torstai 22. huhtikuuta 2010

Afganistanin oopiumin tuotanto kukoistaa. Onko Naton todellinen (salainen) tehtävä varmistaa huumetuotanto?

Olisi mielenkiintoista kuulla miten ulkoministeri Alexander Stubb ja puolustusministeri Jyri Häkämies selittäisivät tämän kuvan välittämän todellisuuden.


Lähde:

The Afghan War: "No Blood for Opium"
The Hidden Military Agenda is to Protect the Drug Trad
e

by Dr. John Jiggens

Päivitys: Mail Online: Saksalaissotilaat vaativat Angela Merkeliä perustelemaan miksi ovat sotimassa Afganistanissa.

German troops in Afghanistan call on Angela Merkel to explain why they're at war
German soldiers are wearing their hearts on their sleeves - in the form of a badge that protests their country's involvement in the war in Afghanistan.

22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kansainvälisen Sionistisen Imperiumin ja sen raivotautisten koirijen tehtävä on hypnotisoida eikä valistaa. Kuvitteletteko että yhtenä aamuna Iltalehden otsikossa lukee: "Stubb vaatii 9/11 iskujen uutta tutkimusta" tai "Stubb ei suostu vartioimaan ooppiumin viljelmiä"? Huh Huh.
Tässä on Stupido:
"Alexander Stubb asettaisi Iranille energiapakotteita
Ulkoministeri Alexander Stubbin (kok) mukaan Iranille pitäisi asettaa pakotteita, jotka kohdistuvat maan energiasektoriin. Maailma alkaa olla kyllästynyt Iraniin ja sen ulkopolitiikkaan, arvioi Stubb".(HS)

Mika kirjoitti...

Kylläpä tuo Stupido tosiaan on NIIN selkeästi lännen oligarkkieliitin ohjaama, että häneltä tulee ihan noin selkeää tubaa, johon ei usko ns. Erkkikään. Eli näistä asioista perillä olevat lammasunesta heränneet :)

Valtavirtamedian tehtävä tosiaan on etenkin hypnotisoida ja valistaminen on jäänyt lähes totaalisesti meidän nettiaktivistien kontolle. Tehkäämme se päättäväisesti ja tehokkaasti! Ja myös toimintaa pitää olla ja siitä olet kyllä Lars hyvä esimerkki.

Afgaaniooppium todellakin on Illuminatin tarkassa ja huolellisessa suojeluksessa; Brittiläisen imperiumin vuosisatainen Kiinan oppiumsotkuista jatkunut meno on päällä edelleenkin yhä vahvemmin tavoitteena lännen kulttuurin rapauttaminen sen alistamiseksi maailmanhallitukselle.

Esim. LaRouche PAC -sivuston mukaan jopa itse prinssi Charles kävi hiljattain "tarkastamassa äitinsä viljelyksiä" ihan paikan päällä. Todellakin!

Anonyymi kirjoitti...

tässä on video jossa Venäjä vaatii ooppiumin viljelyn lopettamista, suoraa puhetta:
http://www.larouchepac.com/lpactv?nid=14196

Anonyymi kirjoitti...

Me elämme Rothschildin ja sen raivotautisten koirijen Kansainvälisessä Sionistisessa Imperiumissa. Se on vankileiri.
Kaikki on juuri niin kuin "Siionin viisaiden protokollat" ovat pikkutarkasti esittäneet. Se oli ohjelma. Käynnön ohjeet sisältää toinen teos, jota ei tiettävästi edes suomennettu eli "Sulchan Aruch". Siinä on juutalaisten 100 käskyä. Ja meidän ideologinen käsikirja on Vanha Testamentti eli Toora: valheita, petoksia, murhia ja kansanmurhia koko teos.
Haluatteko nyt nousta kapinaan?
-Sekin käy!
Itse asiassa sitä tässä haetaankin.
Eli tällainen sakkimattitilanne.

Lars Osterman kirjoitti...

