keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Chossudovsky: sikainfluenssahypen revisionismi


Kanadalainen professori Michael Chossudovsky: WHO:n tiedot ovat hyvin ristiriitaisia. Meita muka uhkaa (uhkasi) maailmanlaajuinen epidemia?
Koko Euroopassa oli hänen mukaansa kuitenkin yksi ainoa laboratoria joka vahvisti sikainfluenssakuolemantapauksen liittyvän nimenomaan juuri H1Ni-virukseen. Meksikosta on löytynyt amerikkalaisomisteinen (Smithfield) jättisikala La Gloriassa, Vera Cruzin osavaltiossa, mistä tautia lie ilmennyt ja mistä se mahdollisesti on levinnyt. Meksikossa 159 ihmiskuolemaa muka - mutta näistä vain 7 liittyy H1N1 virukseen. Silti uutisointi edelleen jyrää kuin vaara olisi ollut todellinen.

VIDEO: Swine Flu Pandemic: Where Did It Come From?Michael Chossudovsky kysyy mistä oikein on kysymys. Millaiset ovat olosuhteet niissä sikaloissa missä sikainfluenssaa on ilmennyt? Kuka ja mikä on levittänyt tautia ja keneen se on tarttunut? Miten siat tartuttavat ihmisiä ja miten ihmiset muka tartuttavat toisiaan?

Aiheellisia kysymyksiä. Ainoa mikä on varmaa on se että moni lääkealan monikansallinen suuryritys on tienannut satoja miljardeja tällä ilmeisen väärällä joukkoalarmismilla.

Lue myös Chossudovskyn pitkä artikkeli - Is it the "Mexican Flu", the "Swine Flu" or the "Human Flu"? tästä.

Ei kommentteja: