lauantai 23. toukokuuta 2009

Bilderberg: vapautta vai häkkielämää ?

On lauantai ja ulkona sataa joten on sopiva hetki istua tähän tietokoneen ääreen maailmaa parantamaan.
Viime viikkojen eräs jokavuotinen ihmettelyn aihe on ollut - katsantokannasta riippuen - maineikas tai pahamaineinen Bilderbergkokous 2009, Kreikassa. Katsantokannalla tarkoitan että monet Suomen nuorehkot poliitikkoleijonat, jotka havittelevat pääministeriksi, presidentiksi, korkeaan EU-virkaan tai muuten vain lisää valtaa ja mammonaa varmaan kokevat Bilderbergkokouskutsun jonakin oman poliittisen merkityksen mittarina.

Voi siis hyvin kuvitella miten Jyrki "Girki" Katainen tai Matti Taneli Vanhanen myhäillen avasivat kokouskutsunsa tuntien samalla kasvaneensa pari senttiä poliittisella Kuka-Kukin-On-kartalla. Tuntevat vuorenvarmasti olevansa tärkeämpiä kuin ennen tätä kutsua. Tässä valtioneuvoston lyhyt, mitäänsanomaton ja kylmä tiedote asiasta:
Pääministeri Vanhanen ja valtiovarainministeri Katainen Bilderberg-kokoukseen

Pääministeri Matti Vanhanen osallistuu kansainväliseen Bilderberg-kokoukseen Ateenassa 14. – 17. toukokuuta. Tapaamiseen osallistuu myös valtiovarainministeri Jyrki Katainen.

Bilderberg-ryhmä on epävirallinen konferenssi talouselämän, median ja politiikan vaikuttajille. Se on saanut nimensä hollantilaisen hotellin mukaan, jossa ryhmä kokoontui ensimmäisen kerran vuonna 1954.


Voin myös kuvitella miten muut ministerit kateellisina haikailevat päästä mukaan. Esimerkkinä voisi mielessään pohtia mitä Jyrki "Russia-Russia-Russia" Häkämies mahtaa ajattelee. Meinaan kun mies antaa kaikkensa - lähettelee suomisotapoikia kaikkialle minne UncleSam toivoo, nuolee läntisen sotilasvallan kaikkia saappaita, tilaa meille superkallista uutta amerikkalaista uutta aseteknologiaa sitoen meitä amerikkalaisten huolto-, varaosa- ja päivityspalveluun. Häkämies on siis tehnyt meistä vielä enemmän riippuvaisia USA:n aseteollisuudesta - mikä tekee meistä hyvin haavoittuvaisia aina kun USA syyllistyy rikoksiin ihmiskuntaa vastaan - eikä Suomi voi muuta kuin äänestää tyhjää.
Häkämies siis junailee meitä tieten tahtoen askel askeleelta kohtia Natoa minkä ehtii - eikä sittenkään vielä päässyt isojen poikien kerhon vieraaksi. Ehkä vielä kerran...minäkin.

Tai Anu "1984" Vehviläinen, joka on käyttänyt koko ministerikautensa tekemällä kaikki juuri niin kuin kulissien harmaat eminssit ovat toivoneet - lisää kameroita, lisää valvontaa, liikenne kaiken kattavaan Isoveli-valvontaan. Vehviläinen tietysti jatkaa samaa linjaa - Suomihan tunnetusti on luokan mallioppilas ja toteuttaa kaikki New World Order-ohjeet muita nopeammin. Onhan Anu sisäministerin avulla jo saanut hitaat pikkuveneetkin jo pakkorekisteriin tulevaa erityisverotusta varten.
Suomessa jokaisen kansalaisen liikkeet voidaan jo nyt seurata reaaliajassa kännykän avulla. Samalla tekniikalla selviää kuka istuu kenen seurassa missäkin autossa. Valvonnassa on yksi porsaanreikä: kännykät voi sulkea. Vielä siis on kehitettävää. Kun pian saadaan jokaisen ajoneuvon ajoreitit seurantaan, tallennettua ja verotettua niin Bilderbergkokous on varmaan hyvin hyvin tyytyväinen ja palkitsee nöyrän palvelijansa kutsulla?