Pidetään jatkossa pienempää ääntä sionisteistä ja Siionin teksteistä, jookos.
Joka haluaa löytää kyllä näistä kaiken minkä haluaa netistä. Tätä blogia pyritään pitämään suht neutraalina koska suurin osa lukijoista ei tiedä asioista riittäävästi ymmärtääkseen vihjailusi.

Anonyymi kirjoitti...

Pidetään vaan.
Oikeä maailman kuva voi syntyä vain ja ainoastaan todelliseen pohjaan. Totuuteen. Se on järkkymätön perusta. Jos asenne on neutraali ja pidetään pienempää ääntä niin sitten pyöritään keinotekoisten ongelmien suossa.
Jos ei ole rokheuttaa nostaa kaikki rumat ja vastenmieliset asiat pöydälle niin tuloksena on loputon väittely. Tällaista näkemystä sanotaan kaleidoskoopiksi. Mosaikki on sen sijaan pysyvä ja selkeä kuva jonka helppo ymmartää, helppo muistaa ja rakentaa sen päälle uusia kokonaisuuksia. Ehkä se on uusi filosofia sinulle. Pidä vaan blogisi siistinä ja neutraalina. Tätä kommenttia ei tarvitse julkaistaa.
Sinun demokratasi on kuuro ja mykkä

Lars Osterman kirjoitti...

Äläs poika tule mulle viisastelemaan rohkeuden puutteesta. On rohkeutta, tyhmänrohkeutta ja kuviteltua rohkeutta.

Ja katsos ei ole vielä kirkossa kuulutettua että nuo sinun tulkintasi esim Protokolloista pitäisivät paikkkansa. On paljon muita tahoja jotka saattavat piiloutua "juutalaismörön" takana.
(jesuiitat, vatikaani, alienit ja tiesmitkä)

Lisäksi näissä yhteyksissä nousee aina se sana "salaliittoteoria" esiin - kuin usva syksyisestä lammesta. Ja sellainen ei johda mihinkään. Syntyy aina se vanha sata kertaa koettu juupas-eipäs tilanne.

Mikäli nuo jutut olisivat niin selviä kuin annat ymmärtää niin KAIKKIHAN olisi selvietty jo aikoja sitten.

Anonyymi kirjoitti...

Jos osa lukijosta ei tiedä asioista riittävästi, niin pitääkö koko luokan edetä tyhmimmän oppilaan mukaan? Ruvetaanko käsittelemään asioita joita kaikki ymmärtää, vaikka Aku Ankkaa? Minulla ei ole tulkintoja protokolloista, minulla on vain protokollat ja tämä päivä.
Kaikki täsmää, kaikki on toteutunut pelottavan tarkasti paitsi eijuutalaisten kansojen suuri joukkomurha. Afganistanin heroiini on tehokas keino Venäjän kansanmurhaan. Riittää sitä Suomellekin kun varastot avataan.
Kirjoitin tänne siksi että haluan kuulla muita mielipiteitä. Jos keskustelua ei synny, niin olkoon sitten. Jokainen pelastakoon itseään.
Totta on että juutalaiset ovat vain paimenija. Niillä se vasta raskas homma on. Mutta miten päästään niiden toimeksiantajan kimppuun jos ei saada edes niitä vastuuseen? Olkoon vaikka alienit.

kati kirjoitti...

Lars menit naulankantaan! "Juutalaismörön" takana on todellakin paljon enemmän.
Mutta, siitäkin kannattaa ehkä ja ehkä olla hiljaa, koska kun tukii avoimin mielin, niin löytää monta hämähäkinseittiä sellaisistakin asioista, mistä ei olisi voinut kuvitellakaan. Totuus on kätketty niin pirullisen ovelasti. Aika on olla hiljaa, mutta aika on myöskin aukaista suu. Se oikea hetki nääs! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Fakta on kyllä se, että kulissien takana olevat hallitsijat ovat juutalaista perää käytännössä kaikki.
Ja se on ikävä tilanne, koska suurin osa länsimaisista ihmisistä ei tiedosta tätä. Muistan kuinka eräs venäläinen kollega sanoi minulle " tiedätkö että länsimaat elävät uutispimennossa ?"

