sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Ajatuksia herättävä video

Olemmeko mekin tavallaan tämän maan hallinnon orjia? Video perustelee asian amerikkalaisittain. Ellei muuta niin ainakin ajatuksia herättävä....eikä minusta tuo logiikka kovin pielessä ole.

You are a slave to the Government


6 kommenttia:

Ukkonoa kirjoitti...

Olet orja mutta kenelle :)

http://www.youtube.com/watch?v=jlOUXWQP-KM

You are property of the Rothschild family!

Lyhyt video joka avaa käsitteitä kuten UCC eli Unified Commercial Code tai maritime admiralty. Kuika se vaikuttaa sinuun ja kuinka se tekee sinusta kauppa tavaraa

http://video.google.com/videoplay?docid=-7040453665540929835

Think Free : Bursting Bubbles of Government Deception

Robert-Arthur:Menard gives a seminar on The Illusion of the Person, what Words in Law mean, Consent, Acceptance, Honor & Dishonour, Bills of Exchange, and more! Highly relevant information about just how The Powers That Be govern over us, and what we can do about

Video joka syventää oikeus käsitteitä ja antaa syyn sille miten jollain voi olla oikeus käskeä sinua vaikka olemme kaikki tasa-arvoisia!

Kimmo S kirjoitti...

Tottahan tuo on. Ei sitä kiistääkään voi, kun miettii miten esim. Suomen perustuslaissa määritellään, että kansalaisuus "saavutetaan" syntymällä yms.

Eli valtio olettaa yksipuolisesti, että sillä on oikeus asettaa velvollisuuksia sen alueella syntyville ihmisille.

Samoja teemoja käsittelee Stephan Molyneux tässä videossa:

http://www.youtube.com/watch?v=P772Eb63qIY

Kun tämän realiteetin hyväksyy ja todella ymmärtää mitä se esim. oman henkilöllisyyden ja identiteetin kannalta merkitsee, monelle tulee todella juureton ja ikävä olo.

Totuus tekee kipeää, mutta itselleen vaikeista tosiasioista valehtelu ei ole koskaan hyväksi.

Objektiivinen totuus olemassaolosta on niin hankala pala ihmisille niellä, että vapautta ei kestetä, vaan juostaan välittömästi toisen harhan orjaksi.

Luonteenlujuutta kysytään näinä aikoina.

Lars Osterman kirjoitti...

Ukkonoa,

Tuossa on paljon totta. Valtionvelan korot ja lyhennykset menevät pitkälti juuri tuohon suuntaan. Eli maksamme tavallaan näin kaikki "elinvuokraa" heille..

Kimmo S,

Jeps olen katsellut nuo kaikki Statism is Dead videot. Suosittelen lämpimästi.

Tuo valitsemasi on varsin osuva ja taitavasti tehty.

Aktivoin vielä sinun linkkisi:

klick

Lars Osterman kirjoitti...

Eräs kommentoija laittoi tämän linkin yksityisesti:

Kirje joka on osoitettu "lampaille" globaalisten Uuden maailmanjärjestyksen miesten toimesta

Anonyymi kirjoitti...

Mutta toi kaverihan sanoi että saksalaiset olis orjuuttanut jotakuta 50-vuotta sitten. Eikait se vaan meinaa juutalaisia... siinä tapauksessa odotan sivuston isännän nopeaa korjausta tuohon asiaan. Keskitysleireissähän syötiin tikkareita ja laulettiin reippaita lauluja kevyen työskentelyn lomassa, vai miten se nyt meni?

Lars Osterman kirjoitti...

Kyllähän Saksan leireillä välillä tehtiin työtäkin vaikkei siellä varsinaisesti orjina oltukaan.

Eräs entinen ahkera kommentoija, Aragon halusi aina painottaa sitä että Saksassa vuoden 1933-34 aikana jouduttiin tekemään kokonainen vuosi työtä kansallisena solidarisena uhrauksena jotta isänmaa saataisiiin taas jaloilleen. Aragon katsoi tämän olevan orjatyötä.
Muistutin hänelle että onhan meilläkin edelleen pakollinen 6-11 kk varusmiespalvelu, vuoden siviilipalvelu tai vaihtoehtoisesti vankilareissu.