perjantai 14. tammikuuta 2011

Repost: Damon Vrabel ja Max Keiser

Osa 1.Osa 2.
Osa 3"THIS IS the humans rights issue of the 21st century..we are all in it together against the ruling elite class"

Suomen Talousdemokratia ry:n tiedottaja Ville Iivarinen kirjoittaa Facebookissa:
Kaikista rahan valheen paljastajista Damon Vrabel on ehkä oma suosikkini. Herra teki syksyn aikana "Debunking Money" videosarjaa, mutta on nyt jostain syystä poistanut kaikki jaksot. Vrabelin uusia tuotoksia odotellessa kannattaa ehdottomasta katsoa hänen edellinen vierailunsa Maxin ohjelmassa. Nämä kolme osaa ovat yhteensä 15 minuuttia, pyydän ja rukoilen teitä kaikkia: Katsokaa nämä!

1 kommentti:

Hilda K. kirjoitti...

Ihmisoikeudet ovat Suomessa maahan poljetut. Ylen 14.1.-11 uutinen on shokkiluokkaa. Siksi pitkä siteeraus.
Eduskunnassa sentään jonkin verran keskusteltiin aikanaan, kun takauksia Suomelta pyydettiin 8 miljardia €. Nyt, kun pyydetään kaksi kertaa suurempaa summaa n. 16 miljardia, asiasta ei edes puhuta. Kukkasena asian päällä,
Yle (kokoomusjohtoinen laitos) ei salli sivuillaan uutisesta keskustelua. Jospa jollain sentään olisi kommentoitavaa täällä td:ssä?:

14.01.2011 Yle 20:57
"Suomi varautuu mittaviin EU-lisätakauksiin

Suomen hallitus valmistautuu antamaan lisävakuuksia Euroopan vakausrahastolle.
YLE Uutisten hallituslähteistä saamien tietojen mukaan Suomen on varauduttava jopa 16 miljardin takauksiin nykyisen 8 miljardin sijaan. EU:n valtiovarainministerien lainakokous pidetään ensi viikon maanantaina ja tiistaina.

Euroopan velkakriisi ei jätä Suomea rauhaan. EU-vakausrahasto pyytää jo ensi viikolla lisää vakuuksia, koska aiemmin sovitusta 440 miljardin vakausrahastosta voikin käytännössä lainata vain 250 miljardia euroa.

Tämä voi tarkoittaa uusia huomattavia lisävastuita Suomelle. Kiusallista tilannetta eduskunnalle selvitti suuressa valiokunnassa valtiovarainministeri Jyrki Katainen virkamiehineen.

- Tilanne on hyvin auki tällä hetkellä. Meidän pitää henkisesti varautua niin, että me joudumme suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan verotulojen pelastamisen nimissä tekemään suuria vastuullisia ratkaisuja, Katainen sanoi.
Takuut voivat jopa kaksinkertaistua

Vastuulliset ratkaisut voivat merkitä suuria takaussummia. YLE Uutisten kahdesta eri hallituslähteestä saaman tiedon mukaan Suomen on varauduttava ensi viikon valtiovarainministerien Ecofin kokouksessa jopa tuplaamaan takuuvastuunsa eli kun takuita on nyt 8 miljardia, on varauduttava jopa 16 miljardin vastuisiin.

Koska suuressa valiokunnassa kerrotut asiat ovat salassa pidettäviä, edustajat ovat tavallista enemmän kieli keskellä suuta.

- Selvää on, että Eurooppa elää vaikeita aikoja ja voi olla, että lisää vaikeita päätöksiä on meillä edessä, kommentoi keskustan Antti Kaikkonen.

- Minä en voi niitä hyväksyä niillä selvityksillä, joita on tehty. Kyllä raha-asioissa, kun kysymys on veronmaksajien rahasta, pitää olla erityisen tarkka, Jouko Skinnari SDP:stä huomauttaa.

- On moraalitonta lainata valtiolle, jotka ovat itse hoitaneet asioita huonosti ja vielä tukea näitä kriisisijoittajia, sanoo Pietari Jääskeläinen (ps.).

Vielä ei tiedetä, millaiset lainajärjestelyt ovat ensi viikolla edessä, mutta varmaa on että jos lisätakauksia tarvitaan, hallitukselle uusien takausmiljardien esittely on tervanjuontia."

YLE Uutiset / Vesa Perälampi

http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2011/01/suomi_varautuu_mittav...