Olin täysin tyrmistynyt, koska oletin asian olevan juuri päinvastoin, meillehän on aina opetettu että Venäjälla asioista ei puhuta, vaikka tilanne on juuri toisin päin.

Länsimaissa ihmiset luulevat tietävänsä miten asiat ovat, mutta todellisuudessa ovat täysin pihalla olevia lampaita. Isoista uutiskanavaista RT on ainoa joka puhuu asiat niin kuin ne on, ainakin länsimaiden osalta.

Ikävää totuutta, ja Larsille tsemppiä, vaatii rohkeutta puhua totta omalla nimellä, mutta Suomalaiset ovat aina seuranneet rohkeita miehiä !

Toinen hengenheimolainen on Antti Heikkilä, suosittelen lukaisemaan hänen sivunsa. Näiltä herroilta saa enemmän oikeita uutisia kuin mistään Ylen / MTV:n kanavilta !

Lars Osterman kirjoitti...

Faktat on joo. Mutta selitäppä sitten miksi "faktat" aina pitää esittää anonyyminä.....onko tässä hitustakaan rohkeutta ?
Minusta ei...vaan tällainen on lähinnä verrattavissa vessan seinälle kirjoittamiseen tai betoniseinägraffitiin.

Minä bloginpitäjänä olen ainoa joka esiintyy omalla nimellään ja kaikki anonyymin "faktoista" seuraava sonta kaatuu siksi vain ja ainostaan minun niskaani.

Lars Osterman kirjoitti...

Kuten tästäkin näkee niin kaikki kritiikki esitetään salanimellä tai anonyymisti:

http://www.theoccidentalobserver.net/authors/Darkmoon-GoodbyeI.html#LD

Anonyymi kirjoitti...

Niin, jos olet tietyssä asemassa yhteiskunnassa ja esität asiat niin kuin ne on niin tästä on sinulle haittaa monessa mielessä. Ja jos olet perheellinen niin riski on liian suuri.

Jos olet yksinäinen susi, ilman perhettä ja vielä taloudellisesti riippumaton niin antaa palaa vaan !

Näin se menee, ennen vielä olisi voinut esittää asiat julkisesti, nykyään ei. Sääli sinänsä.
Pitää vain odottaa että yleinen mieleipide alkaa muuttumaan ja ihmiset heräävät todellisuuteen.

Anonyymi kirjoitti...

vessanseinä-vertaus on huono. Hyvin suuri osa ihmisistä hakee tietonsa internetistä, ja muodostaa mielipiteensä sen perusteella.

Joten paina Lars täysillä eteenpäin, sinun aika tulee vielä. Ja muista, sun ei tarvitse selitellä kenellekään mitään, teet vaan omaa juttua.

Anonyymi kirjoitti...

Otan takasin demokratiasi haukut.
Pakkohan tässä pitää pinempää ääntä.
Seurataan tilannetta.
Tässä on kuitenkin uutisia: Tehran Summit Urges Nuclear Free World
http://alethonews.wordpress.com/2010/04/18/tehran-summit-urges-nuclear-free-world/
Konferenssi alkaa lauantaina. Israeli ja USA jäävät pois, eikä Suomen mediassa siitä sanaakaan.

Lars Osterman kirjoitti...

Et kai vakavissasi kuvittele että jonkun maailmankuva muuttuisi siksi että lukisi tämän blogipostauksen anonyymien kommentit.

Väitän että niistä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Useimmat hylkivät tuollaisia ja leimaavat samalla koko blogin.

Kuten jo totesin: j-mörkö on mitä ilmeisimmin pelkkä julkisivu. Osoita sormella tätä julkisivua ja olet sosiaalihylkiö, foliohattu tai Mannheimin vankilassa...ja karavaani jatkaa kulkuaan kuin mikään ei olisi ollut.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan oikein! Juuri näin:"Useimmat hylkivät tuollaisia ja leimaavat samalla koko blogin".

