torstai 7. toukokuuta 2009

2009: Bilderbergkokous vahvistettu pidettävän Kreikassa

Seuraava Bilderbergkokous pidettäneen Vougliagmeni´ssä, Kreikassa, kesäkuun 14-17 2009. Tämän vahvistaa sekä Daniel Estulin että James Tucker. Lisäksi Prison Planet sivuilla Paul Joseph Watson kirjoittaa Estulinin saaneen varsin huolestuttavia tietoja kokouksen pääaiheista.

On the eve of the 2009 Bilderberg Group conference, which is due to be held May 14-17 at the 5 star Nafsika Astir Palace Hotel in Vouliagmeni, Greece, investigative reporter Daniel Estulin has uncovered shocking details of what the elitists plan to do with the economy over the course of the next year.

Bilderberg-kokoukseen osallistuu n 150 maailman vaikutusvaltaisimmista henkilöistä valtionhallinoista, teollisuudesta, pankkimaailmasta, mediasta, yliopistopiireistä sekä sotatarvikesteollisuudesta. Kokouksen "Chatham House Rule" sääntö on että ulkopuolisille ei vuodeta mitään kokouksen aiheista tai eri henkilöiden mielipiteistä vaikka kokoukseen osallistuu edustajia maailman suurimmista lehdistötaloista.

The Bilderberg Group meeting is an annual confab of around 150 of the world’s most influential powerbrokers in government, industry, banking, media, academia and the military-industrial complex. The secretive group operates under “Chatham House rules,” meaning that no details of what is discussed can ever be leaked to the media, despite editors of the world’s biggest newspapers, the Washington Post, the New York Times and the Financial Times, being present at the meeting.

Mutta palataksemme Estulinin saamiin tietoihin. Hän väittää että kokousväen kanta on jakautunut mitä tulee finanssikriisin keston. Osa haluaa pidennettyä superlamaa joka ajaisi maailman vuosikymmenien taantumaan, kurjuuteen ja köyhyyteen...toinen osa rajumpaa mutta lyhyempää lamaa joka jyrää tietä joidenkin tahojen tavoittelemalle uudelle tehokkaalle mutta kestävälle pohjalle rakennetulle talousjärjestykselle missä tosin valtioilla olisi vielä vähemmän sananvaltaa ja itsemääräämisoikeutta.

According to Estulin’s sources, which have been proven highly accurate in the past, Bilderberg is divided on whether to put into motion, “Either a prolonged, agonizing depression that dooms the world to decades of stagnation, decline and poverty … or an intense-but-shorter depression that paves the way for a new sustainable economic world order, with less sovereignty but more efficiency.”

Saapa nähdä keitä suomalaisia katoaa kotimaan kuvioista sopivasti kokouksen aattona. Veikkaisin että maailmantehopyrkyri Stubb ainakin kutsutaan sinne syynättäväksi josko hänestä olisi eliitille jotain hyötyä jossain tilanteessa....

Päivitys: Löytyi artikkeli jonka mukaan on asiakirjoja on vuotanut esiin jotka todistavat että yhteisestä euro-valuutasta, itse asiassa, olisi päätetty jo vuonna 1955, Saksassa pidetyssä Bilderberg-kokouksessa.

Leaked documents from the 1955 Bilderberg Group conference held in Germany discuss the agenda to create a European Union and a single EU currency, decades before they were introduced, disproving once again debunkers who claim that Bilderberg has no influence over world events

Leaked papers from the meeting which took place from September 23-25 1955 at the Grand Hotel Sonnenbichl in Garmisch-Partenkirchen, West Germany, were released by the Wikileaks website yesterday.
10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai, eikö Suomen kansa saa vieläkään äänestää Bilderberg-osallistujiansa? No, nimet julki heti kun tietoa tihkuu.

Katainen muuten melkein joutui juttelemaan asiasta taannoin telkussa (kohdassa 14.50):
http://www.nelonen.fi/maria-videot/videot.asp?videoId=5764&cat=0&page=2

Hajanaisia ajatuksia ja kuvatuksia kirjoitti...

Ainakin Jyrki Katainen ja Jorma Ollila. On se niin väärin, niin väärin miten meitä ihmisiä kusetetaan. Joku voi vielä uskoakin. Onneksi on meitä epäilijöitäkin mutta onko siitäkään loppujen lopuksi mitään hyötyä kun ei voi tehdä mitään?

Lars Osterman kirjoitti...

Anonyymi,

Suomen kansahan on äänestänyt Tarja Halosen presidentiksi ja aikanaan Suomen Keskustan suurimmaksi puolueeksi. Ja keskustan puheejohtaja on tällä erää Matti Vanhanen.

Tästä seuraa että voitaisiin kai sanoa että kansa on äänestänyt niin että joko nämä tai näiden nimeämät edustajat kuuluisi nyt lähettää Kreikkaan.

