perjantai 21. tammikuuta 2011

Climategate

Odotan edelleen hetkeä jolloin ensimmäinen poliittinen puolue Suomessa ottaa kantaa tähän asiaan.Lisäys 23.1 2011

http://www.telegraph.co.uk/earth/earthnews/8272195/2010-was-coldest-year-since-1986-says-Met-Office.html

Lisäys 27.1 2011


70 Trillion cubic feet of New Arctic Ice

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Timo Soini antoi ymmärtää haastattelussa ettei usko koko lämpenemishypeen. Ei sanonut sitä suoraan mutta ainakin enegia linjauksissaan perussuomalaiset ovat vastustaneet varmaan kaikkia linjauksia jotka ovat tehty "ilmastoystävällisesti" perustuvaan malliin

Anonyymi kirjoitti...

"Last year was the coldest in Britain since 1986, according to the Met Office, although the rest of the world experienced one of the hottest years on record."

Aika halpa heitto.

Täältä vähän oikeata dataa: NOAA: 2010 Tied For Warmest Year on Record

Lars Osterman kirjoitti...

Warmisti-alarmistitkin löytävät tänne. Tuohon esittämääsi aineistoon ei kukaan usko.

Äskettäin joutui toteamaan olevansa samanlaisen valhepropagandan pommittamana kun jopa YLE-uutisissa valheellisesti väitettiin että "kröönlannin kolme kilsaa paksu jäätikkö on sulanut ennätyksellisen paljon tänä vuonna".

Todellisuus on aivan toinen.

Se vähän mitä kesä sulatti sen talvi on ja palauttanut ainakin tuplasti.

Lisäksi Pohjoisnapaa ympäröivä meri on talven 2010-2011 aikan jäätynyt paksummaksi ja laajemmaksi kuin koskaan miesmuistiin.

Kontti kirjoitti...

Lars, antaisitko lähteen tuolle väittämällesi:"Lisäksi Pohjoisnapaa ympäröivä meri on talven 2010-2011 aikan jäätynyt paksummaksi ja laajemmaksi kuin koskaan miesmuistiin."

NSIDC yhdysvaltain pohjoisnavan tutkimuslaitos, joka mm. mittaa satelliiteilla arktista jäätä. Sen mukaan tällä hetkellä ollaan selvästi alle "huippuvuoden" - tai oikeammin pohjavuoden - talven 2006-2007 jäätilastojen alapuolella arktisen jäätikön pinta-alassa.
Ja jos luet sivustoa, niin huomaat että paksuus on heikentynyt vuosien saatossa, ja alle vuoden ikäisen jään osuus merkittävästi kasvanut.

Lars Osterman kirjoitti...

Syöttämällä hakukoneisiin oikeat sanat löydät satoja linkkejä joissa jäätilanne selvitetään.

Eikun etsimään.

Anonyymi kirjoitti...

Kuten arvelin, perussuomalaiset eivät tähän vouhotukseen usko.

"Nykyinen ilmasto ja energiapolitiikka perustuu YK:n ilmastopaneelin IPCC:n esittämiin tutkimusväitteisiin. Edelleen näihin kiistanalaisiin tutkimustuloksiin vedoten jatketaan väärää politiikkaa. Siitä huolimatta, että on paljastunut IPCC:n tietoisesti manipuloineen monia tutkimustuloksiaan...."

http://timosoini.fi/2011/01/soinin-malli-timon-puhe-lehdistotilaisuudessa-kansalaisinfossa-28-1-2011/