" Puhukaamme asioista juurtajaksain, keskustelkaamme mutkattomasti ja ilman tyhjänpäiväisiä
lauseparsia sekä valaiskaamme jokaista yksityiskohtaa vertauksin ja johtopäätöksiä tekemällä."

mutta tässähän on pandoran lipas, kukapa ei haluaisi tietää mihin tällaisessa keskustelussa päädytään? tämän jälkeen alkaa peruspilarit ja kulmakivet tärisemään.

Anonyymi kirjoitti...

1. Jos hallitsijat on juutalaisia, miksi siitä ei saisi puhua ääneen ?

2. Ihmiset todellakin lukevat blogien kommentteja, ja hyvin perusteltua tekstiä. Sillä ei ole mitään väliä lukeeko tekstin yläpuolella "Pertti" vai "anonyymi".
Se, että muuttuuko jonkun maailmankuva juuri TÄMÄN postauksen jälkeen on eri asia, muttajuuri TÄMÄ voi tukea jo aikaisempia ajatuksia / muita blogeja, ja näin vahvistaa ajatuksia.

3. Lars, sulla on hyvä meininki, ja koeta pitää lippu korkealla. Liialliseen näpertelyyn ei kannata sortua, vaan paina kylmää faktaa pöytään sarjatulella.
Ihmiset ovat jo aika kypsiä muutokseen, ja tämän laman jälkeen jälkeen on odotettavissa aikamoinen myllerrys, länsimainen yhteiskunta ei tule enään olemaan samanlainen "hyvinvointiyhteiskunta" kuin minkälaisena me sen olemme tottuneet tuntemaan.

4. Edellä mainitussa ilmapiirissa on aikaisemminkin toteutunut isoja muutoksia, katsotaan vain ovatko ihmiset jo liian pöhöttyneitä lähtemään liikkeelle. Media syöttää jatkuvalla syötöllä täyttä höttöä ihmisten mieliin, ja kiinnostus oikeisiin asioihin voi olla jo aika vaimeaa, ainakin isolla skaalalla ajateltuna. Kiinnostus on jossain tyhjänpäiväisessä idols-maailmassa, ja esim. Music Channel syöttää 24/7 aseita heiluttelevia neekereitä ja lesbo ja homo -esikuvia nuorille, joten tulevaisuus ei näytä hyvältä.

Anonyymi kirjoitti...

Ja muuten ,poliittisesti epäkorrekti kommentti, tuntuu siltä että Adolf oikeassa. Viholliset oli näitä nykyisiä pankkiireja + rahapoliitiikka oli vahvaa.

Eipä muuta, hyvää jatkoa ja toivotaan että kansa herää unesta !

Anonyymi kirjoitti...

pakko kommentoida...
lukaisin kommentit ja täytyy sanoa, että hyvää tekstiä.
Minusta ei ole mitään merkitystä sillä onko anonyymi vai Möttönen. Ihan sama kunhan asia on kohdallaan.
Tietysti bloginpitäjän lienee melkein pakko esiintyä nimellään varsinkin kun tavoitellaan poliittisia asemia mutta ei välttämättä muiden kun tietää, miten voi joutua vainotuksi ja kärsimään koska elämme järjestelmässä, jossa pieni eliitti käyttää sortovaltaa.
Pääasia on, että sanoma kiirii. Että totuus kaivetaan esiin. Ellei se muuta ihmisiä niin sitten ei voi mitään. On vain todettava, että silloin ihminen on kevyeksi punnittu.

Lars Osterman kirjoitti...

Löysin USA:n sotaministeriön asiakirjoja vuodelta 1919 liittyen bolshevismiin ja Neuvostoliiton syntymiseen.

Aika mielenkiintoisia - ja erityisesti kaikin puolin epäkorrekteja - tänään - mutta eivät olleet epäkorrektejä silloin vielä vuonna 1919.

klick

Anonyymi kirjoitti...

Tässä kerrotaan selkeästi,miksi ooppiumia siellä kasvaa...

tai ainakin amerikkalaisten versio..

http://www.youtube.com/watch?v=t372emhXa60&feature