Toinen asia on sitten ajaisivatko kyseiset henkilöt todellakin Suomen ja suomalaisten etuja siellä.....

Muuten niin lehtitietojen mukaan Niinistö, Katainen ja Stubb lienevät melko suosittuja - joten kansa kai äänestäisi nämä sinne myös - riippumatta siitä - edustavatko oikeasti jotain salaseuraa,vapaamuuraripoppoota vai oikeasti meidän suomalaisten taloudellisia etuja ja meidän itsemääräämisoikeutta. Ainakin Stubb, suosioistaan huolimatta, on 100% jonkin EU-liittovaltion agentti - ja ajaa sammutetuin valoin tätä aatetta.
Eli Stubb siis edustaa jotain mikä on ihan muuta kuin se mitä suomalaiset oikeasti haluavat.....mutta sillä ei ilmeisesti ole mitään merkitystä.


Hajanaisia,

Ollila on selviö koska istuuhan hän "BB steering committee´ssa".

Kataisesta ei tiedä. Hänhän kävi esittelyssä tarkasteltavana jo kerran. On siis kaksi vaihtoehtoa.

Mikäli hänet todettiin hyväksi yes-mieheksi ja osaavan valehdella tv-kameroiden edessä silmiäänkään räpyttelemättä häntä kutsuttaneen sinne toisenkin kerran.

Jos taas mies mahdollisesti koettiin liian rehelliseksi ja suomenmieliseksi hän jää ulkopuolelle jatkossa.

Jää nähtäväksi miten käy.

Lars Osterman kirjoitti...

Onneksi on meitä epäilijöitäkin mutta onko siitäkään loppujen lopuksi mitään hyötyä kun ei voi tehdä mitään?Kylläpäs voi. En kai minä muuten tässä jaksaisi istua tätä jauhamassa.

Tai - no kuvittelen ainakin että asialle voi tehdä jotain.

Aika moni meistä kai on tähän mennessä jo tajunnut ettei nykyisistä puolueista sittenkään taida olla tekemään mitään asioiden muuttamiseksi.

Itsenäisyyspuolue kylläkin ottaa vahvasti kantaa ohjelmassaan - mutta näiden kannatus viime vaaleissa jäi johonkin 0,5 %.

Tässä ei siis jää muita vaihtoehtoja kuin pistää jonkinlainen uusi organisaatio pystyyn. 1)

Tämän organisaation myötä muutosta voi yrittää ajaa. Ja kyllä kaikkien ennakkoasenne pitää olla se että muutos on mahdollinen.
Pitäisi osata visualisoida se haluttu muutos "aikahorisontissa" parin vuoden sisällä.

Lisäksi monessa muussa maassa ollaan tekemässä ihan samaa. Tiedän että Ruotsissa ollaan jo pidemmällä. Siellä on isompi porukka jo kasassa miettimässä nimeä uudelle organisaatiolle.

Olen ollut mukana tässä ja ehdottanut pohjoismaalaista yhteistyötä. Pohjoismaalainen yhteistyö on tarpeen koska tarvitaan paljon poliittista voimaa kun asetutaan tulilinjalle vastustamaan nykyistä korko-orjuutta.
Pankkien resurssit ovat niin ylivoimaiset. Mutta poliittisissa demokraattisissa vaaleissa missä jokakisella on yksi ääni nämä tahot ehtymättöminen rahalähteineen eivät voi enemmistölle mitään.

Niin bilderbergiläisten agenda, kuin pankkien korkoriisto ja kansalaisten laillistettu ryöstö "luotonlaajennuksen" eli olemattoman kassavarannon tempuin on siis nujerrettavissa jos saadaan riittävästi ääniä vastavoimille demokraattisissa vaaleissa. Sama voidaan toteuttaa kaikissa maissa.

Islannissa on kriisin vuoksi tällä erää kehkeytymässä aika jännä tilanne. En ollenkaan yllättyisi jos islantilaiset olisivat ensinnäisinä kaatamassa pankkien monopolia - siirtymällä julkiseen luototutkseen. Syy on yksinkertainen: Muuta vaihtoehtoa ei ole.

___

1) olen kylläkin saanut "ihailijapostia" missä minua on paneteltu, vähätelty ja marginalsioitu sekä tekemisiäni muutenkin halveksittu. Mahdollisen Talousdemokratia-liikkeen mahdollisuuksia muuttaa mitään on myös vähätelty. Nämä ovat tietysti aina Anomyymien pelkureiden kommentteja. Yksikään vihaviesti ei ole lähetetty kenenkään oikealla nimellä.

Teemu mylly kirjoitti...

