sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Allekirjoitettuja kannattajakortteja otettaisiin nyt vastaan

Blogia ei ole päivitetty kunnolla pitkään aikaan, pahoitteluni siitä. Nouseminen kuudelta, rankat työpäivät, 2-3 tunnin päivittäiset lumityöt, yksinhuoltajan kokonaisvastuut ja kymmenet Facebook-ryhmien päivitykset ja väittelyt päälle, vievät mehut keneltä tahansa.

En valita, vaan kerron miksi en ole jaksanut päivittää blogia entiseen tapaan.

Olen lisäksi viime viikkoina lähettänyt n. 2000 kpl kannattajakorttia yli sataanviiteenkymmeneen osoitteeseen. Kaikki kortit laskettu, kuoret täytetty ja osoitteet kirjoitettu - käsin.

Yhdistys on nyt tietääkseni jakanut 4000-4500 painettua kannattajakorttia eri yhteyksissä asiastamme kiinnostuneille. Nyt odotellaan kovasti sitä että näitä kortteja palautettaisiin - ja mahdollisimman pian.
Halvin ratkaisu on taittaa kopiopaperi oman korttieräsi ympärille ja teipata se kiinni ja laittaa nippu postiin 55 sentin joulupostimerkillä. Yhdellä joulupostimerkillä voi hyvin palauttaa 50 g erän eli kerralla siis yli 20 kannattajakorttia.

Olen ymmärtänyt että Posti tiukasta 15.12-rajoituksesta huolimatta, käytännössä suhtautuu varsin ymmärtäväisesti myös myöhemmin lähetettäviin joulupostimerkillä varustettuihin lähetyksiin - kunhan ne lähetetään tämän vuoden puolella. (=Olen itse saanut välipäivinä leimattuja joulukortteja joka vuosi.) Voi toki olla että jokin "pistepirkko" jossain vaatii 20 sentin lisäpostimerkit.

Oli miten oli - arvostaisin sitä että kiirehtisitte allekirjoitettujen kannattajakorttien palauttamista.
Palautusosoite löytyy samasta sivusta mistä ladattava itsetulostettava kortti. Katso linkit blogin oikeassa reunassa.

Blogin päivittäminen paranee joululoman aikana - kuitenkin joulukiireiden jälkeen.

Mikäli kaipaat päivittäisiä talousdemokratia-aiheisia juttuja niin suosittelen että seuraat raharyhmän seinäkirjoituksia Facebookissa. Voit myös tehdä kaveripyynnön minulle.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Eric Cantonan ajatuksista vois varmaan kirjotella jotain. Ois kiva tietaa mista mies on saanut paahansa alkaa vastustaa pankkeja.

-tomi