sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Bill Still: rahan valta palutettava valtiolle - mikään muu ei tule toimimaanBill Still's Speech at Bromsgrove 2010

‎"Obama has stimulated the economy with 2 trillion dollars but here´s the problem: he has borrowed the money...mostly from the big banks with interest and then what has he done? He´s simply given this money -given it!- back to the banks! What kind of a system is this?"

Käännän lainauksen suomeksi:

"Obama on elvyttänyt taloutta kahdella biljoonalla dollarilla, mutta huomatkaa ongelma on tässä: Hän on lainannut rahat..enimmäkseen jättipankeilta korkoa vastaan - ja mitä sitten onkaan tehty? Obama on ykisnkertaisesti antanut rahat takaisin pankeille ! Mikä ihmeen järjestelmä se tällainen on ?? "

Selitys: pankkeja on siis näin ns "pääomitettu". Suomen "paras" valtiovarainministeri hoki yhteen aikaan että "pankkeja on pääomitettava".."jotta ne sitten voisivat myöntää kymmenen kertaa enemmän lainoina." Ja todellakin mistä tämä "pääoma" otettiin? Kyllä, lainana pankeista. Korollisena lainana joka on osa nykyistä valtionvelkaa.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Herranjumala sentään mitä touhua ne puuhailee. Miten saisi ihmiset heräämään tähän pankkien tekemään huijaukseen? Tuntuu ettei ketään kiinnosta kenelle on yrittänyt asiaa selittää.

AK

Lars Osterman kirjoitti...

Juuri tästä syystä tähän maahan tarvittaneen uusi puolue jonka keulakuvat eivät ole pankkien asiamiehiä. Nykypuolueista suurin osa on. Puolueiden jäsenistä valtaosa ei tietystikään ole edes tietoinen tästä huijauksesta. Mutta - jos tässä maassa on elänyt ja vaikuttanut 40-60 vuotta eikä ole saanut tästä otettua selvää niin minusta on tehnyt politiikan työnsä ala-arvoisen surkeasti ja olisi aihetta poistua politiikan näyttämöltä takavasemmalle.

Anonyymi kirjoitti...

http://toinennakemys.wordpress.com/2010/12/19/fuller-toisen-maailmansoan-syyna-saksan-irrottautuminen-kultakannasta/

Toisen maailmansodan aikaiset järjestelmät ovat samalla tavalla voimassa kuin nykyään. Hitler oli siis ensimmäinen talousdemokraatti ! Eli siis poisti yksityisten pankkiirien välistä vedon, ja kansa kukoisti. Tämä oli todellinen syy sotaan, ja sähkökirjeissä Hitleriä yritettiin taivutella takaisin kansainväliseen rahajärjestelmään sionistipiirien toimesta. Näillä siis oli kaikki menetettävänä !

Mitä mieltä Lars tästä ?

Ja miksi tätä ei opeteta meille kouluissa ??

Lars Osterman kirjoitti...

Tietysti asia on lähes noin kuin totesit..mutta sitä ei voi sanoa ääneen muuten menee maine, uskottavuus, työpaikka ja kaikki.

Joka katsoo Gottfried Federin 25 kohdan puolueohjelman vuodelta 1934 joutuu myöntämään itselleen (ei välttämättä muille) että allekirjoittaisi itse melkein kaikki kohdat tänäkin päivänä. Ja huomaa näissä kohdissa ei ole mitään mikä pienimissäkään määrin muistuttaa sitä mitä koululaisille opetetaan Saksasta ja toisen maailmansodan aaton tapahtumista.

http://ia350611.us.archive.org/1/items/ProgrammeOfThePartyOfHitlerTheNsdapAndItsGeneralConceptions/NSDAP.pdf

Hilda K. kirjoitti...

Lars, linkki ei aukea. Page is not found.

Anonyymi kirjoitti...

Kun klikkaan tuota Lassen Feder linkkiä niin avautuu tyhjä sivu jossa teksti: Page not found
We’re sorry, the page you have requested is not available.
Onko nyt alkanut nettisensuuri vai mistähän on kysymys?

Lars Osterman kirjoitti...

Totta ei toimi enää. Toimi kyllä aiemmin koska imuroin sen koneelleni.

Tästä aukeaa jotain samanlaista:

http://www.scribd.com/doc/34385524/The-25-Points-Gottfried-Feder

Lars Osterman kirjoitti...

Niin..ohjelma on osattava nähdä omassa historiallisessa kontekstissaan. Saksalaisille oli selvinnyt että Balfour deklaraatio oli kikka jolla Amerikka oli saatu mukaan sotaan Saksaa vastaan.

The Balfour Declaration was merely Great Britain's promise to pay the Zionists what they had agreed upon as a consideration for getting the United States into the war. So this great Balfour Declaration, that you hear so much about, is just as phony as a three dollar bill. And I don't think I could make it more emphatic than that.


linkki


Saksalaisille oli selvinnyt ketkä rahastivat Saksan arvokiinteistöt ja tuotantolaitokset hyperinflaation avulla.

Lisäksi eräät olivat hiljan 1930 julistaneet taloussodan Saksaa vastaan.

linkki

Hilda K. kirjoitti...