Oli miten oli - maamme poliittiset pelaajat ja pyrkyrit katsovat vuorenvarmasti Bilderberg ryhmää yksinomaan suopein silmin. Näille Bilderberg on osa haviteltua vallan huippua. Tuntuu siis että monet poliitikkomme ovat pääosin uskollisia tällaisille epävirallisille valtelimille eikä äänestäjilleen tai yleensäkään suomalaisille. Tuntuu siltä kuin Katainen ja Vanhanen ja monet muut ministerit lähinnä siis olisivat epävirallisten valtaelinten paikallisia agentteja jotka tekopyhästi vain näennäisesti ajavat meidän suomalaisten etuja. Minusta näyttää siltä kuin erityisesti Katainen olisi lisäksi pantu ministeriksi valvomaan pankkien etuja kansalaisten etujen sijaan. Tässä vielä kerran koko tämän vuoden kokouksen osanottajaluettelo.

Katsantokanta, jonka mukaan asennoituminen Bilderbergkokousta kohtaan on kielteinen, nojautuu siihen että se on paheksuttavaa rahan elitismiä, epädemokraattisuuden pesäke, lisää meidän taloudellista orjuutta eri keinoin ja eri murentaa oikeuksiamme ja vapauksiamme - sekä ajaa meitä kohti jonkinlaista maaailmanhallitusta. Tämä ei ainakaan minun käsitykseni mukan ole suomalaisen yksilön etujen mukaista. Joku voi toki olla eri mieltä...

Vertailuna voisi esittää: haluaako lintu olla vapaana luonnossa vai elää kuin kanat kanalassa?
Vapaana lintu voi mennä minne haluaa, syödä mitä haluaa - tarhattuna kaikki on valvojan hallussa: liikkuminen, elintila, ravinto - elämä ja kuolema.

Moni ehkä aikanaan äänesti Euroopan Unioniin liittymisen puolesta koska luvattiin lisää vapauksia ja oikeuksia ja vastaavasti luvattiin vähentää turhaa byrokratiaa. Toisin on käynyt ja on ilmennyt että käsikirjoitus näihin kielteisiin kokemuksiin ovat osittain myös lähtöisin Bilderbergkokouksista. Ja onhan maailmassa paljon muita epävirallisia rahavallan pesäkkeitä mistä ilmeisesti sanellaan kaikenlaista muuta sellaista joka pikkuhiljaa nousee esiin eri ministeriöiden työryhmien esityksinä. Näistä mainittakoon CFR, TR, RIIA, Davos, EU-kommissio tuhansine työryhmineen jne. Bilderbergkokous on kuitenkin ehkä näkyvin näistä ja erityisen tuomittava filunkipeleineen.
Tai no - "tuomittava", ainakin jos edustaa politiikkaa missä painotetaan laajaa yksilön vapautta, mahdollisimman suppeaa viranomaisten valtontakoneistoa ja yleensäkin taloudellista riippumattomuutta missä mm raha ei ole pankeille yksityistetty etuoikeus kuten tänään on.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Seura lehden numerossa 20(?) joka julkistettu 14.5-2009 oli kolmen sivun juttu Bilderberg kokouksesta otsikolla: "Hiljaisten Herrojen Kerho."

'Bilderberger-ryhmän kokouksiin osallistuu joka vuosi joukko maailman vaikutusvaltaisimpia ihmisiä. Kokoukset pidetään piilossa julkisuudelta. Onko kyseessä ELIITIN salaliitto vai hyväntahtoinen keskustelufoorumi?
(Artikkelin kirjoittaja on Mikael Vehkaoja.)

Artikkelissa mainittua:

"Suuri osa Iloniemen (*Jaakko Iloniemi. Mies joka on käynyt näissä kokouksissa 15v*) mainitsemasta 110 prosentin huuhaasta perustuu väitteeseen, jonka mukaan Bilderberg-ryhmä on talouseliitin salaliitto, jonka tavoitteena on luoda Maailmanhallitus. Ikään kuin johtajilla olisi salainen agenda, jota he hiovat piilossa julkisuudelta. Näiden ajatusten ympärille on kasvanut oma journalismin alalaji. Salaliittojen hurjimmissa visioissa maailmaa hallitsevat nelimetriset liskot, toisten teorioiden mukaan valta on muutaman mahtavan suvun hallussa.

Jatkuu...

Anonyymi kirjoitti...

