maanantai 13. joulukuuta 2010

Pakkassään syy: Onko golfvirta hidastunut tai pysähtynyt ?

Tässä varsin huolestuttava video. Onko todellakin niin että Meksikon lahden BP:n öljynporauslautan onnettomuus laajoine öljyvuotoineen, jotenkin olisi aiheuttanut sen että Golfvirta olisi heikentynyt, muuttanut suuntaa tai yksinkertaisesti pysähtynyt pyöriskelemaan Floridan itärannikon tuntumassa?
Aiheuttaako lämpimän Golf-merivirran heikentyminen tällaista säätä? Onko tässä selitys varsin poikkeukselliselle pakkassäälle? Entä jatkuuko lumentulo kenties läpi koko talven? Sulaako lumi ja routa keväällä ajoissa jotta maanviljely voidaan hoitaa totuttuun tapaan? Tällaisia kysymyksiä videossa käsitellään.
Finanssikriisi voi olla pientä verrattuna siihen kaaokseen mikä meitä odottaa keväällä ja kesällä jos videon asiantuntijat olisivatkin oikeassa. Toivoisin tietysti että nämä alarmistit ovat väärässä. Tästä on kuitenkin vaikea ottaa selvää tässä vaiheessa talvea.

Tasapuolisuuden nimissä totean vielä että olen toki myös nähnyt videoita joissa väitetään ettei ole mitään syytä huoleen.

Seurataan tilanteen kehittymistä. Otan mielelläni vastaan tietoa joka kumoaisi tämän kaiken.

Päivitys 15.12 2010:

Gulf Stream Dead making extreme weather - Earl of Stirling part1

(linkki)(äänitaso erittäin huono - mutta videon sisältö varsin kiinnostava)

Osa 2 /Part 2


Poimintoja:

"the oil spill kills the boundry layer...of the warm stream...."

‎"10 degrees cooler..early winter...snow in august..bitter cold in South-America and Australia...calamity going all over the world..?"

"the jet stream is affected"..affects weather 7 miles up from the ocean surface."

Päivitys: 22.10

URGENT UPDATE - DEATH OF THE GULF STREAM - EUROPE TO GO INTO A MINI ICE AGE??


10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin, luin juuri tuosta GlobalResearchillä.
Seurasin Meksikonlahden tapahtumia tiiviisti kun onnettomuus tapahtui. Jäi sellainen vaikutelma, ettei vuotoa saatu kunnolla tukittua vaikka BP niin väittikin.
Kummasti sitten tuli hiljaisuus eikä asiasta tihkunut tietoa muualta kuin rannikon asukkailta ja kalastajilta, jotka olivat huolissaan ja väittivät, että mereen pumpatut liuottimet tai öljyn hajoittajat olisivat olleet vaarallisia eikä niiden tehosta olisi tietoa.
Jostain luin jo kesällä, että Golf-virta saattaa mennä sekaisin ja nyt noin kuukausi sitten, että pohjassa olisi valtava määrä jätettä, josta ei oikein saa selvyyttä mitä se on.
Kun vuoto alkoi niin silloinhan merenpohjan väitettiin vuotavan laajemmalta alueelta. Siinä sanottiin olevan repeämiä tai halkeamia joista valui öljyä joka ilmeisesti karkasi revenneestä putkesta syvemmältä putken ulkopuolelle ja sieltä etsi purkautumisreittejä.
Tämä linkki kuitenkin kertoo, ettei kaikki ole kohdallaan.
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=22344

Lars Osterman kirjoitti...

täysin off topic mutta hyvä linkki :

http://areena-beta.yle.fi/audio/1529822


Kalle Haatanen: Keitä ovat nykyajan rosvoparonit?