Hei! Oletko tutustunut www.hommaforum.org -sivustoon? Sivuston vakiolukijakunnan mielissä kytee suuri pettymys hallitseviin puolueisiin ja politiikan tilaan. Uskoisin että sivuston lukijoiden olisi hyvä kuulla hieman kriittisempää mielipidettä myös talouden tilasta henkilöltä jolla on rahkeita kertoa asiasta vahvoin argumentein. Joka tapauksessa hyvää kevättä myös porvooseen.

Lars Osterman kirjoitti...

Teemu Mylly,

Päivän työt tehty, aurinko paistaa, mopo tankattu ja lähtövalmis - mutta vastailen sinulle vielä ennen kuin painun Jaalan tai Valkealan maanteille pariksi tunniksi.

Kurkistin sinne nettisivulle ja näytti olevan aika laaja-aiheinen keskustelufoorumi joskin silmiini kyllä paikka paikoin paistoi aika kova kritiikki ulkomaalaisia kohtaan. En sano etteikö kritiikki olisi paikallaankin...etenkin kun sen esittämistä ollaan lähes kriminalisoimassa.

Kyllä sanavapausperiaatteen pitää koskea myös erilaisia mielipiteitä ja näkemyksiä maahanmuttjista ja turvapaikanhakijoista. Tietysti moni esittää mielipiteensä turhan kömpelösti ja monasti kritiikki perustuu ennakkoluuloihin tai kolmannenkäden tietoihin.

Minä uskon että lähes jokainen ulkomaalainen olisi onnellisempi omassa maankolkassaan kunhan olosuhteet siellä olisivat inhimillisesti katsottuna siedettävämmät. Ratkaisu on siis pakottaa esiin rauha eikä roudata väkeä kaikkialle. Kansainvälinen finanssieliitti joka haluaa rohmuta luonnonrikkaudet eri maista järjestävät usein sisällissodan kyseisiin maihin jotta voisivat siinä ohella muina miehinä varastaa öljyt tai mitä sitten havittelevatkin.

Maa jossa on liikaa väkeä on vaikea ryöstää siispä terrorisoivat, tapattavat, pakolaistuttavat ja maahanmuttajattavat hankalaksi oletetun väestön. Osa näistä tietysti joutuu Suomeen.

Lisäksi jos Suomeen tulee niin pitää kunnioittaa meidän kieliämme, kultuuriamme ja meidän lakejamme - ja edes vähän yrittää sulaa osaksi suomalaisia suomalaisten joukkoon.

Katsoisin että olen itse aika lailla suvaitsevainen mutta en minäkään suvaitse vierailta tai kutsuvierailta suvaitsemattomuutta tai vihamielisyyttä.

Anonyymi kirjoitti...

Jotain vanhoja Bilderberg-dokumentteja putkahtanut päivänvaloon viime päivinä:

http://wikileaks.org/
(Juuri nyt oikeassa palstassa, myöhemmin: hae 'bilderberg'.)

+ infowarsin juttu:
http://www.infowars.com/leaked-1955-bilderberg-docs-outline-plan-for-single-european-currency/

Lars Osterman kirjoitti...

Eka anonyymi,

Sain vihdoin katsottua sen Maria, Maria-pätkän missä vieraina on Jyrki Katainen ja Reino Nordin.

Mielenkiintoiset kohdat alkavat jo jossain 11:30 paikkeilla kun Nordin mainitsee Zeitgeist-dokumentin ja puhuu hämärästä rahavallasta. Nordin tosin sekoilee vähän, puhuu Kataisen päälle ja käyttää ehkä hivenen sopimatonta kieltäkin...

Ja tosiaankin siinä aivan lopussa Nordin kysyy eikö Katainen ollut mukana siellä jossain hotellissa 2007 - maailman rikkaiden kanssa.
Nordin tietysti tarkoitti Bilderbergkokousta, mutta ei saanut sita sanaa sanottua jostain ihmeen syystä - liekö hermoillut hiukan.

Suosittelen että blogin vierailijat kurkistaisivat ohjelmaa kohdasta 11:30 eteenpäin.

Laitan tähän aktiivilinkin helpottamaan siirtymistä ohjelmaan:

Katainen ja Nordin

kansanääni kirjoitti...

Katainen tiesi varmasti mistä tapaamisesta Nordin puhui..
Miksi piti näytellä että ei muka muista ????
Kyllä kansa tietää Jyrki!!!
Aika näyttää tuliko Jyrkistä mustan cabbalan käsikassara, ainakin sen varaan on laskettu...

Anonyymi kirjoitti...

(Valtioneuvoston viestintäyksikkö 13.5.2009)
Pääministeri Vanhanen ja valtiovarainministeri Katainen Bilderberg-kokoukseen.

http://www.valtioneuvosto.fi/ajankohtaista/tiedotteet/tiedote/fi.jsp?toid=2066&c=0&moid=2067&oid=261469