maanantai 4. toukokuuta 2009

Jyri Lina: Neuvostoliiton syntymisen salaisuudet julki

Ruotsissa asuva, eestiläinen kirjailija Jyri Lina joka erityisesti tunnetaan jyrkkänä Neuvostoliiton ajanjakson kriitikkona on nyt myös tehnyt elokuvan: "I Skuggan Av Hermes - Kommunismens Hemligheter" jonka saa DVD:nä.
Elokuvan sisältö yllättää varmaan monen joka kuvittelee tietävänsä miksi ja miten Neuvostoliitto aikanaan perustettiin. Jyri Lina haastaa sekä nykyiset valtavirtakäsitykset että jo yli sata vuotta kestäneen propagandan. Elokuva paljastaa miten vapaamuurarit, kansainväliset
pankkiirit ja kommunistit yhdessä junailivat punaisten valtaannousun marraskuussa 1917. Vallankaappauksen myötä Venäjän keisarikunnan raunioille rakennettiin kaikkein maailman ehkä raain ja epäinhimillisin orjayhteiskunta - lännen pääomilla.

Näiden asioiden laaja tiedostaminen ja ymmärtäminen voi toivottavasti estää sen että sama kuvio toteutuisi EU:ssa. Brysselissa ollaan, monen mielestä, nimittäin rakentamassa uutta Euroopan Neuvostoliittoa. Lissaboninsopimus on selvä askel tähän suuntaan.

Ikävä sinänsä tuottaa pettymystä kaikille vasemmistoradikaaleille jotka ovat mielessään eläneet kuvitelmassa "missä Venäjän tsaarihallinnon väitetty julmuus ja kansan riisto sai kansalaiset nousemaan vaatimaan muutosta" - ja sitten "Talvipalatsi vallattiin".....ja loput on historiaa. Lina osoittaa että asiat eivät mennetkään ihan näin...

Mutta - totuus vapauttaa meidät näistä valheista ja kuvitelmista. Ja hei - vaikka kirjoitankin tästä minua on turha yrittää lokeroida johonkin laatikkoon. Ja jos lokeroit - niin kirjoita "totuudentorvet" , "oikeudenmukaisuuden puolesta", "maailmanparantajat" - tai "taloudellisen demokratian puolesta".

Pyrkimykseni ei ole millään lailla vesittää sinänsä rehtiä, rehellistä ja oikeudenmukaista vasemmistoaatetta vaikka olenkin mielelläni mukana puhkaisemassa tätä yli sadanvuoden mätäpaisetta.
Tässä ruotsinkielinen teksti missä elokuva esitellään. Löytyy sivulta: http://nyapolitiken.biz/

I denna film visar Jüri Lina hur frimurare, internationella bankirer och kommunister slöt sig samman i en ohelig allians och genom det röda maktövertagandet i november 1917 införde i Ryssland det mest brutala och mest omänskliga slavsamhälle världen någonsin skådat.

Filmen skingrar dunklet kring kommunismens bäst bevarade hemligheter.

Filmens regiassistent Steve Ahlberg förklarar:
Den ryske författaren Alexander Solzjenitsyn uppmanade 1974 sina landsmän: ”Lev inte i lögn!” Sanning i vår tid är på intet sätt en självklarhet. De flesta officiella uppgifter om kommunismen är osanna. Sanna uppgifter har man förtigit både i Öst och i Väst.

Därför är filmen ”I skuggan av Hermes” en viktig dokumentation om de finans- och frimurarkrafter som kallsinnigt agerat bakom kulisserna för att med hjälp av kommunismen profitera på andras lidanden.

Regissören Jüri Lina betonar att det är hans plikt att berätta sanningen om kommunismen och dess gråa eminenser, inte bara ytligt behandla dess psykopatiska symtom, trots att sanningen idag inte står särskilt högt i kurs. Att känna till kommunismens verkliga historia är det främsta skyddet mot ideologiska bedrägerier.

De som tvivlade på boken ”Under Skorpionens tecken”, gör inte det efter att ha sett filmen ”I skuggan av Hermes”. En film som lämnar outplånliga intryck på varje tittare.

Filmens längd är två timmar, svenskt tal.
Filmen innehåller otroliga sekvenser ur KGB:s hemliga filmarkiv.

Beställ DVD:n genom att betala in 270 kronor på pg. 456 99 88 –1, Lina.
Beställingar från Finland kostar 34 euro. Kan betalas via Nordea.

*****

Päivitys: Löysin lisätietoja elokuvasta. Se on jopa esitetty elokuvateatteri Andorrassa, Helsingissä 3.4 2009

JURI LINA: "IN THE SHADOW OF HERMES" ENSI-ILTA 3.4
Virossa syntyneen mutta Ruotsissa tällä hetkellä majailevan Juri Linan uusi dokumenttielokuva "I skuggan av hermes: Kommunismens hemligheter" Esitetään Andorrassa 3.4 perjantaina
Aikoinaan KGB:n kanssa ongelmiin ajautunut Juri on mm.kirjoittanut vakuuttavaa tutkimusta sisältävät teokset "Under the sign of the scorpion" ja "Architects of deception". Pähkinänkuoressa niiden voi luonnehtia käsittelevän vapaamuurariutta, uutta maailmanjärjestystä ja illuminismia.
Hän on myös ohjannut dokumenttielokuvan "The Lightbringers:Emissaries of Jahbulon".