...Jatkuu

2. Olisiko se mahdotonta? Yhdysvaltain lähihistoria tuntee mahtavia sukuja, joiden vaikutusvalta on levinnyt koko yhteiskunnan läpi. Samat mahtisuvut perustivat sata vuotta sitten Yhdysvaltojen keskuspankin. Kriitikoiden mukaan se on pankkikartelli, jonka tarkoitus ei ole ajaa USA:n etuja, vaan tuottaa omistajilleen voittoa. Toteuttaakseen suunnitelmansa pankkiirit houkuttelivat lainsäätäjät mukaan peleihinsä. Veronmaksajista tehtiin valtion lainojen kuuliaisia koronmaksajia. "Salaliitosta" tuli järjestelmän toimiva osa. Seuraavaksi Wall Streeting mahtisuvut laajensivat valtaansa USA:n rajojen ulkopuolelle. Historiankirjoista löytyy TODISTUSAINEISTOA, jonka mukaan he rahoittivat muun muuassa bolshevikkien vallankumouksen Venäjällä. Työväen kansannousu oli periaatteessa pankkiirien sponsoroima vallankaappaus.
Vähitellen mahtisuvut ovat sekaantuneet yhä syvemmälle USA:n ulkopolitiikkaan. Niiden perustama Council of Foreign Relations (CFR) -nimistä ulkopuolitiikan laitosta pidetään USA:n ulkopolitiikan tärkeimpänä yksityisenä vaikuttajana. CFR:llä on suora yhteys maan ylimpään johtoon."

"Bilderberger-kokouksissa valtiovarainministerit ja pankkiirit vaihtavat ajatuksia mahtisukujen edustajien kanssa. Rockefeller on yksi mahtavimmista subuista. Suvun patriarkka David Rockefeller on kertonut muistelmissaan omista tavoitteistaan: (!) "Meidän perhettämme on syytetty siitä, että me haluamme lähentää politiikan ja talouden globaaleja rakenteita. Yksi maailma, jos niin haluat. Jos se on syyte, olen syyllinen. Ja ylpeä siitä." Kun poliitikot vannovat talouskasvun nimeen, rahan valtaa ei voi kyseenalaistaa. Lähihistorian valossa poliitikot ovat kuulleet Rockefellerin viestin. Iloniemi kuitenkin kiistää, että globaalin markkinatalouden syntysanat olisi sanottu Bilderbergissä. "Yksi maailma on ollut Rockefellerin tavoite, ja monen muunkin tavoite. Mutta kehitystä voi tuskin lukea Bilderbergin ansioksi." <--*HUHUH.

*Omia kommentteja.

"Jaakko Iloniemi miettii, mikä on salaliiton määritelmä. "Ehkä se, että ohitetaan kompetentti päätöksenteko ja tehdään päätöksiä ohi järjestelmän. Mutta Bilderbergissä ei tehdä päätöksiä. Ei sellaisella 120 hengen porukalla niitä syntyisikään. Sitä paitsi miten voisi edes pitää salaliittona sellaista kokousta, jonka osallistujien nimet ovat julkisia? Jos nimet ovat julkisia, miksi internetistä löytyy vain hajanaisia tietoja? Ja miksei Bilderberg-ryhmällä ole nettisivuja, puhelinnumeroa tai edes katuosoitetta? Iloniemi lupaa auttaa. Hän antaa nimettömän faksinumeron, josta osallistujien nimiä voi tiedustella. Neljän päivän kuluttua Bilderbergin toimistosta saapuu vastaus. Faksin alalaidassa lukee:

'Luottamuksellista. Tämä viesti on tarkoitettu ainoastaan vastaanottajan henkilökohtaiseen käyttöön. Tietojen luvaton levittäminen on ankarasti kielletty.'

Epävirallisten lähteiden mukaan Bilderverg-ryhmä kokoontuu tällä viikolla Kreikassa." <- Hyvä lopetus. :D

Tjoo. Onkohan tämä edistystä?
Kirjoittaja ainakin on varmaan kirjoituksensa jälkeen hieman enemmän 'hereillä.'

Anonyymi kirjoitti...

linkkejä aiheeseen...

http://www.infosota.fi/2009/05/15/vuoden-2009-bilderberg-kokous-lissabonin-sopimus-ja-laman-syventaminen/

http://www.infosota.fi/2009/05/16/lehdistoa-pidatetty-bilderberg-kokouksen-lahella/

http://www.infosota.fi/2009/05/20/hollannin-paaministerilta-vaaditaan-selityksia-bilderberg-yhteyksiin-liittyen/

http://www.prisonplanet.com/dutch-prime-minister-grilled-over-bilderberg-following-prison-planet-article.html