Lars, tuo toinen Gottfried Feder -linkki oli puutteellinen.
Ihme kyllä, yksi kokonainen tyhjä sivu oli sattunut keskeiseen kohtaan, jossa mainittiin koronkiskonnan (usury) ehdoton rangaistavuus ja kohdassa esiintyy jopa joku sukunimi.
Siis, pykälät 16 - 20 puuttuvat, mutta kokonaisuus kannattaa vertailumielessä lukea kokonaan, että näkee, miten Wikisource (alla)antaa samasta listasta hiukan erilaisen käännöksen.
Wikisourcessa listan joka paragraafi näkyy. Alkuperäiset lihavoinnit toisaalta puuttuvat. Ne käsittelevät (ensimm. linkin tieto) kahta tärkeintä seikkaa, jotka laatija (A.H.) lihavoi:

1. Koronkeruu-orjuutuksen ja siihen verrattavissa olevan "ilman työntekoa -vaurastumisen" ehdotonta kieltoa ja sitä, että
2. kansalaisten yhteinen etu on yksilön etua merkittävämpi.

http://en.wikisource.org/wiki/Program_of_the_NSDAP

Tulikohan nyt oikea linkki? Jollei, noilla hakusanoilla kyllä näyttäisi löytyvän.

Vielä yksi hajamiete.

Talousdemokratia ja valtion itsenäisesti hallitsema raha ovat toimiva ja nopea kansantalouden ja hyvinvoinnin kohottaja. Työttömyys, velkaorjuus ja köyhyys eivät kuulu talousdemokratian maailmankuvaan.
Siksi sana maahanmuuttokriittisyys (josta on muodostunut signaali) ja talousdemokratia eivät näyttäisi sopivan samaan ideologiaan.
Ymmärrän, että vastakkaista mieltä olevilla on perustelunsa. En silti kovin helposti muuta mielipidettäni. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tämmöinen lakialoite jenkeissä saattaisi kiinnostaa talousdemokraatteja...

http://www.businessinsider.com/dennis-kucinich-end-the-fed-2010-12

Lars Osterman kirjoitti...

Jep..tyhmää vain että lakiesitystä kutsutaan "End The Fed" bill´iksi..

http://kucinich.house.gov/UploadedFiles/NEED_ACT.pdf

A BILL
To create a full employment economy as a matter of national
economic defense; to provide for public investment in
capital infrastructure; to provide for reducing the cost
of public investment; to retire public debt; to stabilize
the Social Security retirement system; to restore the
authority of Congress to create and regulate money,
modernize and provide stability for the monetary system
of the United States, retire public debt and reduce the
cost of public investment, and for other public purposes.

Tästä aiheesta on ollut paljon keskustelua FB:ssa. En ole ehtinyt ottaa asia ersin täällä vielä.

Lars Osterman kirjoitti...

Hilda,

Hyvä että otit puheeksi tuon maahanmuuttokriittisyyden ja talousdemokratian.

Kannatan itse vapaata matkustamista ja vapaata rajoittaumatonta oikeutta asettua aseumaan minne itse haluaa - kunhan yksilö itse viitsii opetella k.o. ulkomaan kielen ja kunnioittaa sen kansan kultuuria.

Toisaalta talousdemokratian ajatuksia tulisi toteuttaa kaikissa maissa.

Toimittaessa näin mitään suuria elintaso-pakolaisvirtoja ei synny - ei tänne Suomeen eikä muualle länsimaihin.

Mikäli yhdessä maassa aletaan jakaa kansalaispalkkaa niin siihen maahan tulee tietysti imua muualta - ainakin jos perustuloa jaetaan myös ulkomaalaisille jotka tulevat olemaan joksikin ajaksi ja lähettävät Suomesta saamansa rahat osaksi jonnekin kotimaahansa.

Kaikki muistanevat sen miten brittielitti suhtautui Benjamin Franklinin ilmoitukseen siitä miten Amerikan Siirtomaissa rahan säätelyn kanssa toimitaan...

Brittieliitti tuomitsi sen koska tiesi että se tekisi Amerikan liian vetovoimaiseksi ja vetäisi puoleensa fiksuja ihmisiä jotka eivät enää hyväksyisi brittien verotusta..jne

Sitten syttyikin sota.

Anonyymi kirjoitti...

Tuota ei opeteta meille koulussa, koska se kysenalaistaa nykyisen velkaannuttavan orjuutusjärjestelmän = nykyisen rahajärjestelmän, ja paljastaa sen että Suuri ja Paha Hitler ja Saksa olikin oikeassa...

Tässä alkaa silmät aukeamaan itse kullakin, ja aioin äänestyskäyttäytymisellä näyttää sen. Eli TD saa ääneni.

Lars Osterman kirjoitti...

Valitettavasti emme vaan millään tule ehtimään omana TD-puolueena ensi vaaleihin. Aika ei riitä, yhdistyksen hallituksessa on erimielisyyksiä koko puolueen tarpeellisudesta, vaaliorganisaatio puuttuu ja kenttäväen liikekannallepano on jumiutunut.

Joudumme asettumaan ehdolle joidenkin muitten pienpuolueiden listoilla.

Itse olen harkinnut Uudenmaan Piraattien listaa. Siellä on muutenkin jo pari TD-ehdokasta.

Mira Kettunen, Patricia Broas, Alexander Torfayeh - ja minä.

Tarkoitus tietysti silti jatkaa oman puolueen kannattajakorttien keräämistä. Meillä on kokonainen vuosi aikaa saada ne 5000 korttia. Olisi ensiarvoisen tärkeätä ehtiä saamaan viimeiset kasaan ennen heinäkuuta 2011 koska siiloin aloitettiin se suurin rynnäkkö.

(kaikki tätä ennen allekirjoitetut kortit joutuvat Oikeusministeriön roskikseen)