Helsingin yliopiston Suomen ja Pohjoismaiden professori Markku Kuisma esittää, että he muodostuvat nykyään investointipankkeereista, oligarkeista ja puolirikollisesta liike-eliitistä, joka on saanut pari vuosikymmentä rohmuta estoitta jättiläisomaisuuksia keinoin, joita heidän keskiaikaiset edeltäjänsä kadehtisivat.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös nukyiset pakkaset alkanut jo viime talvena ennen öljyvuotoa? Minusta Meksikonlahden vaikutus Golf-virtaan on taas yksi hätäinen selitys sille että ilmasto ei lämpenekään. Kun tämäkin selitys syyllistää ihmisiä ja povaa maailmanaloppua jollei luovuta öljystä. Samaa skeidaa edelleen...

Lars Osterman kirjoitti...

Mmmm..totta kyllä että viime talvi oli kylmä (mm sadat tuhannet eläimet Saudi-arabian niemimaalla kuolivat janoon koska vesiastiat jäätyivät)

Silti öljytuho on tosiasia. Golfvirran heikentyminenkin on tosiasia.

Voi tietysti olla että nämä eivät kuitenkaan liity toisiinsa. Voi siis olla että se olisi hidastunut öljytuhosta riipumatta...?

En minä ole niitä jotka syyllistävät ihmisiä - en edelleenkään usko että ihmisen CO-2 "päästöillä" olisi paljonkaan vaikutusta ilmastonmuutokseen.

On kuitenkin hyvä olla tietoinen siitä mitä ympärillä tapahtuu vaikkei media raportoi tästä - ainakaan vielä.

Anonyymi kirjoitti...

Kumma kun on aina niitä, jotka eivät millään halua nähdä mitään yhteyksiä asioiden välillä, kuten viimeinen kirjoittaja. Minusta se kertoo, ettei ajatus kulje... että pitää olla jotenkin asemissa ja uskoa siihen mitä omia etujaan ajava eliitti sanoo.
Ainakin oma kuvani maailmasta olisi kovin erilainen ellen ymmärtäisi Rooseveltin sanoja: "Nothing happens by accident. If it happens you can bet on it was planned that way."
Niin on luonnossa ja ihmisten puuhissa. En epäile sitä hetkeäkään.

Hilda K. kirjoitti...

Mistä me tiedämme, ellemme ole paikalla käyneet, kunka paljon öljyä vuoti Meksikonlahteen?

Sitä vastoin on varmaa, että tiedotusvälineet pyrkivät saamaan katsojat ja kuulijat vakuuttuneiksi tavattoman suurista vuotomääristä ja luonnonkatastrofista.

Elämme aikoja, jolloin yhä suurempi osa ihmisistä eri puolilla maailmaa alkaa tajuta rahan ja pankkitoiminnan suunnattoman suuren valheen.
Jos ajatellaan, että on jokin taho, joka valheen jatkumisesta hyötyy, sekasorron ja epävarmuuden luominen kansalaisten enemmistöön voisi olla yksi sen tavoite.
Kun luodaan jatkuvasti kolossaalisia tragedioita, voisi ajatella, että rahan valheen paljastuminen hukkuu kaaokseen.

Lars Osterman kirjoitti...

Minusta taas tuntuu että BP ja Obaman hallinto ovat kaikin keinoin pyrkineet salaamaan tietoa onnettomuuden päästöistä.
Lisäksi emme edes voi olla varmoja siitä että se oli onnettomuus.

Corexit-kemikaali on väitetysti saanut valtaosan öljystä pysymään meren pinnan alla. Pinnalla määrä näkyisi ja johtaisi ennätyksellisiin sakkoihin.

Tietysti tämä voi olla taas uusi "distraktio" muitten joukossa...sitä en kiellä.

Minun on lisäksi vaikea uskoa että Golf-virta voisi kokonaan pysähtyä pelkän öljyn vuoksi.

Epäilen että se kiertää kuten ennenkin mutta on ehkä tosiaankin Floridan kohdalla melko sekaisin.
Uskon myös että lämpimän veden kierto Irlantia kohti on voinut hidastua.

Moni on myös osoittanut aurinkoa ja sen ns pilkkujen puuttumista ja että kylmä kausi johtuisi tästä auringon hiljaisesta kaudesta. Tiedä sitten.

