansainvälinen tuki ja apu kuten blogit ja keskustelufoorumit ovat tuoneet ilmiön Ron Paul monen arkeen. Ja yhä useampi tulee herääämään tiedostamaan tämän vallankumouksen mahdollisuuden.

Suomalaisen median nyöristely kansainvälisten uutistoimistojen edessä on silmiinpistävää...ja silti Suomessa monet tietää Ron Paulista. Hakukoneet antavat tuhansia linkkejä suomeksikin. Tämä lie yllättänyt valtavirtamedian presidenttipelin juonittelijoiden paikalliset juoksupojat: Sanoma-Wsoy:n, MTV:n, YLE:n jotka lähinnä tottelevasti pasunoivat meille juttua Hillarista.