Jurin omien sanojen mukaan "I skuggan av hermes" käsittelee "kommunismin ja uuden maailmanjärjestyksen saloja".
Näytöksen jälkeen voi Jurille esittää kysymyksiä.

Siis:
Perjantaina 3.4 Andorrassa. (Eerikinkatu 11)
Klo 18.00-20.30.
Liput 5e.
Elokuvan kesto 119 min.
Elokuva on ruotsinkielinen mutta siinä on englanninkieliset tekstit.

Tervetuloa!
http://www.geocities.com/jyrilina/
http://www.geocities.com/jyrilina/english/aboutjyri.html
http://www.scribd.com/doc/1882877/Juri-Lina-Under-the-Sign-of-the-Scorpion
http://video.google.com/videoplay?docid=7652891847477492406
http://www.andorra.fi/

Sanaa saa laittaa kiertämään!
Myöhempi lisäys. Rense.com julkaisi lisää Makowin artikkeleitä jotka liittyvät Jyri Linan kirjaan.
Erityisesti kakkonen on aika hurjasisältöinen.

1. Is Leaked Zionist Plan Pertinent To US?

2 USSR - Illuminati Experiment Was 'Catastrophe'

3. NWO - Front For Cabalist Jewish Tyranny?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno löytö jälleen. Kiitoksia. Blogia on ollut ilo lukea, sillä totuuden etsintäni on saanut paljon sisältöä ja internetsivustojen osoitteita juuri tämän blogin kautta. Omituisilta vaikuttaneet ja hämmentävät asiat ovat saaneet selityksiä monilta elämänalueilta. Totuus vapauttaa näkemään maailman uudella tavalla ja lisää todellakin "tuskaa", mutta paluuta ei ole.

On lähes riemastuttavaa havahtua vastakkainasettelujen keinotekoisuuteen, hajoita ja hallitse menetelmiin sekä ongelmien tahalliseen luomiseen jonkin lopputuloksen saavuttamiseksi. Internet on ollut huimaava mahdollisuus tutustua erilaisiin ajatuksiin ja huomata että hyvä salaliittoeoria on virallista totuutta uskottavampi.

TLe

Anonyymi kirjoitti...

Onko elokuvaan olemassa suomenkielistä tekstiä?

Lars Osterman kirjoitti...

Suuri osa tämän uuden elokuvan fakta-aineistosta on tietysti luettavissa Jyri Linan kirjoissa.

Näistä etunenässä Under The Sign of the Scorpio mm joka valitettavan huonon tittelin takia kuvitellaan liittyvän astrologiaan vaikka se kertoo tarinan yliopistoteoreettisen marxismin muokkaantumisesta käytännön kommunismin ja edelleen väkivaltaiseen leninismiin, juoniottelevaan kansainväliseen trotskismiin, neuvostokansalliseen stalinismiin...jne.

Ja tietysti juutalaisilla (hysh) on tässä kaikessa paljolti sormensa pelissä.
Sitä tosin ei tietenkään voi eikä saa sanoa vaikka se onkin totta.
Tätä tietysti edelleen kielletään.
Ja nostaahan nämä asiat aina oudosti tunteita ja saa katseet kiertelemään levottomina.

Mitä vähemmon näistä kytkyistä tietää sitä rajummin ne aina kielletään. Ehkä Lyri Lina tällä elokuvallaan saavuttaa sen mitä Le Libre Noir du Communísme-kirjan kautta yritettiin 80-luvulla.

Toivotaan että Linan elokuva pikkuhiljaa löytyy YouTube´ssa tai googlevideolla.

Tässä jotain mitä löysin Tämä myös Secret Facts - Jews and Communism

Lars Osterman kirjoitti...

Tietääkseni elokuva on ihan vasta nyt valmistunut ja myydään siis DVD:nä suoraan Jyri Linan kautta.

Se on siis ruotsinkielinen. Outoa sinänsä että eestin- ja venäjänkieltä alkujaan puhunut Lina - muutettuaan Ruotsiin 70-luvulla oppi ruotsin kielen ja kirjoittaa kaikki kirjansa ruotsiksi. Olen itse tavannut hänet pari kertaa.

Tekstitys on mahdollinen toteuttaa mille tahansa kielelle jos kysyntää ilmenee.

Suomessahan muuten toimii kiitettävän aktiivista väkeä jotka omatoimisesti ovat kääntäneet sekä Zeitgeistin ja Money As Debt - videot ja tehnyt näihin tekstityksen hyvää hyvyyttään ilman korvausta.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän tuo kiinnostaisi nähdä suomitekstien kanssa. Ruotsi ei oikein taivu. Jos joku tuohon suomisubit tekee ja nettiin pistää, niin mitä suurin kiitokseni. Taatusti monia muitakin kiinnostaa.