Ainakin kannattaa olla kriittinen kun kuuntelee tuota Dr.Bill Deaglea. Hän on tietävinään kaikenlaista - mutta todisteet puuttuvat. YouTubesta löytyy vaikka mitä esitelmiä missä hän varoittaa ties mistä.

Hilda K. kirjoitti...

Obaman hallinto ja BP ovat salanneet aivan kaikkia tietoja väitetyistä vuodoista.
Paikalle pääsy estettiin lehdistöltä, keinotekoista avoimuutta harrastettiin päästämällä naishenkilö raportoimaan tilanteesta, videoita tehtiin vuodosta veden alla ja ainakin yhden keskeisen isossa vastuussa olleen BP:n työntekijän ilmoitettiin hiljattain kuolleen.

Mistä me tiedämme, mitä Meksikonlahdella on meneillään?
Syy salailuun voisi teoriassa olla sekin, ettei mitään giganttista katastrofia tosiasiassa sittenkään tapahtunut. Propagandasyistä, joita on lukuisia ja jotka hyvin ovat näkyvillä, sellaista silti esitetään. Ja Corexit-myrkkyjä merenlahteen kylvetään.

TV:ssä näytetään katastrofiuutisten yhteydessä kaiken maailman inserttejä. Niiden totuusarvo on siinä, että ne kertovat, mitä meidän kulloinkin toivotaan uskovan.
Onhan senkin tietäminen jo jotain.

Kun Tukholmassa juuri laukaistiin kadulla pommi, uutisten tulkinta oli mm.: Amatööri asialla, koska uhreja tai tuhoa ei tullut juuri lainkaan tekijäksi mainitun lisäksi. Rivien välissä siis sanottiin, että tekijän motiivina oli aiheuttaa paljon uhreja.

Oln älyllistä epärehellisyyttä jättää valtioterrorin mahdollisuus tulkinnoista.
Elämme vuotta 2010, törkeydessään verrattoman globaalin rahahuijauksen paljastumisen kynnyksellä.

Jos Tukholmassa otettaisiin huomioon valtioterrorin mahdollisuus, täytyisi tutkia sekin vaihtoehto, että uhrien vähäisyys oli tarkoituksellista, koska motiivi oli pelon herättäminen ei tappaminen.
Tekohetken valinta ja kadunpätkän vapauttaminen ihmisistä oli suunniteltua. Uhreilta vältyttiin, koska asialla la olivat ammattilaiset.

kati kirjoitti...

Tässäpä vakava dokumentti öljykatastrofin vaikutuksista! Miljoonia ihmisiä tulee kuolemaan.
http://www.noaa.gov/sciencemissions/PDFs/tj_deepwaterhorizon_responsemissionreport_june3_11_2010final.pdf

Anonyymi kirjoitti...

Hilda K on oikeassa siinä, ettemme tiedä totuutta oikeastaan mistään.
Tilanne on vähän sama kuin Henry Fordin kohdalla kun hän lopulta vaihtoi juutalaisvihansa 'vain epäilyksi' että kaiken takana ovat siionin viisaat.
Hänhän taisi todeta, ettei varmuutta siionin viisaiden salalitosta saada mutta kun seuraa tapahtumia niin kaikki etenee kuten pöytäkirjoissa sanotaan.
Tietenkin jos tuon soveltaa esim. sähköön, niin kun lamppu syttyy täytyy virran kulkea. Ei se itsestän syty. Joku panee virran päälle.
Aina kai maailmaa on johtanut pieni eliitti joka ei kerro hankkeistaan muille. Nyt peli on kovempaa ja härskimpää, mitään keinoja ei kaihdeta. Tilanne on vakava koska tuo eliitti omistaa lähes kaikki kanavat joilla ihmistentajuntaa manipuloidaan ja aseet, joilla sen terroria voidaan ylläpitää.
Tuo tajunnan manipulointi on kaikkein pelottavian asia. Jos nimittäin ihminen ei tiedä totuutta hän ei pysty sen puolesta toimimaan tai sitten hän väärän tiedon pohjalta kaivaa maata omien jalkojensa alta tietämättään.