keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Samassa Veneessä: Nykyinen raha- ja talousjärjestelmä
http://www.ecb.europa.eu/mopo/implement/mr/html/calc.en.html

Tässä Akin videossa vilahtanut kohta Euroopan Keskuspankin varanto-ohjeista:

4 kommenttia:

köpä kirjoitti...

Hieno video.
Vituttaa vain, kun ei sitten saatu talousdemokraattista puoluetta aikaan. Lautturikin yrittää "muutosta" Hommafoorumilaisten puolueessa. Muut talousdemokraatit menossa Piraatteihin, joka vilisee kaikenkarvaisia liberaaleja?

Lars Osterman kirjoitti...

Jep on todellakin totta että Helsingin Piraatit tekevät yhteistyötä joidenkin Liberaalien kanssa. Olen kyllä ottanut tähän kantaa ja jopa julkisesti paheksunut tätä.

Ei aio itse osallistua mihinkään jippoon missä näitä liberaaleja näyttäytyy.


Samalla tavalla Uudenmaan Piraatit nyt mahdollisesti tekevät nyt tänä keväänä yhteistyötä Suomen Talousdemokratia ry:n kanssa.

Muita hyviä vaihtoehtoja ei ole ilmaantunut.

Puolueen perustaminen jatkuu kuitenkin.

Yritetään saada puolueen rekisteröimiseen oikeuttavat viisituhatta korttia kasaan kesän loppuun mennessä!

Olen jo aikaisemmin todennut että puolueen perustaminen vaatii isohkoa kansanliikettä. Ja kourallinen talousdemokratia-aktivisteja ei vielä tee kansanliikettä....

Aktivisteja nimittäin on vain kourallinen. Tämä huomioiden on nykyinen 600+ kortin saavutus hieno suoritus.

Odotellaan kuitenkin edelleen että kentälle lähetetyt 4500 painettua tyhjää korttia palautuisi meille allekirjoitettuina ennen kesän 2011 loppua.

Anonyymi kirjoitti...

Ihmiset pelkäävät menettävänsä saavutetut etuutensa, jos talousjärjestelmää aletaan muuttamaan radikaalisesti. Nykyinen talouskäytäntö on tuttu ja turvallinen. Työtä on ja palkkaa maksetaan...

Omar kirjoitti...

Videon kohdassa 11:12 olevassa kuvassa näytetään paljonko velkaa eri maat ovat pankeille. Sitä katsoessa tuli mieleen uutinen siitä miten Unkarissa valtio aikoo takavarikoida eläkesäätiöiden varat velanmaksua varten, samaan tapaan kuin Argentiinakin teki aikoinaan kun se oli veloissaan. Muissakin Euroopan maissa valtio on aikeissa kansalaisten eläkesäästöt itselleen. Olisi ihan kiva tietää mitä täällä Suomessa tapahtuu tällä rintamalla, kannattaako sitä maksaa eläkemaksuja vai pitäisikö yrittää nostaa omat rahat pois eläkerahastosta ennen kuin on liian myöhäistä.