lauantai 3. huhtikuuta 2010

Salbuchin uusin: Second Republic 1-2

Olen perinteisesti postannut kaikki Adrian Salbuchin videoviestit tänne blogille - joten jatkan perinnettä. Tässä uusin tuotos missä Salbuchi esittää että meidän on aika pistää hanttiin - on aika taistella vastaan. (ja mitä tämä blogi muuta on kuin nimenomaan yhden miehen eräänlainen taistelu ..)Osa 2. Salbuchi sanoo että on kaksi vaihtoehtoa..valittaa ja olla tekemättä mitään - tai toimia. Kun riittävän moni toimii vallankumouksellisia asioita saa aikaiseksi.Tässä samalla ...Bill Still näyttää julkaiseen uuden Still Reportin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin, se mitä keskuspankkiirit eniten pelkäävät on että kansan syvät rivit tietävät miten järjestelmä toimii.

Ja se että levitämme tietoa kansan joukkoon on todella sitä hanttiin pistämistä. Jos joku yksittäinen ihminen nostaa rahansa pois pankeista ja elää ilman velkaorjuutta on ihan fine, mutta se ei paljoa yhteiskuntaa heiluta.

Mutta jos 1 000 000 ihmistä vaikka alkuun nostaa rahansa pois ja perustaa oman järjestelmän niin johan alkaa sattumaan, tai vaikka kaikki suomalaiset sulkisivat kansakuntansa hyvinvoinnin vain itselleen, niin se ainakin antaisi esimerkin muille kansakunnille.

Pohjatyö pitää tehdä, ja käyttäkää nettiä hyväksi. Persut saivat hyvin nimensä kuuluville kun äänekkäästi vaativat veronmaksajan oikeuksia mamu-kysymyksissä.
EI ole mitään syytä miksemme me saisi ääntä kuuluviin vielä törkeämmässä huijauksessa. Se, että rahantekoprosessissa on välistävetäjiä on todella suuri vääryys kaikkia ihmisiä kohtaa. Miettikää sitä työn ja vaivan määrää, minkä ihmiset joutuvat tekemään jotta välistä vetäjät saavat osuutensa ILMAISEKSI !!!!!!

Näillä faktoilla voitetaan kaikki väittelyt, muistakaa opetella kaikki detailit ulkoa ja rohkeasti päin naamaa, ketään kumartamatta !

Anonyymi kirjoitti...

Tässä pahan alku ja juuri

The following private (mainly Jewish) banks own the controlling stock of the U.S.A
Federal Reserve Corporation:
1 Rothschild Banks of London and Berlin
2 Lazard Brothers Bank of Paris
3 Israel Moses Sieff Banks of Italy
4 Warburg Bank of Hamburg and Amsterdam
5 Lehman Brothers Bank of New York
6 Kuhn Loeb Bank of New York
7 Chase Manhattan Bank of New York
8 Goldman Sachs Bank of New York
Zionists and Masons control the U.S.government, financial, and education, media

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=H0k4--y_lw4


Erittäin hyvä haastattelu Dr. Michael Hudsonista.

Suosittelen kaikille !